He ya dimi, birde saçlar sarı boyalı, röflelii falann..
Allah hayırlı ewlat wersin herkesee
TorpiLLe tabiki de canım benim, bizim türkiye topraklarında torpilsiz bişi olmuyor malesefff
bizde clio aldık bızımkıde kısa
kac km de?
evettt bıraz var
yanii o da nasıl hocaymış yeteneksiz diyecek utanmasa
dönünce toparlarsın artık canım sabah zor olur ben de okuldan dönünce hallediyorum her işimi
amiiiinnnn inşallah.
malesef öyle.
geçen yıl ziraat bankası sınavı vardı. 70 alanları mülakata cağıracaklardı sözde. arkdaşım 75 aldı,dönmediler.
50 civarı alanlar girmiş bankaya
ben 45 almıştım
ne güzel dedin
markete giderken bile aman bi dağınıklık kalmasın ortalıkta diyorum allah korusun ya başıma bi şey gelirse evimi dağınık kirli görmesinler aman ne pis kadın demesınler
işte bunun için girmemiştim ben o sınava. bi nevi kendi çapımda protesto yiter paralarımı onlara yedirdiğim dedim ve girmedim ohh iyi ki de girmemişim
amiiiinnnn inşallah.
malesef öyle.
geçen yıl ziraat bankası sınavı vardı. 70 alanları mülakata cağıracaklardı sözde. arkdaşım 75 aldı,dönmediler.
50 civarı alanlar girmiş bankaya
ben 45 almıştım
Al işte görüyormusun adaletsizliği, gel de küfür etmeNeyse şimdi ban yemiğim
İnsanlar okadar çalışıyor ediyo emek harcıyo ama emeğin karşılığını hem alamıyorlar, hemde emek wermeyen kişinin kazandığını görünce daha çok üzülüyor insan, bu sefer yapacağı iştende soğutuyorlar insanı.. Nasıl olsa iyi puan alsam da olmuyor gibilerinden mücadeleyi bırakan çok insan wardır eminim..
Sen tekrar girecek misin peki canım 45 aldım dedinya
aynen hatta evin yanı sıra kişisel bakımımda da öyle düşünüyorum :26:
bkz: annem
yolda ölürüz,evimize gelirler,ayıplarlar bizidiyo
ciiimleten miribalarrr
İŞte böyle heves kırıyorlarr canımm[evet,soğudum,girmicem.
torpil var işin içinde,niye gireyim
ptt ye gidiyorum, birazdan burdayım
bi daha girmezsin ders oldu boşver son verdiğin 50 tl olsunkeşke bende girmeseydim
50 tl miz gitti
ptt ye gidiyorum, birazdan burdayım
dimi zaten eşim görüştü önce onun hocasıydı ayrıca kiracıları. adam öyle bi konuşmuş ki eşimin gözünü korkutmuş evi işi aksatmayı göze alacak bilmem nene laa sanki atomu parçalıcaz
kız ben korkuyorum biliyo musun markete giderken bile aman bi dağınıklık kalmasın ortalıkta diyorum allah korusun ya başıma bi şey gelirse evimi dağınık kirli görmesinler aman ne pis kadın demesınler diye uğraşıyorum
hadi ya desene abartmış baya
öyle tabi dikkat etmek lazım da erkenden evden cıkınca o pek mümkün olmıyi
8 de evden cıkıyorum bi de evi toparlayacak olursam en gec 6 da kalkmam lazım
mecburen iş çıkışı hallediyorum cogu işi
haklısın tabi canım bence yine gayet iyisin yani yetişebiliyosun hem okul hem ev hem eşine zaman ayırabiliyosunpeki enişte bey nasıl ev işine yardım etmese bile masayı hazırlamana toplamana falan yardımcı oluyo mu?
allahtan okuldan biaz erken cıkıyorum da zamanım kalıyo canım
kociş işine gelenleri yapar
yemegin yanına salata yapmak en sevdigi ev işi
arada beni uyandırmadan kahvaltı hazırlar haftasonları
bazen de temizlik işlerinde yardımcı oluyo daha ne yapsın demi
ama yemek yapmaz
aslında arada onu da yapsa fena olmazmış smdi düşündüm de
e tabi canım günümüz erkekleriyle kıyaslayınca öp de bağrına bas anacımbenimki de yemeğe temizliğe her şeye haddinden fazla karışıyor sinirleniyorum karışma o iş ben de allah allah diyorum gerçi ben eşimden iş beklemiyorum zaten evdeyim ama arada yardım ettiği oluyor hani iş bitsin de yanına gidiyim diye dün mesela erken geldi yarım saat ben de tv karşısında uyuya kalmısım kapı çaldı uyandım amannnn bi heyecan yaptım sorma neyse yemek de hazır değil beraber hazırladık kızmaz da çok şükür öyle şeylere yani bak bütün gün evdesin bi yemek yapmamışsın falan demez hoş ilk defa öyle bi şey oldu
ondan süphe yok canım öpüp bagrıma basıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?