Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

senin koca böyle olmasa huzursuzluk çıkar zaten.

iyiyiz

kavga edip barışıyoruz

evet allahh bin kere on milyon kere razı olsun ondan çok şükür hep iyi olun inşallah

şükür kavuşturana beeeee
tospaamm ne oldu gene naptı kv merak ettim bi çıtlat ucundan
aklına getirip sinir olcaksan boşver ama...
napıyonuz bakalım ikiciinizz

ahhh be piskom ben yokmuşum gibi davranıyo hep bi yere gidicek bugün gelmiş gider ayak gider misin diyo tabi öncesinde eşimi arıyo tospiği götüreyim mi benle diye soruyo eşim kızmış tabi beni niye arıyosun git tospiği ara ona sor gitmek isterse gider. ohh iyi demiş. kadına bak yaa ben neyim köpek mi sahibimi arıcak izin alıcak verirse tasmamdan tutup götürcek

aminnn.inşallaah.

nazar değmesin sizede bizede. hepimizede

kabartma tozuna gerek yok içine aşk koy o kendiliğinden kabarıyo
ihihiiiihhhh bileydim kabartmayı koymazdımm çok kabardı
hoşgeldiiiinnnnn

kavuştuk,sohbet ediyoduk tosbişimle

zaten alelacele yapınca öyle olur,bişeye fazla özenmicen

afiyet olsun

saol bebişim. aynen öyle hep böyle aceleye mi getirsem napsammm

iyi demiş kocan.. boşver sen takma kafana hem iyş yanından bak alıştırmıyo böyle kendini seni hep götürmelere yoksa o zamanda hiç kurtulamazdın.. böylesi daha iyi bence

iyi demiş kocan.. boşver sen takma kafana hem iyş yanından bak alıştırmıyo böyle kendini seni hep götürmelere yoksa o zamanda hiç kurtulamazdın.. böylesi daha iyi bence

canım sorun hep götürmek istemesi değil ki hep emrivaki yapıyo bana son anda söylüyo. evime misafir gelicek mesela bana gidiyo gün belirliyo misafirlerle sonra bana değil eşime söylüyo

canım sorun hep götürmek istemesi değil ki hep emrivaki yapıyo bana son anda söylüyo. evime misafir gelicek mesela bana gidiyo gün belirliyo misafirlerle sonra bana değil eşime söylüyo
salla yavrumm sallaaaa...
baktın uslanmıyo o zaman ben o gün müsait olmicam bana sorsaydın önce keşke de sende
onunda planlarını boz yada artık kendi mi ağırlar misafirleri o düşünsün

salla yavrumm sallaaaa...
baktın uslanmıyo o zaman ben o gün müsait olmicam bana sorsaydın önce keşke de sende
onunda planlarını boz yada artık kendi mi ağırlar misafirleri o düşünsün
aynen öyle bugün gitmicem mesela kudurcak biliyorum
biz mailleşiyoruz tatlımm akşam konuştuk
yıl sonu yüzünden baya iş varmış yoğunluktan gelemiyor
maillere kısa kısa cvp verebiliyor anca

ben de whatsapp dan yazdım bikaç gün nişan olaylarını sordum

canım bilemiyorum ki haberlerde bankalar için birşey dedilerse artık
biz akşam konuştuğumuzda çok yoğun ben gelemiyorum zaten topiğe dedi:26:

neyse..

yılsonu olduğundan yoğun anlaşılan.

heyecan var mı sende

benimkide soru mu şimdiiii dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…