Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ne haberi kız tv ye mi gazeteye mi haber olmuş yoksammm

hmm ben anadoludayım kız heyecan durumları ne alemde
yavrum heyecanlı değilim ben pek daha doğru tarif sabırsızımm bir an önce ona sımsıkı sarılmak istiyorumm
tabi tatlı tatlı kıyafet telaşlarına girdimm...akşam incime sordum sizede sorayım
anladığım kadarıyla istanbuldaki hava aynı burası gibi kar yok birşey yok sadece soğuk işte o da normal zaten
ben düşünüyom kışlık çizmeyle mi gitsem yoksa topuklu botla mı gitsem
çizmelerimin birazcık tüyleri var üst kısmında öyle çok şaşalı değil bildiğin kış çizmesi
herif şimdi tamam beni özlemiş ayağımda ne var hiç umrunda olmaz ama işte ben özenipte gitmek istiyorummm

neyse..

yılsonu olduğundan yoğun anlaşılan.

heyecan var mı sende

benimkide soru mu şimdiiii dimiii
sabırsızım daha çok tatlımm
öyle elim ayağım dolanmıyo yanii
mardine gitmedendi o iki sene öncee artık oturdu bazı şeyler... bilmiyorum yada
tospaaamm sen her buluşmadan önce hep heyecanlımıydınn yoksa gelsin artıııkk diye mi sabırsızlanıyordun daha çokk

ayhhhh boncuum hiç güleceğim yoktu ilahi sen yüzünü sansürlemişlerdir bi de

aynennn ohhh
laaaaaaaa morincimden haber var.yazcam durun

şuan hissedemiyosun bnce:44:

banka da sıkıntı varmıııışşş.

internet filam yokmuş

kızceğiz o yüzden gelemiyomuuşş

Son düzenleme:
laaaaaaaa morincimden haber var.yazcam durun

şuan hissedemiyosun bnce:44:
olabilir.. okadar çok ertelendi ki buluşmamız biz ayarladıkça hep biryerden sorun çıktı
inananasım gelmiyor belkide hala biletimide aldırmıyo bana daha müdürle tam konuşamamiş:26:

ne diyo inciiiiii

olabilir.. okadar çok ertelendi ki buluşmamız biz ayarladıkça hep biryerden sorun çıktı
inananasım gelmiyor belkide hala biletimide aldırmıyo bana daha müdürle tam konuşamamiş:26:

ne diyo inciiiiii

kutuna yazdım,bakk

hala muallakta olduğu için,inanamıyosun işte. az kaldı cumartesiye

canım bence en çok hangisiyle rahatsın onu düşün öyle giy gel. zaten o kadar hasrete dediğin gibi ayağındakini görecek değil tabi ki insan güzel görünmek sevgilisinin gözünü kamaştırmak istiyo ama rahatını düşünmen lazım çünkü bi gün evde durucaksınız ertesi gün geziceksiniz öyle demştin ee o kadan yürümeğe dayanmıyo ayaklar. ben bi kere düştüm öyle bi hataya gittim topuklularla allahım hemen kendimi ayakkabı düz taban rahat bi şey satın alırken buldum hava durumuna gelince aynen öyle yağmur yok kar yok hatta bugün güneş yüzünü gösterdi ama hava soğuk tabi. en son güne kadar hava durumu bildirimi yapabilirim

kızz ne diyosun ben kalbim yerinden çıkıcak sanırdım her defasında yol da bitmez tabi sinir olurdum sonra o kavuşma anı o ilk görüş o ilk sarılış oyyyy erirdim resmen kız konuşamazdım bile ilk bikaç dakika ahhh aşkk ne güzel milyonlarca kez şükürler olsun rabbime ilk ve tek aşkımla evlenip yuva kurmayı nasip etti bana allah size de gönlünüzdekile evlenmeyi nasip etsin. ama daha çok organizetör ben olurdum çünkü ya benim yaşadığım şehirde buluşuyoduk ya da benim okuduğum şehirde çok da güzel üstünden kalkardım evelallah hiç yakalanmadım 5 sene boyunca

ama ev bakıcak ya seninki ev daha pahalı değil mi otelde de kalınabilir bence daha uygun olur hem daha konforludur. ben tek bi kez evlenmeden önce buraya gelmiştim onda da öğretmen evinde kalmıştım bi gece baktım kadının biriyle aynı odayı verdiler bana n biliyim hırlı mı hırsız mı otele geçtim iki gece kalmıştım güzelde otel 100 liraya anlaşmıştım hemen öğrenci indirimi yaptırırım

banka da sıkıntı varmıııışşş.

internet filam yokmuş

kızceğiz o yüzden gelemiyomuuşş
nasıl bankaymış o yeaaa

ne diyo inciiiiii
kız konuşsun artık daha neyi bekliyoo:26: garantiye alın

Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun.

demeni bekledim o cümleden sonraa

sen didin süper didin benim tıkandığım yerde sen varsın kk arkadaşlığının gücü adınaaaaaa

bakalım artıkk canımm bugün dükkanlara çıkçam bi dolancam bakalım bişe beğenirsem alcam
hehehe çok acil bir durum varsa sorcam o zaman burdan havayı sana

tatlım biz günlük kiralık ev tutçaz öyle başkasının yanında kalma durumu fln yok..
otelleride sevmiyor aşkım haklıda zaten mutfak yok birşey yok kutu gibi oda
beraber yemek yapıyoruz mutfakta oturup yiyoruz fln ev ortamı daha rahat bence otelden...
hele bi cuma olsun kalbimin sesi kulaklarımı sağır eder

ayhhh kocam aradı evde eppek var mı diyooo yok didim olan bayat tamam dedi kapattı tam geliyo musun yoksa dicektim zannedersem yemeğe gelicek ayhh ani çıkış yaparsam bilin ki geldii

kutuna yazdım,bakk

hala muallakta olduğu için,inanamıyosun işte. az kaldı cumartesiye
aynen tatlım o da olabilir çünkü gerçekten bir ayarladıkça ertelenen buluşmalar beni çok üzdü
üzülmeyi geçtim resmen çökmüştüm isyan edecektim olmuyor işte buluşamıyoruz diyee

bakıyom hemen tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…