Aa öyle mi hayırlı olsun, güle güle kullanınbende de aynı tas aynı hamam
araba alıyoruz inşallah bu hafta içinde bu var değişiklik
usta soför olcam bende
Ben ilaç firmasında çalışıyorum canım, satış pazarlama asistanıyım, satıştaki arkadaşların bölgelerini masraf tabloları ile ilgileniyorum we aynı zamanda şirketin resepsiyonuna bakıyorum :126::126:
Sen ne iş yapıyordun cnm, belkim daha önce söyledin ama ben unuttum, bayağı unutkanlık wardır bende :26:
Huuu huuuu majestee görüşmeyeli nasılsın, o nasıl bi tiptii yaa diloo görünce napcekk aceppuhuuuuuuuu uhuuuuuu
Benim bi kaç arkadaşım war buna sewgilimde dahil, öğretmenlik mezunular ama öğretmenlik yapmıyorlarrAa öyle mi hayırlı olsun, güle güle kullanın
hangi model alıyosunuz
Ön muhasebeciyim ben
muhasebeyi hiiiç sevmiyorum
lojistik okudum, kendimi muhasebe de buldum
Aa öyle mi hayırlı olsun, güle güle kullanın
hangi model alıyosunuz
[/B][/FONT]
hoşgeldin majeste
Huuu huuuu majestee görüşmeyeli nasılsın, o nasıl bi tiptii yaa diloo görünce napcekk acepp
Benim bi kaç arkadaşım war buna sewgilimde dahil, öğretmenlik mezunular ama öğretmenlik yapmıyorlarr
Bende gazeteci olmak çok istemiştim ama olmadı batsın bu dünya
Sağol cancazım :13:
renault clıo alcaz nasipse
Ahahaa aynennhoşbuldk bronzzz napiyosn nasıl gectı yılbasın
begenmeyecegı %100
Kankaa motorun soğusunn eleyynnnaaa nasıl alcaksın kac model? hecbek mi uzunmu?
0 mi 2 elmikaça?
hoşbuldk bronzzz napiyosn nasıl gectı yılbasın
begenmeyecegı %100
Sağol cancazım :13:
renault clıo alcaz nasipse
Huuu huuuu majestee görüşmeyeli nasılsın, o nasıl bi tiptii yaa diloo görünce napcekk acepp
Benim bi kaç arkadaşım war buna sewgilimde dahil, öğretmenlik mezunular ama öğretmenlik yapmıyorlarr
Bende gazeteci olmak çok istemiştim ama olmadı batsın bu dünya
günaydın bibiğimgünaydınnn yavrularrrerkenciyim diye düşündüm ama siz başlamışsınız bile
sevgilin ne iş yapıyo?
günaydın bibiğim
naber?
hee kızlarla knuşuyoruz öyle,işten araban filan
Özel bi şirkette idari işler sorumlusu cnm, Allahtan işi iyi..
Hani demiyo öğretmenlik okudum ama yapamıyorum kendi mesleğimi demiyo memnun çünkü işinden..
iyikide yapmıyo öğretmenlik, beden eğitimi öğretmenlerine genellikle okuldaki kızlar aşık oluyor..
Ay birde lisede öğretmenlik yaptığını düşünsene, katill olurdumm benn
iyiyim kuzum desem yalan olur psikolojimin ağzına ediyorum son bikaç gündürgece 3 te falan uyuyabildim anca ama az kaldı düzelicem
la hoca tipsiz bile olsaa illa kızın biri aşık olur illlllaaaavar çünkü böyle tipler.
e bide beden öğr.
sakıncalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?