Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

asıl kim eksik kaç zamandır biliyo musunuz?

piskooooooooooooooooooo ondan kaç zamandır hiç haber alamadım ben:26: bilen var mı napar ne eder?

kuzucum olur öyle arada ama kafanı takma canım sıkkın diye başka şeylerle uğraş at kafandan gör bak geçer hemen. hem sen git sevgilinle görüş bence en iyi ilaç o şimdi

Onla görüşemiyorm kaç gndür belki de ondandırrr

Neysecanım skılmıyo içim şiş değil

Sende ne var ne yok

Onla görüşemiyorm kaç gndür belki de ondandırrr

Neysecanım skılmıyo içim şiş değil

Sende ne var ne yok

kesin ondan aşk lazım aşkkk aşk çok güzel sevmek sevilmek en güzeli sevdiğine doyamamak bi türlü daha da güzel öp öp doyamıyorummmmmmm demiş ünlü düşünür tarkan çok da doğru demiş

ben de de her şey güzel çok şükür canım evimde yuvamda kocamla mutluyum rabbime binlerce kez şükürler olsun 1 şubatta annemlere gidicem tabi kocam götürcek beni ama bi gün kalabilecek dönecek ayyy evlendikten sonraki ilk ayrı kalışımız olacak bi hafta onsuz nasıl geçicek şimdiden düşünüyorum tel elimden düşmicek heralde yine ben annemlerin yanında olucam o gelicek kapıda güler yüzlü eşi yani ben yani bitanesi yani her şeyiii yok yalnız oyyyyy bu çok zorr ya cidden

heh

yeni ciciler demişken. d.günlerimizde arkadaşlarla birbirmze gecelik alırdık.

bence çeyizin en bol şeyi onlardan oluşmalı cidden ne kadan çok almıştım ama 3 ayda tırt geliyo bana artık değişiklik istiyorum hazır aklıma gelmişken bakayım netten de varsa bi şeyler ayağıma gelsin

daha usturuplu bişiler alayım ben.

çeyizde aman ne şeymiş 52:) demesinler.

evlenince asılları alırım

sen al al,şimdi daha çok lazım sana

daha usturuplu bişiler alayım ben.

çeyizde aman ne şeymiş 52:) demesinler.

evlenince asılları alırım

sen al al,şimdi daha çok lazım sana

benimkileri kimse görmedi kendim aldım evi yerleştirirken de yatak odasında kaşla göz arasında hallettim yerleştirdim dimi şimdi en deli yıllarımızz

ne programı kız
aman susma ver cevabını

evet onun stresi bile sebep olabilir bebişin gelmemesine
ama insan düşünüyo ister istemezz

ne programı kız
aman susma ver cevabını

evet onun stresi bile sebep olabilir bebişin gelmemesine
ama insan düşünüyo ister istemezz
misafiri gelicek bana söylemiyor misafirin bizim için geldiğini düğünümüze gelememişler şimdi kv ye gelmek istemişler hem ona da evi için hayırlı olsuna gelmiş oldular. o gün de yukarı çıktım yanına misafirim gelecek dedi ama siz de gelirsiniz ya da sizin için geliyolar falan demedi. ben de indim aşağı evime. akşam eşim geldi anası o söylemiş misafirlerin bizim için geldiğini yarın siz de gelin. çıldırdım kriz geçirdim resmen. ertesi gün pazar günü aradı beni kv tam duşa geçiyorum gelmiyo musunuz dedi evet dedim gelicez ama yine bana söylememişsin oğluna söylemişsin böyle yapınca üzülüyorum haberin olsun. eveledi geveledi bizde öyle değil benim kv me misafir gelicek olsa kendim giderim yanına falan dedi. ben de yapıştırdım cevabı valla bi pazar günümüz var sonuçta bizde artık bi aileyiz ve başka bi program yapmış oluyoruz kendimize bana erkenden söylesen daha iyi olur. kadına bak madem söylemene gerek yok niye oğluna söylüyosun neyse tamam sana pasta yaptırıcaktım yetişmez artık yıkanır gelirsiniz iyi dedim kapattık teli. 5 gibi çıktık yukarı eltimi de çağırmış onlar da bizden 10 dk önce gelmiş. oldu canım tek gelinin bendim ben yapıcam sana her şeyi hıh hiçbi şey olmamış gibi sarıldı öptü
ahahaha

o da olabilir de .. en dibe saklarım

mantıklı ayyy karar veremedim ne alsam ne alsam

Hey allahım kadına bak ya
gıcıklık olsun da ne oldugu fark etmez diyo heralde
aman iyi demişsin sen de :13:
deli eder ay böyle kaynana insanı birkaç sene de

Hey allahım kadına bak ya
gıcıklık olsun da ne oldugu fark etmez diyo heralde
aman iyi demişsin sen de :13:
deli eder ay böyle kaynana insanı birkaç sene de
beni şimdiden etti pembişim ama bu gidişle bikaç seneye inşallah evi satıp gidicez burdan valla korkuyorum gittiğimiz yere yine gelir diye
nasıl totem kız napcaz

ne zaman adet olucaksın? işte ona göre sanki hamileymişsin gibi hamilelik çizelgesi yapıcaz mesela ben bu önümüzdeki hafta bi haftalık hamilymişim gibi çizelge yapıcam sonra adet günüm gelince inşallah olmıcam ve çizelgem tutmuş yani totemim tutmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…