canımmmKağıt helvalarımmmmm çok özledim sizi
Anammm tarihler belirlenmeye başlamış maşallah maşallahhhh boncuğum
Ahh o kokusu yok mu o kokusu dünyalara bedel üstüme sinsin hiç çıkmasın
sağol canım benimm çook güzel vakit geçirdik ama çok kısaydı
Allah kimseye böyle hasretlik çektirmesin çook zor çoookk
Ahh o taş benim içimden kalkmıyorrr
Dün nerdeydim şimdi nerdeyim
Konuşamıyoruz bile şuan eğitimde aşkım rahat yazamıyor
Az önce araya çıkmışlar yemek yedi görüntülü aradı gördüm aşkımı yüzüne sesine hasret kaldım yine
Allah duysun sesini tatlımmmm
Sorma tatlımm düşmanıma bile dilememZaman akıp gidiyo da işte uzakta olanlara çok zor be kuzum
Sorma tatlımm düşmanıma bile dilemem
Ne çektiğimizi bir biz biliriz otogara gidiyoduk hep dilimizde keşke beraber binecek olsak otobüse
Annemlere gitsek mesela evli olsak beraber yolculuk yapsak aile ziyaretlerine gitsek
ama kader işte hep tek gitmek nasip oldu şimdiye kadar Allah o günleride gösterir inşAllah
inşAllah canımm başka bir eğitim çıkmazsa en yakın buluşma taaa yazın gibi görünüyorcanımmm
bende özledim seniiiii.
hazırlıklar ufaktan başladı diyebilirim
sabır güzelim,sabıııır.
inşallah yakın bi zamanda kavuşursunuz tekrardan
bugünde eve gitçem annemler beni bekliyorOoof of şu hasretlik ne zorBen hiç yaşamadım en fazla görmediğim 1 hafta oldu ama ona bile zor dayanırdım seni tahmin bile edemiyorum canım ya Rabbim yardımcınız olsun
Çooook heyecanlı dimi herzmn diyorum nişanlılık mükemmel bişey Rabbim yakın zmnda tattırsın size de. İş arama çalışmaları nasıl gidiyor balımcanımmm
bende özledim seniiiii.
hazırlıklar ufaktan başladı diyebilirim
Bu sabah erken saatlerde geldim lanet bulgara
Sınır kapısı çökseydide gelemeseydim
Giderken çok heyecanlıydım birşey yiyememiştim açıkırım diye çubuk kraker fln almışltım yanıma
ama ne mümkün midemdeki kelebekler müsade etmedi yemesi aşkıma nasip oldu bir güzel sildi süpürdü bitanemm
Yolculuk çok fenaydı o yol bitmek bilmedi uzadıkça uzadı sınırdan sağ salim sorunsuz geçtim zaten
çorlu taraflarında öyle bir sis vardı ki sormayın resmen perde çökmüş yolun üstüne
tabi ben çok korktum ben tam sınırdan geçerken aşkımda uçağa binmişti çok kötüde sis var
Allahımm ben tutamadım kendimi daha otobüste ağlamaya dua etmeye başladım birşey olmasın uçağa diye çok kötü oldumm
Sonra indim aşkım beni kapıda bekliyordu yazanenin o da çok korkmuş aşkım nerde kaldn öldüm meraktan dedi
şöförün numarasını istemiş yazanedeki çalışanlardan yok demişler hatlardada sorun vardı beni arıyodu ulaşılamıyodu ikimizde çok korkmuşuz meğerse uçaktan indiğim gibi 15dk da esenlere vardım dedi bana aşkımm benimm off..
Sonra evimize geçtik baya geç olmuştu beylikdüzüne varana kadar ordanda ev sahibi geldi bizi aldı o götürdü eve
ayıptır söylemesi dürüm sipariş ettik oturduk yedik fln (bukadar ayrıntıya gerek yok da işte)
Aşkım bana iphone 4 almış 2 kılıf ve kulakluğıyla içinede bitane türk hatt koymuşş
bitane pelüş oyuncak gibi olan geçe lambası almışşşş çooooookkk beğendimm
lamba kaplumbağa şeklinde düğmeleri var fln onlara basınca ışık saçıyor gökyüzü gibi tavan yıldızlarla doluyor
çocuksu yapımı biliyor tabi aşkım bunu görünce direk aklıma sen geldin dedi aldım hemen dedi
hatta bankada bi arkadaşı görmüş görünce aşkımdan o da sevgilisine almışş
tek kulağa takılan küpelerden almışş banaa sonra bitane mağzaya girdiğimizdede bana atkı aldıı
hiç hesapta fln yoktu girdiğimizde atkılar görüne takılmış bana birşey demeden götürdü beni seç dedi
Herşey çooookkk güzeldii yedirdi içirdi gezdirdi elimi elinden gözümü gözünden alamadımm kızlarr varyaa öpmelere doyamadmmkollarımda uyuyakalıyodu yüzünü yanaklarını okşuyodum ve aklımdada tek birşey ALLAHIMMM SEN BU KULUNU NASIL BUKADAR ÇOK SEVDİRDİN BANA...
