Postaneye gittim geldim bebişimayyy düşman başına vermesin benimkini insanı içten içe kemiren cinsten sanki iyiymiş gibi görünüp çileden çıkaran cinsten
ne ettin bakimmmçok acıktım kız daha kahvaltı yapmadım
akşam oldu zaten daha yemiim en iyi şimdi kv döktürüyodurkapıya geldi evi toparlarken bahane tabi bi şeyler istiyo gibi yapmış işte şöyle yapıyorum böyle yapıyorum yetişicek mi acaba sır hani diyim de ben yardıma gelirim. hımmm kolay gelsin dedim gönderdim. akşamüstü giderim bitirmiş olur anca bi salata doğrarım
Postaneye gittim geldim bebişim
Yardıma gelse gibi geliyodur kadına. Ayy bi git bari tospik. İnsanlık sende kalsın
hiç insanlık yapasım yok canım valla hele ona yok yanii bakışlarına tahammül edemiyorum vallahihani nerde o çok sevdiği gelini onu çağırsın o da davetli sonuçta
Orası öyle de. Ne bileyim ay böyle şeylere içim hiç el vermez.Sen bilirsin yine de.
Şaşa çiçekte mi karar kıldı?
piskodan hiç haber var mıııııııııı
tospaa ne yaptıı hamile kaldı mııııı
bronzz özledim kuzummm
lady ne yapıyor dizilere tam gaz devam mııı
diğerleri ne alemdeee
herkes nasılll
Eveet dizilere devam durmak yok yola devaaam
Sen nasılsın canım ?
Çıkıcam birazdan evden bakıyım bi dedm yazdığını gördm
eh işte cnm malum bankadaki yolaylardan dolayı biraz yorgun yılgın kırgın şokta falanım :):))
nereye çıkıyorsun bakalım sevgiliylemı buluşacaksın
erkeciyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydıncıyımmmmmmmmmmmmm
anacuğumla babacuğumm memleketten geliyopazara kadar bendeler
mutluyummmmmmmmmmmm heyecanlıyımmmmmmmm
günaydın tospik
gözünaydın şekerim düğünden sonra ilk kez geliyolar demi
saol canımaynen öyle ilk gelişleri ve ben çok mutluyum inşallah kv anlayışlı olur da zırt pırt durmaz yanımızda şimdiden onu düşünüyorum
en çok morincimle piskomu merak ediyorum yaa annemler gelmeden gelin de anlatın kız naptınız. ikinizin de aşk hayatı heyecanlı bu arahele piskomun ki vuhhuuuuuvvvv gel anlat çabık çatlıyoz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?