Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hoşgeldin vukuatlı

özledim seniiiiiiiiiiiii

geriden geriden gelmeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eheheh
olaylı doğmuşum . bi durulmuyor ömrümün suları

niiyyyssseee
kızlar pazar günü gitmedik onlara yemeğe babamın işleri çok yoğun ve yılbaşı arfesi falan diye
cumartesi günü benımkı ıle annesı geldı oturmaya
konuştuk ettık
bırdaha kavga yok dıye soz aldılar bızden
mıs gıbı poğacalar borekler yaptım yıne
sonra kuzenlerım geldı yıne tabi olmazsa olmazlarım
akşama doğru gittiler
kesin birşey yok ama sözü 14 şubatta yapabiliriz nişanıda biz taşınınca yapacağız ama ben çok bozuluyorum bu işe
ben söz nişan bir arada istiyorum böyle ayrı ayrı olması huffff
kalpten gideceğim iyiceneeeeeee

sonra gıttıler akşamda benmkı benı almaya geldı saat 8. senı bıryere gotureceğim didid kuzenlerden biri bende kalmıştı bizde ikimiz çıktık 12 ye kadar gezdik tozduk birsürü fotoğraf çekildik çok eğlendikki

hayırlı olsun morinci
anlamlı bi gün secmişsiniz
allah tamamına erdirir inşallah

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy

yakında bende böyle olacağımmmmm
bronzzz farkettinmi fotolardan bilmiyorum ama çok kilo aldım bennn
yooo gayet fitsiiiinnnnnnn

heee o fotolar ordan yaniiiiiii
kartpostal gibi çok güzel resimler

ben nişan sanııyodum o günü, kızlara yanlış bilgi verdim

yooo gayet fitsiiiinnnnnnn

heee o fotolar ordan yaniiiiiii
kartpostal gibi çok güzel resimler

ben nişan sanııyodum o günü, kızlara yanlış bilgi verdim

eheheh
olsun kuzum ben düzelttim sıkıntı yok

ayyyy sağol bebişimmmm . çok güzel bir gündü . baya foto çekildik falan
nişan için prova yaptık foto çekilme provası

siz ne yapıyorsunuz hiç konuşuyormusunuz şu tarihte söz olur nşan olur gibisinden

Bu sabah erken saatlerde geldim lanet bulgara
Sınır kapısı çökseydide gelemeseydim

Giderken çok heyecanlıydım birşey yiyememiştim açıkırım diye çubuk kraker fln almışltım yanıma
ama ne mümkün midemdeki kelebekler müsade etmedi yemesi aşkıma nasip oldu bir güzel sildi süpürdü bitanemm
Yolculuk çok fenaydı o yol bitmek bilmedi uzadıkça uzadı sınırdan sağ salim sorunsuz geçtim zaten
çorlu taraflarında öyle bir sis vardı ki sormayın resmen perde çökmüş yolun üstüne
tabi ben çok korktum ben tam sınırdan geçerken aşkımda uçağa binmişti çok kötüde sis var
Allahımm ben tutamadım kendimi daha otobüste ağlamaya dua etmeye başladım birşey olmasın uçağa diye çok kötü oldumm
Sonra indim aşkım beni kapıda bekliyordu yazanenin o da çok korkmuş aşkım nerde kaldn öldüm meraktan dedi
şöförün numarasını istemiş yazanedeki çalışanlardan yok demişler hatlardada sorun vardı beni arıyodu ulaşılamıyodu ikimizde çok korkmuşuz meğerse uçaktan indiğim gibi 15dk da esenlere vardım dedi bana aşkımm benimm off..

Sonra evimize geçtik baya geç olmuştu beylikdüzüne varana kadar ordanda ev sahibi geldi bizi aldı o götürdü eve
ayıptır söylemesi dürüm sipariş ettik oturduk yedik fln (bukadar ayrıntıya gerek yok da işte )

Aşkım bana iphone 4 almış 2 kılıf ve kulakluğıyla içinede bitane türk hatt koymuşş
bitane pelüş oyuncak gibi olan geçe lambası almışşşş çooooookkk beğendimm
lamba kaplumbağa şeklinde düğmeleri var fln onlara basınca ışık saçıyor gökyüzü gibi tavan yıldızlarla doluyor
çocuksu yapımı biliyor tabi aşkım bunu görünce direk aklıma sen geldin dedi aldım hemen dedi
hatta bankada bi arkadaşı görmüş görünce aşkımdan o da sevgilisine almışş
tek kulağa takılan küpelerden almışş banaa sonra bitane mağzaya girdiğimizdede bana atkı aldıı
hiç hesapta fln yoktu girdiğimizde atkılar görüne takılmış bana birşey demeden götürdü beni seç dedi
Herşey çooookkk güzeldii yedirdi içirdi gezdirdi elimi elinden gözümü gözünden alamadımm kızlarr varyaa öpmelere doyamadmm kollarımda uyuyakalıyodu yüzünü yanaklarını okşuyodum ve aklımdada tek birşey ALLAHIMMM SEN BU KULUNU NASIL BUKADAR ÇOK SEVDİRDİN BANA...
Hani hiçkimse vazgeçilmez değildir diyolar ya işte o benim vazgeçilmezimm nefesim herşeyimm o yoksa ben nasıl var olayım sevmek çoookkk güzel birşey kızlaarrr hele birde sevdiğin adam tarafından sevilmekk pahabiçilemez..
Ben tabi pazar akşamından itibaren karalar bağladım pazartesi akşam geri dönecektimm içime nasıl bir sıkıntı oturdu size anlatamam
sarmaş dolaş uzanıyoruz loş ışıkta film mi izliyoduk ne yapıyoduk hatırlamıyorum ben o sırada akan göz yaşlarımı aşkımdan gizleme çabalarındaydım üzülsün istemedim