Hani hiçkimse vazgeçilmez değildir diyolar ya işte o benim vazgeçilmezimm nefesim herşeyimm o yoksa ben nasıl var olayımsevmek çoookkk güzel birşey kızlaarrr hele birde sevdiğin adam tarafından sevilmekk pahabiçilemez..
Ben tabi pazar akşamından itibaren karalar bağladım pazartesi akşam geri dönecektimm içime nasıl bir sıkıntı oturdu size anlatamam
sarmaş dolaş uzanıyoruz loş ışıkta film mi izliyoduk ne yapıyoduk hatırlamıyorum ben o sırada akan göz yaşlarımı aşkımdan gizleme çabalarındaydım üzülsün istemedim
Sonra geç oldu uyumaya geçtik yatağın ortasında buluştuk tabi sarıldık birbirimize arkamıza birer kişi daha yatabilirdi yanii
öyle içime soka soka sarıldım kii yinede doyulmuyor yaa bastığı yere değil kesip attığı tırnağına bile kurban olurumm aşkımınnn
kelimeler yetmiyor kızlaaarrr şuan içimde çırınan sevdiğinden uzak kalan bir tarafım var sızladıkça sızlıyor kelimeler boşş aşkımı özledim bile..
dün beni yolcu ederken ağlamiyim diye çırpındı durdu onunda içi kan ağlamasına rağmen
benim yüzüm düşsün hemen espiriler şakalar yapmaya başlıyodu
inanırmısınız hem içim kan ağladı ama yüzümde hepbu ifade vardı hep güldürdü beni...
Otobüs hareket etti hemen aradı beni zaten o da otele girişini yapmaya gidecekti beni gönderdikten sonra
metroyla gidecekti istanbl kartı okutupta geçiliyor ya koca gün beraber gezdik dolaştık kart bende duruyodu ben okutuyodum ikimiz içinde... telefonda anlatıyor bana diyor aşkım öyle bir tuhaf oldum ki diyor seni uğurladm metroya geldim tam kartı okutçam arkamı döndüm istem dışı gözlerim seni aradı yanımdasın sandım dedi
Ahh kızlar ahh bu acının hasretin sonu yok bizi evlilik paklar
Pazar günü boğaza gittik balık ekmek yedik misss gibiydiresim çektik dolaştıkk
bi ara lavaboya gidesimiz geldi ikimizinde ayrı ayrı gittik kapıda buluşçaz dedik
tabi aşkım benden önce çıkmış köşeye çekilmiş bekliyor bende çıktım ama görmedim onu
arkamdan bir yaklaştı eğildi kulağıma piştt fıstıkk dedi vallaha çığlığı basacaktımm
heee simit olayına geleyimm balık etmek yedikten sonra denize sıfır gittik
bi adam simit atıyodu martılara onlarda havada kapıyodu tabi ben küçük çocuk gibi nasıl seviniyorumm martılar yakaladıkça simitleri uçtukça uçuyorum sevimçten hehesimitleri atan adamda fark etti tabi bi ara o da bana güldü
sonra aşkım dedi alim mi sana simittabi ben mütevazi takıldım yok aşkım dedim sarıldım kuzuma
ellerim üşüyodu hep ısıttı ellerimi elimden tutup cebine sokuyodu ısıtıyodu öpüyodu offf offf
masal gibiydii bir vardıııkk bir yoktuk sanki hiç olmadıkk
İnşalllah tekrar bi eğitim çıkar fırsattan istifade sizde kavuşursunuzinşAllah canımm başka bir eğitim çıkmazsa en yakın buluşma taaa yazın gibi görünüyor
yine aylar geçecek
:
Çooook heyecanlı dimi herzmn diyorum nişanlılık mükemmel bişey Rabbim yakın zmnda tattırsın size de. İş arama çalışmaları nasıl gidiyor balım
inşAllah canımm tek dileğimiz bu bir an önce kavuşmakkpsiko ne güzel anlatmıssın kız okurken ben bile duygulandım
kıyamam kuzum ya allah ayırmasın inşallah
bu ayrılıklar gelir gecer kavuşursunuz inşallah tez zamanda
bencede evlilik paklar bu aşkı
Sorma tatlımm düşmanıma bile dilemem
Ne çektiğimizi bir biz biliriz otogara gidiyoduk hep dilimizde keşke beraber binecek olsak otobüse
Annemlere gitsek mesela evli olsak beraber yolculuk yapsak aile ziyaretlerine gitsek
ama kader işte hep tek gitmek nasip oldu şimdiye kadar Allah o günleride gösterir inşAllah
inşAllah canımm tek dileğimiz bu bir an önce kavuşmakk
ve birdaha hiç ayrılmamakk
Gelinimmm nasılsıın kuzuumm
aynı anda yazmısız
süperim ladym sen nasılsın ne var ne yok
görüşemedik kaç zamandır
Eveet
Bende iyiym tatlım ya
Nasıl gidiyo evlilik güzel bişi miymiş
hem de nasıl güzel
sevdicegim hep yanımda
gece uyanıyorum yanımda sabah gözümü acınca onu görüyorum
harika bi duygu
şiddetle tavsiye ediyorum
Leydi
Naber kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?