Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ewett sakıncalııı
Kızz övmek gibi olmasınn yakışıklı benimki yaa :26:
Amann amann iyi ki yapmıyorrr

seninkini kastetmedim canım,yanlış anlama

kızlara taş attım, hoca olsun da ister tipsiz olsun ,ister yakışıklı, hemen salça oluveriyolar

ama sen çok stres yapıyosun,olmaz ki öyle

bi gevşe,bi rahatla ,bi relax ol

beklediğin sonuc olmazsada kendini üzme sakın.

hayırlısı Allah'tan

evet çok taktım hele bi dur daha ilk ay ne acelen var neyse tamam şu andan itibaren takmıyorum gelirse hoş gelir gelmezse bi dahaki ay yine gelebilir sonuçta

seninkini kastetmedim canım,yanlış anlama

kızlara taş attım, hoca olsun da ister tipsiz olsun ,ister yakışıklı, hemen salça oluveriyolar

Oda doğru ewett
Bizim beden eğitimi hocamın çok yakışıklıydı mesela

yakışşıııırrr

mesela bizimki uyuzdu öküzdü. ama saf kızlar peşinde koşuyodu

Hadee yaa walla inanırım
Kızz benimki denemiş bi keresinde lisede, okul müdürü sonunda yeter yahu demiş espiri yaparak, okul duvarlarına artık ismin kazılıyor demişşşşş
o kızların hepsiniiii doğrarım uleyynnn

yakışşıııırrr

mesela bizimki uyuzdu öküzdü. ama saf kızlar peşinde koşuyodu
bizimki kadındı hiç sevmezdim bodur karı nasıl beden eğitimi olmuş o koca dötüylee hayret
iyilik şeker senden naber

iyiyim kuzucum günü sizle doldurmaya çalışıyorum işte ama cumartesi kursa başlıyorum hat sanatı öğrenicem inşallah ama önce denicem hoca yeteneğin varsa hat öğrenirsin yoksa da tezhip dedi bakıciğiz

yaparlar valla bende inanırım.

bizden sonrakiler dahada fena ya.

liseli kızları görünce saçlarını çekesim geliyo,etekler kıpkısa,fingir fingirler.

la ben bayan polis gördüm geçen. boyu 1.55 filandır. ben 1.60 ım benden kısaydı

dombiliydi

nasıl polis oldu acabaaağğ

hadi gözün aydın
istiyodun ya zaten evlenmeden önce de ne güzel degişiklik olur
kesin vardır sende yetenek şekerim öğrenirsin istedigini

hadi gözün aydın
istiyodun ya zaten evlenmeden önce de ne güzel degişiklik olur
kesin vardır sende yetenek şekerim öğrenirsin istedigini

bence de ben yaparım hem en önemlisi hevesim var ayy ama çok erken saatte başlıyomuş 9 da ne sanki bi yere mi kaçıyoruz ben evim var o saatte kalk evi toparla hazırlan pihuvvv

bence de ben yaparım hem en önemlisi hevesim var ayy ama çok erken saatte başlıyomuş 9 da ne sanki bi yere mi kaçıyoruz ben evim var o saatte kalk evi toparla hazırlan pihuvvv

yanii o da nasıl hocaymış yeteneksiz diyecek utanmasa
dönünce toparlarsın artık canım sabah zor olur ben de okuldan dönünce hallediyorum her işimi

yaparlar valla bende inanırım.

bizden sonrakiler dahada fena ya.

liseli kızları görünce saçlarını çekesim geliyo,etekler kıpkısa,fingir fingirler.
He ya dimi, birde saçlar sarı boyalı, röflelii falann..
Allah hayırlı ewlat wersin herkesee

la ben bayan polis gördüm geçen. boyu 1.55 filandır. ben 1.60 ım benden kısaydı

dombiliydi

nasıl polis oldu acabaaağğ

TorpiLLe tabiki de canım benim, bizim türkiye topraklarında torpilsiz bişi olmuyor malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…