canım bilemiyorum ki haberlerde bankalar için birşey dedilerse artık
biz akşam konuştuğumuzda çok yoğun ben gelemiyorum zaten topiğe dedi:26:
ne haberi kız tv ye mi gazeteye mi haber olmuş yoksammm
hmm ben anadoludayımkız heyecan durumları ne alemde
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de çalışıyo olsam sene sonu yoğunluğu olcaktııı ohhh kurtuldum
ohhh canma değsinn
pazar günü erkek tarafına misafirliğe gideceklermişş
nişan kararlaştılırmış mı kiiiii
yavrum heyecanlı değilim ben pek daha doğru tarif sabırsızımm bir an önce ona sımsıkı sarılmak istiyorummne haberi kız tv ye mi gazeteye mi haber olmuş yoksammm
hmm ben anadoludayımkız heyecan durumları ne alemde
ayhhhh boncuum hiç güleceğim yoktu ilahi senbankamız çalışanlarından morinci kk'da
diye habrlere çıktı sandım ben
ne güzel,kafan rahat.
sabırsızım daha çok tatlımmneyse..
yılsonu olduğundan yoğun anlaşılan.
heyecan var mı sende
benimkide soru mu şimdiiii dimiii
olsun bence yaaa ne güzel tatsızlık çıkmadığı sürece bu süreç çok güzeldir benceevet biliyorumm ama heralde o gün kararlaştırılcak nişan günüüayyy ben bu kadan teferruat sevmiyorum kızzz olsun bitsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
laaaaaaaa morincimden haber var.yazcam durunayhhhh boncuum hiç güleceğim yoktu ilahi senyüzünü sansürlemişlerdir bi de
aynennn ohhh
sabırsızım daha çok tatlımm
öyle elim ayağım dolanmıyo yanii
mardine gitmedendi o iki sene öncee artık oturdu bazı şeyler... bilmiyorum yada
tospaaamm sen her buluşmadan önce hep heyecanlımıydınn yoksa gelsin artıııkk diye mi sabırsızlanıyordun daha çokk
olabilir.. okadar çok ertelendi ki buluşmamız biz ayarladıkça hep biryerden sorun çıktılaaaaaaaa morincimden haber var.yazcam durun
şuan hissedemiyosun bnce:44:
aaaaa işe bak yaaaabanka da sıkıntı varmıııışşş.
internet filam yokmuş
kızceğiz o yüzden gelemiyomuuşş
olabilir.. okadar çok ertelendi ki buluşmamız biz ayarladıkça hep biryerden sorun çıktı
inananasım gelmiyor belkide hala biletimide aldırmıyo bana daha müdürle tam konuşamamiş:26:
ne diyo inciiiiii
canım bence en çok hangisiyle rahatsın onu düşün öyle giy gel. zaten o kadar hasrete dediğin gibi ayağındakini görecek değilyavrum heyecanlı değilim ben pek daha doğru tarif sabırsızımm bir an önce ona sımsıkı sarılmak istiyorumm
tabi tatlı tatlı kıyafet telaşlarına girdimm...akşam incime sordum sizede sorayım
anladığım kadarıyla istanbuldaki hava aynı burası gibi kar yok birşey yok sadece soğuk işte o da normal zaten
ben düşünüyom kışlık çizmeyle mi gitsem yoksa topuklu botla mı gitsem
çizmelerimin birazcık tüyleri var üst kısmında öyle çok şaşalı değil bildiğin kış çizmesi
herif şimdi tamam beni özlemiş ayağımda ne var hiç umrunda olmaz ama işte ben özenipte gitmek istiyorummm
sabırsızım daha çok tatlımm
öyle elim ayağım dolanmıyo yanii
mardine gitmedendi o iki sene öncee artık oturdu bazı şeyler... bilmiyorum yada
tospaaamm sen her buluşmadan önce hep heyecanlımıydınn yoksa gelsin artıııkk diye mi sabırsızlanıyordun daha çokk
yağmur yok kar yok hatta bugün güneş yüzünü gösterdi ama hava soğuk tabi.
nasıl bankaymış o yeaaabanka da sıkıntı varmıııışşş.
internet filam yokmuş
kızceğiz o yüzden gelemiyomuuşş
kız konuşsun artık daha neyi bekliyoo:26: garantiye alınolabilir.. okadar çok ertelendi ki buluşmamız biz ayarladıkça hep biryerden sorun çıktı
inananasım gelmiyor belkide hala biletimide aldırmıyo bana daha müdürle tam konuşamamiş:26:
ne diyo inciiiiii
Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun.
demeni bekledim o cümleden sonraa
bakalım artıkk canımm bugün dükkanlara çıkçam bi dolancam bakalım bişe beğenirsem alcamcanım bence en çok hangisiyle rahatsın onu düşün öyle giy gel. zaten o kadar hasrete dediğin gibi ayağındakini görecek değiltabi ki insan güzel görünmek sevgilisinin gözünü kamaştırmak istiyo ama rahatını düşünmen lazım çünkü bi gün evde durucaksınız ertesi gün geziceksiniz öyle demştin ee o kadan yürümeğe dayanmıyo ayaklar. ben bi kere düştüm öyle bi hataya gittim topuklularla allahım hemen kendimi ayakkabı düz taban rahat bi şey satın alırken buldum hava durumuna gelince aynen öyle yağmur yok kar yok hatta bugün güneş yüzünü gösterdi ama hava soğuk tabi. en son güne kadar hava durumu bildirimi yapabilirim
kızz ne diyosun ben kalbim yerinden çıkıcak sanırdım her defasında yol da bitmez tabi sinir olurdum sonra o kavuşma anı o ilk görüş o ilk sarılış oyyyy erirdim resmen kız konuşamazdım bile ilk bikaç dakikaahhh aşkk ne güzel milyonlarca kez şükürler olsun rabbime ilk ve tek aşkımla evlenip yuva kurmayı nasip etti bana allah size de gönlünüzdekile evlenmeyi nasip etsin. ama daha çok organizetör ben olurdum çünkü ya benim yaşadığım şehirde buluşuyoduk ya da benim okuduğum şehirde çok da güzel üstünden kalkardım evelallah hiç yakalanmadım 5 sene boyunca
ama ev bakıcak ya seninki ev daha pahalı değil mi otelde de kalınabilir bence daha uygun olur hem daha konforludur. ben tek bi kez evlenmeden önce buraya gelmiştim onda da öğretmen evinde kalmıştım bi gece baktım kadının biriyle aynı odayı verdiler bana n biliyim hırlı mı hırsız mı otele geçtim iki gece kalmıştım güzelde otel 100 liraya anlaşmıştım hemen öğrenci indirimi yaptırırım
aynen tatlım o da olabilir çünkü gerçekten bir ayarladıkça ertelenen buluşmalar beni çok üzdükutuna yazdım,bakk
hala muallakta olduğu için,inanamıyosun işte. az kaldı cumartesiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?