Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi demişler doğru demişler yaa dahasına gerek yok aslına bakarsan bi pasta yeter

ben pasta götürmek istmiyorum sıkıntı orda Bak burda merkesde adam gibi işini yapan kaliteli bi pastane yok , kalkıp ürgübe gitmem lazım ki yarım saatimi alır.
Madem götürüyorum düzgün bişey olsun

bronzzzzz benim kv uslanmadı hee dün gitmedik yaa bugün kendi çağırmış dayısını yemeğee allam bu kadın hastaaa olmalı

hahaha benim bütün kvlere allerjim var du bakalım benimkini sevicem mii
Aceba elim boşmu gitsem nasılsa günün birinde oğlunu elinden alınca benimkide hasta olacak

bence çikileta da olabilir bak c.tesi ben de burda bi yere gidicem kızın evine ilk kez gidiyorum memleketten bizim gelinin akrabası yanıma ya hoş kutulu bi çikileta yaptırcam ya da pasta falan alıcam işte öyle düşündüm

çiçek en mantıklısı o zaman yada çikolata al canım?

aa evett çikileta olabilirrrr
Fazla vaktimde yok hemen bişeyler alıp ggidecem hazırlanamadım bilee

kime gidyo olursam olayım zaten elim bş gidemem canım , neyse oğlunu göreyim ondanda fikir alırımm
aynen oğlu daha iyi bilir, bilmelii
sizler ne götürmüştünüz , nasıldı anlatın ya azıcıkk

valla canımsın benim zaten tek sevgilim kocamdı onla da 5 buçuk yıllık ilişkimizde ailesiyle tanışma gibi bi şeye kalkışmadık. evlilik mevzularına gelince ilk eşim geldi ailemle tanışmaya o da gelirken güzel kutulu çikileta getirmişti. sonra ben gitmedim tanışmaya tabi kv ve kp eşimle beraber geldi öyle tanışmış oldular benlee sonra zaten söz nişan fln işte

hııı anladıııımmm , senin kv zaten Allah korusun ondan istemiyorumm
Aslında benim şuan hiç tanışmak gibi bir niyetim yok ama yok diyemedim

hııı anladıııımmm , senin kv zaten Allah korusun ondan istemiyorumm
Aslında benim şuan hiç tanışmak gibi bir niyetim yok ama yok diyemedim
ayyy düşman başına vermesin benimkini insanı içten içe kemiren cinsten sanki iyiymiş gibi görünüp çileden çıkaran cinsten
döncem bn sana döncem şşşşt kızzzzzzz

ne ettin bakimmm çok acıktım kız daha kahvaltı yapmadım

akşam oldu zaten daha yemiim en iyi şimdi kv döktürüyodur kapıya geldi evi toparlarken bahane tabi bi şeyler istiyo gibi yapmış işte şöyle yapıyorum böyle yapıyorum yetişicek mi acaba sır hani diyim de ben yardıma gelirim. hımmm kolay gelsin dedim gönderdim. akşamüstü giderim bitirmiş olur anca bi salata doğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…