iyi demişler doğru demişleryaa dahasına gerek yok aslına bakarsan bi pasta yeter
bronzzzzz benim kv uslanmadı hee dün gitmedik yaa bugün kendi çağırmış dayısını yemeğee allam bu kadın hastaaa olmalı
ben pasta götürmek istmiyorum sıkıntı ordaBak burda merkesde adam gibi işini yapan kaliteli bi pastane yok , kalkıp ürgübe gitmem lazım ki yarım saatimi alır.
Madem götürüyorum düzgün bişey olsun
ben pasta götürmek istmiyorum sıkıntı ordaBak burda merkesde adam gibi işini yapan kaliteli bi pastane yok , kalkıp ürgübe gitmem lazım ki yarım saatimi alır.
Madem götürüyorum düzgün bişey olsun
bence çikileta da olabilir bak c.tesi ben de burda bi yere gidicem kızın evine ilk kez gidiyorum memleketten bizim gelinin akrabası yanıma ya hoş kutulu bi çikileta yaptırcam ya da pasta falan alıcam işte öyle düşündüm
bronzzzzz benim kv uslanmadı hee dün gitmedik yaa bugün kendi çağırmış dayısını yemeğee allam bu kadın hastaaa olmalı
çiçek en mantıklısı o zaman yada çikolata al canım?
hahaha benim bütün kvlere allerjim var du bakalım benimkini sevicem mii
Aceba elim boşmu gitsem nasılsa günün birinde oğlunu elinden alınca benimkide hasta olacak
kız yok ilk izlenim önemli kadın ne ince kız diye düşünür sonra zaten alırsın oğlunu rahat ol
aynen oğlu daha iyi bilir, bilmeliikime gidyo olursam olayım zaten elim bş gidemem canım , neyse oğlunu göreyim ondanda fikir alırımm
sizler ne götürmüştünüz , nasıldı anlatın ya azıcıkk
acil çıkmalıyım,gelicem
acil çıkmalıyım,gelicem
aynen oğlu daha iyi bilir, bilmelii
valla canımsın benim zaten tek sevgilim kocamdı onla da 5 buçuk yıllık ilişkimizde ailesiyle tanışma gibi bi şeye kalkışmadık. evlilik mevzularına gelince ilk eşim geldi ailemle tanışmaya o da gelirken güzel kutulu çikileta getirmişti. sonra ben gitmedim tanışmaya tabi kv ve kp eşimle beraber geldi öyle tanışmış oldular benleesonra zaten söz nişan fln işte
dön bana yenidennnnn naolurrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy düşman başına vermesin benimkini insanı içten içe kemiren cinsten sanki iyiymiş gibi görünüp çileden çıkaran cinstenhııı anladıııımmm , senin kv zaten Allah korusun ondan istemiyorumm
Aslında benim şuan hiç tanışmak gibi bir niyetim yok ama yok diyemedim
döncem bn sana döncem şşşşt kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?