Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bende duymuştum öyle bişey. ama ısrarla kare diyorum

hisarda çok iyi diyolar,süngerin yeşil kısmıyla yıkamış ablam çizilmiş.:26:

bence kullanıma bağlı

Son düzenleme:
Yakınmışız tatlım bende Edirne'den

emsan karaca schafer den uzak dur demişerdi bana hep yoksa karacanın reklamları o kadar dönüyodu ki o sıra benim aklımda karaca vardı ama eşim aryıldızla tanıştırdı beni meğer annelerimizin markası o kadar eskiymiş. iyi ki de almışım

benim tabaklar kare ama çok aşırı büyük değil sanki bulaşık makinelerinin boyutları standart oluyosa eğer alınabilir çünkü benim makineye sığıyo rahatça ha makinenin hem alt hem üst pervanesini döndürüyorum değiyo mu değmiyo mu diye kontrol edip öyle çalıştırıyorum daha hiç değdiği olmadı

ben hp taşırıyorum makinada :18:

en iyisi cezve

Kızlar dekoreko diye bi site var çoook şirin şeyler var şipşirin şeyler aldım hadi hemen gelsin kargom

ne aldın,gösterrtttt

Yakınmışız tatlım bende Edirne'den
Benim annem tekirdağ- edirne'li cnm
Yaşın kaç naparsın okur musun çalışır mısınn amacın ne anlattt aahahaha

ben hp taşırıyorum makinada :18:

en iyisi cezve

ne aldın,gösterrtttt

Cezvede alcam bakır alıcam hemide oda lazımm tabiii
Makinada nasıl taşıyor, kendi ötüyor olduğu zaman, alıp koyuyorsun kahve fincanına sonra cnm

hımm. teşekkür ederim canım bilgilendirme için

bende duymuştum öyle bişey. ama ısrarla kare diyorum

hisarda çok iyi diyolar,süngerin yeşil kısmıyla yıkamış ablam çizilmiş.:26:

bence kullanıma bağlı

yok artık o nasıl bişeymiş ya hemen cizilir mi ki öyle :26:
al o zamn cnm dikkatli kullanırsn bişi olmaz

Aaa hemşeri sayılırız o zmn
Çalışıyorum cnm sigortacıyım 23 yaşındayım nişanlıyım
Şimdi sıra sende sen anlat bakalım

Ya sen hergün merhaba diyip kaçıyosun

haklısın ya,sonra iş güç oluyo kayboluyom ama aklım kalıyiii bi de bakıyom sizin sobet maşallah almış yürüyo,bozmimm diyom

berhaba tospik,seni eşinin tezkere günlerini sayarkene hatırlıyom,ameliyat filan...zaman geçmiş baya,önce şunu diyim evlendiğim gün beklemeye başladım,sonra baktım olmuyo zaten mens düzensizdi,soğan suyu falan,sonra kendi haline bıraktım,evleneli 5 ay olmuştu ekimde bi baktım çift çizgi,ama öncesinde yorgunluk,göğüs ağrısı,malesef o malum dönem şişlikleri,kasık ağrısı,tahmin ettim ama psikolojiktir sandım,Rabbim istyince oluyor bunu anladım,inşallah tez zamanda sen de alırsın o heberi canımmmm

yok artık o nasıl bişeymiş ya hemen cizilir mi ki öyle :26:
al o zamn cnm dikkatli kullanırsn bişi olmaz
çizilmiş işte:26:

alcam, ama ben sakarım biraz

hemen dalıyorum siteye.hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmm

asker bekleyen bendim

ben göremedim üyelik istiyo dur buna da üye olalım her ota üyeyim zaten
karıştı kız benim kocam daha askere gitmedi göndertmedim evlendik hemen 6 sene üzerine 6 ay daha bekleyemedik bugün benim adet günüm daha olmadım bekliyorum hiçbi şey hissedemiyorum şu an rabbim hayırlısını nasip etsin önemli olan hamile kalmak değil sağlıkla doğurup büyütebilmek allah korusun düşükler çok artı o yüzden dua ederken sadece hamile kalmak içiön dua etmiyorum. allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.
peki adet gününden kaç gün sonra test yaptın kan testi mi idrar testi mi yaptırdın?

çizilmiş işte:26:

alcam, ama ben sakarım biraz

hemen dalıyorum siteye.hepsine bayıldımmmmmmmmmmmmm

asker bekleyen bendim

kızlar kimseye demeyin ben alzheımer oldum galibaaa tospikcim benim adet tarihi 45-48 günde bir oluyodu,15 temmuz,1 eylül,10 ekim şeklinde olmuştu,bu düzelmiş haliydi,ben 22 kasımda test yaptım,5 haftalıktı adetin düzenliyse 2 gün geçince bile belli oluyo,ama geç yumurtlama varsa bi hafta bekleyebilirsin,gönlüne göre olur inşallah

olur öyle arada boşver benim adetim düzenlidir normalde takvimime baktım şimdi son 6 aydır hep ayın 3 ünde oluyodum bugün daha olmadım bekliyorum bakalım olmazsam hafta başında test yapıcam inşallah bebişim benimledir

İnşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…