Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayyy düşman başına vermesin benimkini insanı içten içe kemiren cinsten sanki iyiymiş gibi görünüp çileden çıkaran cinsten

ne ettin bakimmm çok acıktım kız daha kahvaltı yapmadım
Postaneye gittim geldim bebişim

Yardıma gelse gibi geliyodur kadına. Ayy bi git bari tospik. İnsanlık sende kalsın

hiç insanlık yapasım yok canım valla hele ona yok yanii bakışlarına tahammül edemiyorum vallahi hani nerde o çok sevdiği gelini onu çağırsın o da davetli sonuçta

Orası öyle de. Ne bileyim ay böyle şeylere içim hiç el vermez.Sen bilirsin yine de.

Şaşa çiçekte mi karar kıldı?

piskodan hiç haber var mıııııııııı
tospaa ne yaptıı hamile kaldı mııııı
bronzz özledim kuzummm
lady ne yapıyor dizilere tam gaz devam mııı
diğerleri ne alemdeee
herkes nasılll

Eveet dizilere devam durmak yok yola devaaam

Sen nasılsın canım ?
Çıkıcam birazdan evden bakıyım bi dedm yazdığını gördm

Eveet dizilere devam durmak yok yola devaaam

Sen nasılsın canım ?
Çıkıcam birazdan evden bakıyım bi dedm yazdığını gördm

eh işte cnm malum bankadaki yolaylardan dolayı biraz yorgun yılgın kırgın şokta falanım :):))
nereye çıkıyorsun bakalım sevgiliylemı buluşacaksın

erkeciyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydıncıyımmmmmmmmmmmmm

anacuğumla babacuğumm memleketten geliyo pazara kadar bendeler

mutluyummmmmmmmmmmm heyecanlıyımmmmmmmm

en çok morincimle piskomu merak ediyorum yaa annemler gelmeden gelin de anlatın kız naptınız. ikinizin de aşk hayatı heyecanlı bu ara hele piskomun ki vuhhuuuuuvvvv gel anlat çabık çatlıyoz burda

saol canım aynen öyle ilk gelişleri ve ben çok mutluyum inşallah kv anlayışlı olur da zırt pırt durmaz yanımızda şimdiden onu düşünüyorum

ne güzel
yok be o kadar da degil anlayıslı olur heralde ana kızı yalnız bırakır hasret giderirsiniz
o gelirse siz de kacarsınız dısarı cıkarsınız

en çok morincimle piskomu merak ediyorum yaa annemler gelmeden gelin de anlatın kız naptınız. ikinizin de aşk hayatı heyecanlı bu ara hele piskomun ki vuhhuuuuuvvvv gel anlat çabık çatlıyoz burda

noldu kız psikoya olayı kacırdım
sevdiceğiyle mi görüşecek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…