kareyi makinede kullanımını pek tavsiye etmemişlerdi bana köşelerini dikkatli koymazsan zarar görür kırılır falan dediler yuvarlak aldım memnunum ama
emsanı pek tavsiye etmiyolar şeker ya :44:
tabi hepsi kullanımına baglı bence biraz da sans gibi
Yakınmışız tatlım bende Edirne'denYokk kız isyan etmiyorumm, benim o konuda hevesim kırıldı bi hevesle yapıyon ama hevesin kırılınca bi kere oyuzden böyle düşünüyosun
Kahve makinasında çok güzel köpüklü oluyo kızz,, gerçi benimde kahvem köpüklü olur ama bazen pratik güzel oluyor
Tekli alırım ama ikili almam
Bende memnun oldumm, ben istanbuldann senn cnmm
emsan karaca schafer den uzak dur demişerdi bana hep yoksa karacanın reklamları o kadar dönüyodu ki o sıra benim aklımda karaca vardı ama eşim aryıldızla tanıştırdı beni meğer annelerimizin markası o kadar eskiymiş. iyi ki de almışımTencerelerin tosbiğinkinden . tencereleri beğendim.
Ben kare yemek takımı seviyorum.
tosbiğim yemek takımında güzelmiş.
Aryıldız düşünüyodum, şimdi baya bi aklıma yattı.
Emsan hakkında bilgisi olan?
kareyi makinede kullanımını pek tavsiye etmemişlerdi bana köşelerini dikkatli koymazsan zarar görür kırılır falan dediler yuvarlak aldım memnunum ama
emsanı pek tavsiye etmiyolar şeker ya :44:
tabi hepsi kullanımına baglı bence biraz da sans gibi
ben hp taşırıyorum makinada :18:Yokk kız isyan etmiyorumm, benim o konuda hevesim kırıldı bi hevesle yapıyon ama hevesin kırılınca bi kere oyuzden böyle düşünüyosun
Kahve makinasında çok güzel köpüklü oluyo kızz,, gerçi benimde kahvem köpüklü olur ama bazen pratik güzel oluyor
Tekli alırım ama ikili almam
Bende memnun oldumm, ben istanbuldann senn cnmm
Kızlar dekoreko diye bi site var çoook şirin şeyler var şipşirin şeyler aldım hadi hemen gelsin kargom
aslında benı de basta kırmızılar cezbetmişti
sonra yemek takımımda sarılı olunca uyumlu olsun didim
Benim annem tekirdağ- edirne'li cnmYakınmışız tatlım bende Edirne'den
ben hp taşırıyorum makinada :18:
en iyisi cezve
ne aldın,gösterrtttt
emsan karaca schafer den uzak dur demişerdi bana hep yoksa karacanın reklamları o kadar dönüyodu ki o sıra benim aklımda karaca vardı ama eşim aryıldızla tanıştırdı beni meğer annelerimizin markası o kadar eskiymiş. iyi ki de almışım
benim tabaklar kare ama çok aşırı büyük değil sanki bulaşık makinelerinin boyutları standart oluyosa eğer alınabilir çünkü benim makineye sığıyo rahatça ha makinenin hem alt hem üst pervanesini döndürüyorum değiyo mu değmiyo mu diye kontrol edip öyle çalıştırıyorum daha hiç değdiği olmadı
bende duymuştum öyle bişey. ama ısrarla kare diyorum
hisarda çok iyi diyolar,süngerin yeşil kısmıyla yıkamış ablam çizilmiş.:26:
bence kullanıma bağlı
ben hp taşırıyorum makinada :18:
en iyisi cezve
ne aldın,gösterrtttt
Benim annem tekirdağ- edirne'li cnm
Yaşın kaç naparsın okur musun çalışır mısınn amacın ne anlattt aahahaha
Cezvede alcam bakır alıcam hemide oda lazımm tabiii
Makinada nasıl taşıyor, kendi ötüyor olduğu zaman, alıp koyuyorsun kahve fincanına sonra cnm
Resimlerini yapıştıramıyorum burdan bakın bebekler
Sevimli İnek Şeklinde Tuzluk - Siyah-Beyaz - La Vita Buone
Kalp Figürlü Yumurta ve Omlet Tavası - Siyah - La Vita Buone
Duvar Saati-Siyah - 80x80 - 6902345601058 - La Vita Buone
Ya sen hergün merhaba diyip kaçıyosun
pembişim aynı tencere setini kullanıyoruz ama benimkiler onların kırmızısı ablamla zevkiniz aynı o da bu rengi beğenmişti ama ben o zaman kırmızılar cezbetmişti ben de çok memnunum aryıldız bi harikaa
ne güzel işte dertsiz tasasız ohh keşke diyorum o kadar kendime dert etmeseymişim şimdi yeni bi şeyler gördükçe yine hevesleniyorum utanmadan daha ne kadar olduysa evleneli:26:
