kabartma tozuna gerek yok içine aşk koy o kendiliğinden kabarıyo
evet allahh bin kere on milyon kere razı olsun ondansenin koca böyle olmasa huzursuzluk çıkar zaten.
iyiyiz
kavga edip barışıyoruz
şükür kavuşturana beeeee
tospaamm ne oldu gene naptı kv merak ettim bi çıtlat ucundan
aklına getirip sinir olcaksan boşver ama...
napıyonuz bakalım ikiciinizz
evet allahh bin kere on milyon kere razı olsun ondançok şükür hep iyi olun inşallah
ahhh be piskom ben yokmuşum gibi davranıyo hep bi yere gidicek bugün gelmiş gider ayak gider misin diyo tabi öncesinde eşimi arıyo tospiği götüreyim mi benle diye soruyo eşim kızmış tabi beni niye arıyosun git tospiği ara ona sor gitmek isterse gider. ohh iyi demiş. kadına bak yaa ben neyim köpek mi sahibimi arıcak izin alıcak verirse tasmamdan tutup götürcek
ihihiiiihhhhkabartma tozuna gerek yok içine aşk koy o kendiliğinden kabarıyo
hoşgeldiiiinnnnn
kavuştuk,sohbet ediyoduk tosbişimle
zaten alelacele yapınca öyle olur,bişeye fazla özenmicen
afiyet olsun
iyi demiş kocan.. boşver sen takma kafana hem iyş yanından bak alıştırmıyo böyle kendini seni hep götürmelere yoksa o zamanda hiç kurtulamazdın.. böylesi daha iyi benceevet allahh bin kere on milyon kere razı olsun ondançok şükür hep iyi olun inşallah
ahhh be piskom ben yokmuşum gibi davranıyo hep bi yere gidicek bugün gelmiş gider ayak gider misin diyo tabi öncesinde eşimi arıyo tospiği götüreyim mi benle diye soruyo eşim kızmış tabi beni niye arıyosun git tospiği ara ona sor gitmek isterse gider. ohh iyi demiş. kadına bak yaa ben neyim köpek mi sahibimi arıcak izin alıcak verirse tasmamdan tutup götürcek
bi anda karar ver.ihihiiiihhhhbileydim kabartmayı koymazdımm çok kabardı
saol bebişim. aynen öyle hep böyle aceleye mi getirsem napsammm
iyi demiş kocan.. boşver sen takma kafana hem iyş yanından bak alıştırmıyo böyle kendini seni hep götürmelere yoksa o zamanda hiç kurtulamazdın.. böylesi daha iyi bence
bi anda karar ver.
aa dur ben kek,börek yapıyım gibiiii.
salla yavrumm sallaaaa...canım sorun hep götürmek istemesi değil ki hep emrivaki yapıyo bana son anda söylüyo. evime misafir gelicek mesela bana gidiyo gün belirliyo misafirlerle sonra bana değil eşime söylüyo
biz mailleşiyoruz tatlımm akşam konuştukivet mantıklımorincimmmden haber var mı o niye gelmiyiiii:26::26:
ivet mantıklımorincimmmden haber var mı o niye gelmiyiiii:26::26:
Avrupa yavrummmmpiskommmmmmmm hangi yakada buluşuyosunuz
canım bilemiyorum ki haberlerde bankalar için birşey dedilerse artıkacaba ne demek istediiii:26::18:
aynen öyle bugün gitmicem meselasalla yavrumm sallaaaa...
baktın uslanmıyo o zaman ben o gün müsait olmicam bana sorsaydın önce keşke de sende
onunda planlarını boz yada artık kendi mi ağırlar misafirleri o düşünsün
biz mailleşiyoruz tatlımm akşam konuştuk
yıl sonu yüzünden baya iş varmış yoğunluktan gelemiyor
maillere kısa kısa cvp verebiliyor anca
ne haberi kız tv ye mi gazeteye mi haber olmuş yoksammmwats.dan yazıştık.
haberlere bak anlarsın didi:26:
anlamadım
Avrupa yavrummmm
ohhh canma değsinnaynen öyle bugün gitmicem meselakudurcak biliyorum
ben de whatsapp dan yazdım bikaç gün nişan olaylarını sordum
canım bilemiyorum ki haberlerde bankalar için birşey dedilerse artık
biz akşam konuştuğumuzda çok yoğun ben gelemiyorum zaten topiğe dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?