Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayyy maşşalah kız
valla hızlısın
te böylee koşuyorum yağmurcumm benn
yazın 6

bugün hava güzel burda. klimamı var, ne ile ısınıyosunuz?

illa ki.
izin günüde pazar. bazı yerler hafta içi izin kullandırıyo, bizimkinin pazar oldu Allahtan.

sağolasın şekerparem
Şirketin tavandan klimaları war ama benim bulunduğum yer büyük oyuzden yetmiyo
masamın altına sıcak üflüyen küçük sobalardan aldırdım, püfür püfürrr esiyo alttan alttan sıcak hava
Ellerim buz ama birde kulaklarımmm

bekleriz tabi canım
ne zamana balayı ben ona göre hızlandırayım bebek hazırlıklarını

Ben bu yaz değil bidahaki yaz diyorum ama nişanlım bikaç gündür apayrı şeyler söylüyo Bi sürpriz yapıp bu sene Eylül gibi bişeyler yapabiliriz

İzin günlerinizin aynı olması süper olmuş onun haftaiçi olsa çok çok kötü olurdu sizin için bebeğim. Hadi bakalım sende başla hazırlıklara Ocak ayına girdik bak

aynen öyle.

çeyiz alışverişine başladım ki ben.

nevresimlerimi tamamladım, su takımı aldım, ıvır zıvır baya bişi aldım, bi başladım pir başladım

yemek takımı-tencere seti-çatal bıçak setini sonraya bırakıcam.

Üstüne hırka falan giy. sıcak bişeyler iç bide.

benimde sağ elim soğuk

Bende mi başlasam acaba :26:

İyi yapmışsın balım yavaş yavaş alıp kenara koymak lazım.
Benimde yemek takımıyla çatal bıçak hala duruyo modası geçer diye hep ertelemiştim ama alıcam yakın zmnda.

Ben bu yaz değil bidahaki yaz diyorum ama nişanlım bikaç gündür apayrı şeyler söylüyo Bi sürpriz yapıp bu sene Eylül gibi bişeyler yapabiliriz

hadi ya süpermiş
ertelemeyın bence hayırlı işler ertelemeye gelmez
şiddetle tavsiye ediyorum evliliği

Sen bilcen onu , acaba nedennnnn

dersin kaçta bitiyo senin?

2 bucukta

Bende mi başlasam acaba :26:
E başlamak lazım tabi. Ne olacağımız belli olmaz, belli başlı şeyleri ufaktan almak lazım.

Hem çok zevkli oluyo

İyi yapmışsın balım yavaş yavaş alıp kenara koymak lazım.
Benimde yemek takımıyla çatal bıçak hala duruyo modası geçer diye hep ertelemiştim ama alıcam yakın zmnda.

Çeyiz seti şeklinde almıcak mısın?

Öyle daha karlıymış :44:

ben o yüzden almıyorum, belki peşin alırım diye bekleticem biraz da. nişan filan olsun. ondan sonra alcam. zaten evde koycak yerde yok

hadi ya süpermiş
ertelemeyın bence hayırlı işler ertelemeye gelmez
şiddetle tavsiye ediyorum evliliği

2 bucukta

Zaten bana kalsa hemen evlenelim ama işler o zmn rayına oturucak ancak 2015te evleniriz diye konuşuyoduk ama nişanlım şaşırttı beni bakalım kısmet inşallah en yakın zmnda kurarız yuvamızı:123::123::123:

Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım
günaydınnnnnnnnnn yavrularrrr amma çene çalmışsınız sabah sabah yetişemedim du bakalım

Tospikimmmm hoşgeldin

Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım

Tospikimmmm hoşgeldin

Evet bazılarında müsade etmiyolar.

He üstüne farkını verirsen kabul ediyolar .

Bence sen bu yaz evlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…