merhabalar hamile arkadaşbana belirtilerini paylaşır mısın hamile olduğunu hissetmiş miydin ben de bebiş istiyorum ondan böyle direk daldım mevzuya
çizilmiş işte:26:yok artık o nasıl bişeymiş ya hemen cizilir mi ki öyle :26:
al o zamn cnm dikkatli kullanırsn bişi olmaz
hemen dalıyorum siteye.hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmmResimlerini yapıştıramıyorum burdan bakın bebekler
haklısın ya,sonra iş güç oluyo kayboluyom ama aklım kalıyiiibi de bakıyom sizin sobet maşallah almış yürüyo,bozmimm diyom
berhaba tospik,seni eşinin tezkere günlerini sayarkene hatırlıyom,ameliyat filan...zaman geçmiş baya,önce şunu diyim evlendiğim gün beklemeye başladım,sonra baktım olmuyo zaten mens düzensizdi,soğan suyu falan,sonra kendi haline bıraktım,evleneli 5 ay olmuştu ekimde bi baktım çift çizgi,ama öncesinde yorgunluk,göğüs ağrısı,malesef o malum dönem şişlikleri,kasık ağrısı,tahmin ettim ama psikolojiktir sandım,Rabbim istyince oluyor bunu anladım,inşallah tez zamanda sen de alırsın o heberi canımmmm
ben göremedim üyelik istiyo dur buna da üye olalım her ota üyeyim zatenResimlerini yapıştıramıyorum burdan bakın bebekler
karıştı kız benim kocam daha askere gitmedi göndertmedim evlendik hemen 6 sene üzerine 6 ay daha bekleyemedikhaklısın ya,sonra iş güç oluyo kayboluyom ama aklım kalıyiiibi de bakıyom sizin sobet maşallah almış yürüyo,bozmimm diyom
berhaba tospik,seni eşinin tezkere günlerini sayarkene hatırlıyom,ameliyat filan...zaman geçmiş baya,önce şunu diyim evlendiğim gün beklemeye başladım,sonra baktım olmuyo zaten mens düzensizdi,soğan suyu falan,sonra kendi haline bıraktım,evleneli 5 ay olmuştu ekimde bi baktım çift çizgi,ama öncesinde yorgunluk,göğüs ağrısı,malesef o malum dönem şişlikleri,kasık ağrısı,tahmin ettim ama psikolojiktir sandım,Rabbim istyince oluyor bunu anladım,inşallah tez zamanda sen de alırsın o heberi canımmmm
çizilmiş işte:26:
alcam, ama ben sakarım biraz
hemen dalıyorum siteye.hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmm
asker bekleyen bendim
evet canımı uyumu yakalamışsın çok güzeller hep iyi günlerde kullanın inşallah
çizilmiş işte:26:
alcam, ama ben sakarım biraz
hemen dalıyorum siteye.hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmm
asker bekleyen bendim
ben göremedim üyelik istiyo dur buna da üye olalım her ota üyeyim zaten
karıştı kız benim kocam daha askere gitmedi göndertmedim evlendik hemen 6 sene üzerine 6 ay daha bekleyemedikbugün benim adet günüm daha olmadım bekliyorum hiçbi şey hissedemiyorum şu an rabbim hayırlısını nasip etsin önemli olan hamile kalmak değil sağlıkla doğurup büyütebilmek allah korusun düşükler çok artı o yüzden dua ederken sadece hamile kalmak içiön dua etmiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.
peki adet gününden kaç gün sonra test yaptın kan testi mi idrar testi mi yaptırdın?
kızlar kimseye demeyin ben alzheımer oldum galibaaatospikcim benim adet tarihi 45-48 günde bir oluyodu,15 temmuz,1 eylül,10 ekim şeklinde olmuştu,bu düzelmiş haliydi,ben 22 kasımda test yaptım,5 haftalıktı adetin düzenliyse 2 gün geçince bile belli oluyo,ama geç yumurtlama varsa bi hafta bekleyebilirsin,gönlüne göre olur inşallah
kızlar kimseye demeyin ben alzheımer oldum galibaaatospikcim benim adet tarihi 45-48 günde bir oluyodu,15 temmuz,1 eylül,10 ekim şeklinde olmuştu,bu düzelmiş haliydi,ben 22 kasımda test yaptım,5 haftalıktı adetin düzenliyse 2 gün geçince bile belli oluyo,ama geç yumurtlama varsa bi hafta bekleyebilirsin,gönlüne göre olur inşallah
olur öyle arada boşverbenim adetim düzenlidir normalde takvimime baktım şimdi son 6 aydır hep ayın 3 ünde oluyodum bugün daha olmadım bekliyorum bakalım olmazsam hafta başında test yapıcam inşallah bebişim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?