Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oldum bile
benimki 28 günde bir geliyo
ayın 4 ünde geldi ben cağırmadan
ama ya tutmazsa moralimiz bozulmaz mı

FUŞYA AL

siyah-kırmızı forever

oldum bile
benimki 28 günde bir geliyo
ayın 4 ünde geldi ben cağırmadan
ama ya tutmazsa moralimiz bozulmaz mı
o zaman aynı önümüzdei hafta bi haftalık hamiş çizelgesi yapalım senle kız ne üzülmesi üzülmek yok daha yeniyiz biz ben artık üzülmicem çünkü inanıyorum rabbim evlat hasretiyle bırakmıcak bizi biz de anne olucaz inşallah
FUŞYA AL

siyah-kırmızı forever

kırmızıyı direk eliyorum bakmıyorum bile hiç sevmiyor siyah number one:129::129:

ayy pazara gitmem lazımm eşim de aradı akşama işi varmış babaannesine yakın geç kalıcak bereberi de orda oraya gel diyo üff ev de olmak istiyodum

totemmi yapıyonuz

tosbiğim bana çok stres yapıyosun gbi geliyo ya

ayy ne bilim tırstım
tamam yapalım bakalım belli mi olur ısrara dayanamz belki de bebişler
arka arkaya gelirler

tabi kırmızılar siyahlar da baya etken bu konuda

gösteriyim kuşuum ama hepsi ıvır zıvır

sen çıkıcakmışsın amaaa

evet yarına bırakalım belki diğer kızlarda gelmiş olur o zaman. hatta keşke kalksam hemen çünkü önce pazar sonra hazır dışarı gitmişken gidiyim bi hırka almış kuşum bana ama büyük geldi değiştiriyim diyorum iki gün sonra bi aylık süresi dolucak değiştiremicem

1 aydır nerdesin kıızm sen, git değiştir

çeyiz topiği açıcaktım ben ama pek kayda değer pek bişeyim yok diye açmıyorum bekletiyorum

1 aydır nerdesin kıızm sen, git değiştir

çeyiz topiği açıcaktım ben ama pek kayda değer pek bişeyim yok diye açmıyorum bekletiyorum

ne biliyim ne zaman avm ye gitsem unutuyorum yanıma almayı ama bugün unutmıcam hem gezme olur bana yalnız başıma belki ordan ciciler bakarım kendime

yavrum aç bence aldıkça eklersin hem senin topik kaybolmaz biz oldukça canlandırır dururuz

Bahane olur sanada azcık gez, siyahlardan al

aklımda ama bilmiyorum açsam mı açmasam mı.

neyse.

görüşürüz kuşum, öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…