ne güzel
yok be o kadar da degil anlayıslı olur heralde ana kızı yalnız bırakır hasret giderirsiniz
o gelirse siz de kacarsınız dısarı cıkarsınız
noldu kız psikoya olayı kacırdım
sevdiceğiyle mi görüşecek yoksa
günaydın iki gelinn
napışıyonuuuuzzz
günaydın arım balım petağimmmpembem eksik kalmasın diye son gündemi bildiriyodum
günaydın iki gelinn
napışıyonuuuuzzz
evet öyle yapıcaz inşallah yeter ki havlar böyle kalsın
aynen bebeğim hafta sonu pisko istanbula geldi sevgilisiyle büyük buluşmayamuhtemelen dün dönmüş olması gerekiyodu ama hala topiğe gelmedi adrenalini arttırıyo morincim de iade i ziyarete gidicekti mustakbel sözlüsünün evine
günaydın şeker
tospikin sevincini paylaşıyoruz bugün
seni sormalı
wayyyy cok heyecanlı kaç zamandır görüşemiyolardı
kocaya mı kaçtı yoksa psiko fırsatı yakalamışken
ee ne duruyisennnn haydi söyle haydi söyleeeiyi etmişin. yeni bi havadis var bende
incimle alakalıııı
günaydın şeker
tospikin sevincini paylaşıyoruz bugün
seni sormalı
wayyyy cok heyecanlı kaç zamandır görüşemiyolardı
kocaya mı kaçtı yoksa psiko fırsatı yakalamışken
ee ne duruyisennnn haydi söyle haydi söyleee
aynen ayların acısı inşallah her şey güzel geçmiştir annesine yakalanmamıştır pisko sağ salim dönmüştür bulgarlara
14 şubatta nişanı olabilirliymişşşşş
günün anlam ve önemine uygun bi şey yapcaklar o gün yaneebi an evlenicekler dicen sandım dedim bu bizim piskodan hızlı çıktı e peki sözü yapmışlar mı
kaçta geliyo sizinkiler
20 dk sonra ucaga biniceklertahmini olarak 12 gibi evde olurlar ben gidemicem direk iş yerinden arabayla gidip karşılıcak eşim
sende son hazırlıklarını yapmış olursun
kocaaa 6 gün.
hasret giderin
aynen öyle canım benim bi de zaten somestrda gitme ihtimalim çok yüksek yeğenlerimi de çok özledim onlarda gidicek annemlere ortada buluşucazben şimdi bi koşu markete gidiyim ıvır zıvır bi şeyler alıyım
aynen öyle canım benim bi de zaten somestrda gitme ihtimalim çok yüksek yeğenlerimi de çok özledim onlarda gidicek annemlere ortada buluşucazben şimdi bi koşu markete gidiyim ıvır zıvır bi şeyler alıyım
koş koş en sevdikleri şeyleri doldurrrrrrrr buzdolabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?