hayyy maşşalah kız
valla hızlısın
Şirketin tavandan klimaları war ama benim bulunduğum yer büyük oyuzden yetmiyoyazın 6
bugün hava güzel burda. klimamı var, ne ile ısınıyosunuz?
illa ki.
izin günüde pazar.bazı yerler hafta içi izin kullandırıyo, bizimkinin pazar oldu Allahtan.
sağolasın şekerparem
bekleriz tabi canım
ne zamana balayı ben ona göre hızlandırayım bebek hazırlıklarını
İzin günlerinizin aynı olması süper olmuş onun haftaiçi olsa çok çok kötü olurdu sizin için bebeğim. Hadi bakalım sende başla hazırlıklara Ocak ayına girdik bak
te böylee koşuyorum yağmurcumm benn
Şirketin tavandan klimaları war ama benim bulunduğum yer büyük oyuzden yetmiyo
masamın altına sıcak üflüyen küçük sobalardan aldırdım, püfür püfürrr esiyo alttan alttan sıcak hava
Ellerim buz ama birde kulaklarımmm
aynen öyle.
çeyiz alışverişine başladım ki ben.
nevresimlerimi tamamladım, su takımı aldım, ıvır zıvır baya bişi aldım, bi başladım pir başladım
yemek takımı-tencere seti-çatal bıçak setini sonraya bırakıcam.
İyi yapmışsın balım yavaş yavaş alıp kenara koymak lazım.aynen öyle.
çeyiz alışverişine başladım ki ben.
nevresimlerimi tamamladım, su takımı aldım, ıvır zıvır baya bişi aldım, bi başladım pir başladım
yemek takımı-tencere seti-çatal bıçak setini sonraya bırakıcam.
Üstüne hırka falan giy. sıcak bişeyler iç bide.
benimde sağ elim soğuk
Ben bu yaz değil bidahaki yaz diyorum ama nişanlım bikaç gündür apayrı şeyler söylüyoBi sürpriz yapıp bu sene Eylül gibi bişeyler yapabiliriz
Sen bilcen onu , acaba nedennnnn
dersin kaçta bitiyo senin?
E başlamak lazım tabi. Ne olacağımız belli olmaz, belli başlı şeyleri ufaktan almak lazım.Bende mi başlasam acaba :26:
İyi yapmışsın balım yavaş yavaş alıp kenara koymak lazım.
Benimde yemek takımıyla çatal bıçak hala duruyo modası geçer diye hep ertelemiştim ama alıcam yakın zmnda.
hadi ya süpermiş
ertelemeyın bence hayırlı işler ertelemeye gelmez
şiddetle tavsiye ediyorum evliliği
2 bucukta
Elin dewamlı pc de olduğu için olmasın o sağ elinn
hadi ya süpermiş
ertelemeyın bence hayırlı işler ertelemeye gelmez
şiddetle tavsiye ediyorum evliliği
2 bucukta
hihihi
Erkenden eve gidip kocaya mamalar yapıyosundur
Biz senin evini göremedik hala
Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırımE başlamak lazım tabi. Ne olacağımız belli olmaz, belli başlı şeyleri ufaktan almak lazım.
Hem çok zevkli oluyo
Çeyiz seti şeklinde almıcak mısın?
Öyle daha karlıymış :44:
ben o yüzden almıyorum, belki peşin alırım diye bekleticem biraz da. nişan filan olsun. ondan sonra alcam. zaten evde koycak yerde yok
günaydınnnnnnnnnn yavrularrrramma çene çalmışsınız sabah sabah yetişemedim du bakalım
Nevresimden başlayabilirsin, azar azar taksitle ödersin, aradan çıkmış olur.Bende çeyiz yapmak istiyorum ama çok pahalılar, paşamın okul taksitleri benii zorluyor birazz
günaydınnnnnnnnnn yavrularrrramma çene çalmışsınız sabah sabah yetişemedim du bakalım
Nevresimden başlayabilirsin, azar azar taksitle ödersin, aradan çıkmış olur.
Günaydııııın kelebenk.
Hoşgeldin
Bende çeyiz yapmak istiyorum ama çok pahalılar, paşamın okul taksitleri benii zorluyor birazz
Bilmem çeyiz seti almam herhalde öyle modelini kendin seçemiyosun dimi bilmiyorum ya nasıl hoşuma giderse öyle alırım
Tospikimmmm hoşgeldin
Ben birde pamuk saten sewiyorum kırmızı siyah ön planda hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?