tüüü bekleseymişim biraz gelcekmişsin zatenoyyy kolay değil canım o kadar zaman beklemek bizim en uzun hasretimiz 4 ay sürdü ama nasıl geçti o aylar yaşadım mı yaşamadım mı hatırlamak bile istemiyorum
eşim de iş için ortağıyla karşıya geçmiş trafiğe kaldılar daha köprüyü bile geçememişler offf gelsin artık
aynen zaten o sıralar başka topiklerde zaman öldürüyodumtüüü bekleseymişim biraz gelcekmişsin zaten
benden hemen sonra girmişsin sende azcık laflardık sen beklerken sanada zaman çabuk geçerdi
Kimse var mi:26:
ben geldimmmmmmmmm kv.sini doğramak isteyen iyi huylu ama zorla sinir hastası edilmeye çalışan gelin yni bennn yanii topiğinizin tospisiiiiiiiiGene mi kimse yokkkkkk
ağlıyımmı illlaaaaaaaaaaaaa
ben geldimmmmmmmmm kv.sini doğramak isteyen iyi huylu ama zorla sinir hastası edilmeye çalışan gelin yni bennn yanii topiğinizin tospisiiiiiiii
ağlama melisssssssss
aynen zaten o sıralar başka topiklerde zaman öldürüyodumbi beğeni beni topiğe davet ederdi
imzan çok hoşşşş
tospişiiiiiiiiiim
özlediim amaaaaaaaaaaaaaaaa
kv mi anlatıyorum zaten ablama o kadan sinirliyimmmmsenden hiç haber alamıyomuş gibi davranıyorum bide
senin kv.Allahlık
evet yaaa bi ara hep o vardı ama biz gelmeye gelmeye o da gelmez oldu:26:bir zamanlar hülyanisanur abla vardı.
ona ne olduuuu
numeronu yirimmmmm
kv mi anlatıyorum zaten ablama o kadan sinirliyimmmmçünkü bilinçli yapıyo bunları artık yiterrrrr tospinin şeytani yüzünü göstertmem gerek
evet yaaa bi ara hep o vardı ama biz gelmeye gelmeye o da gelmez oldu:26:
bencede göstert
kv.liğini bilsinnnn
kimse gelmeyince,bıraktı takibi sanırsam
öyle yapıcam herkes haddini bilsinneyse sinirimi zıplatmıcam bi daha şimcik onun için allah razı olsun kocamdan o görüyo ve hep destek tam destek
sen anlat bakalım seninkiyle naparsınız daha çok mu kıymet bilirsiniz artık askerlikten sonra
kabartma tozuna gerek yok içine aşk koy o kendiliğinden kabarıyodün gece bi ıslak kek yaptım ki hiç bu kadan hızlı kek yapmamıştımdün eşim geç geldi karşıdaydı trafiğe takılmış yemeği yedik sonra bi kek olsaydı da yeseydik dedi o der de ben yapmam mı? yaparım bilirsin ama biraz ben çırptım biraz o beraber yaptık saat 11 gibi pişti yidik negzel sabah kahvaltımı bile kekle yaptım güzel kabardı e işte aşk yapınca keki böyle oluyo didim
hoşgeldiiiinnnnnşükür kavuşturana beeeee
tospaamm ne oldu gene naptı kv merak ettim bi çıtlat ucundan
aklına getirip sinir olcaksan boşver ama...
napıyonuz bakalım ikiciinizz
dün gece bi ıslak kek yaptım ki hiç bu kadan hızlı kek yapmamıştımdün eşim geç geldi karşıdaydı trafiğe takılmış yemeği yedik sonra bi kek olsaydı da yeseydik dedi o der de ben yapmam mı? yaparım bilirsin ama biraz ben çırptım biraz o beraber yaptık saat 11 gibi pişti yidik negzel sabah kahvaltımı bile kekle yaptım güzel kabardı e işte aşk yapınca keki böyle oluyo didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?