Sonra geç oldu uyumaya geçtik yatağın ortasında buluştuk tabi sarıldık birbirimize arkamıza birer kişi daha yatabilirdi yanii
öyle içime soka soka sarıldım kii yinede doyulmuyor yaa bastığı yere değil kesip attığı tırnağına bile kurban olurumm aşkımınnn
kelimeler yetmiyor kızlaaarrr şuan içimde çırınan sevdiğinden uzak kalan bir tarafım var sızladıkça sızlıyor kelimeler boşş aşkımı özledim bile..
dün beni yolcu ederken ağlamiyim diye çırpındı durdu onunda içi kan ağlamasına rağmen
benim yüzüm düşsün hemen espiriler şakalar yapmaya başlıyodu
inanırmısınız hem içim kan ağladı ama yüzümde hep bu ifade vardı hep güldürdü beni...

Otobüs hareket etti hemen aradı beni zaten o da otele girişini yapmaya gidecekti beni gönderdikten sonra
metroyla gidecekti istanbl kartı okutupta geçiliyor ya koca gün beraber gezdik dolaştık kart bende duruyodu ben okutuyodum ikimiz içinde... telefonda anlatıyor bana diyor aşkım öyle bir tuhaf oldum ki diyor seni uğurladm metroya geldim tam kartı okutçam arkamı döndüm istem dışı gözlerim seni aradı yanımdasın sandım dedi
Ahh kızlar ahh bu acının hasretin sonu yok bizi evlilik paklar

Pazar günü boğaza gittik balık ekmek yedik misss gibiydi resim çektik dolaştıkk
bi ara lavaboya gidesimiz geldi ikimizinde ayrı ayrı gittik kapıda buluşçaz dedik
tabi aşkım benden önce çıkmış köşeye çekilmiş bekliyor bende çıktım ama görmedim onu
arkamdan bir yaklaştı eğildi kulağıma piştt fıstıkk dedi vallaha çığlığı basacaktımm
heee simit olayına geleyimm balık etmek yedikten sonra denize sıfır gittik
bi adam simit atıyodu martılara onlarda havada kapıyodu tabi ben küçük çocuk gibi nasıl seviniyorumm martılar yakaladıkça simitleri uçtukça uçuyorum sevimçten hehe simitleri atan adamda fark etti tabi bi ara o da bana güldü
sonra aşkım dedi alim mi sana simit tabi ben mütevazi takıldım yok aşkım dedim sarıldım kuzuma
ellerim üşüyodu hep ısıttı ellerimi elimden tutup cebine sokuyodu ısıtıyodu öpüyodu offf offf
masal gibiydii bir vardıııkk bir yoktuk sanki hiç olmadıkk

delilerrrr.

mayıs-haziran gibi isteme olsun diyoruz . gündemdeyiz şimdi

canımın içiiii
ne kadar güzel yazmışsın duygularını kavuştunuz he sonunda . kısa bi sürede olsa, kokusunu içine çektin,sarıldın,öptün,onunla uyuyup uyandın bundan öte müthiş bi duygu daha olabilir mi

herşey yolunda gitmiş. çok ama çoook sevindim piskom

Kağıt helvalarımmmmm çok özledim sizi
Piskkommmm öyle güzel anlatmışsın ki yüreğime taş oturdu resmen. Rabbim sizi hiç ayırmasın bi an önce aynı yastığa baş koymayı nasip etsin inşallah. Kıyamam size ya
delilerrrr.

mayıs-haziran gibi isteme olsun diyoruz . gündemdeyiz şimdi

Anammm tarihler belirlenmeye başlamış maşallah maşallahhhh boncuğum
Piskooom senin anlatmana dayanamam sabııır kuuzuuum sabıııırrrr Allahım kavuştursun sizi
Ladymmm güzelimmmm

Ahh o kokusu yok mu o kokusu dünyalara bedel üstüme sinsin hiç çıkmasın
sağol canım benimm çook güzel vakit geçirdik ama çok kısaydı
Allah kimseye böyle hasretlik çektirmesin çook zor çoookk

Piskooom senin anlatmana dayanamam sabııır kuuzuuum sabıııırrrr Allahım kavuştursun sizi
Aminnn canım aminn 3 yılımız var daha nasıl dayancam ben hiç bilmiyorum
3 yıl çabucak geçti ama bi 3 yıl daha yüreğüm nasıl dayancak böyle

Ahh o taş benim içimden kalkmıyorrr
Dün nerdeydim şimdi nerdeyim
Konuşamıyoruz bile şuan eğitimde aşkım rahat yazamıyor
Az önce araya çıkmışlar yemek yedi görüntülü aradı gördüm aşkımı yüzüne sesine hasret kaldım yine
Allah duysun sesini tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…