beni şimdiden etti pembişim ama bu gidişle bikaç seneye inşallah evi satıp gidicez burdan valla korkuyorum gittiğimiz yere yine gelir diye
ayy aman o kadar da degil
gelemeyecegi bi yere kacın
ne zaman adet olucaksın? işte ona göre sanki hamileymişsin gibi hamilelik çizelgesi yapıcaz mesela ben bu önümüzdeki hafta bi haftalık hamilymişim gibi çizelge yapıcam sonra adet günüm gelince inşallah olmıcam ve çizelgem tutmuş yani totemim tutmuş olacak
misafiri gelicek bana söylemiyor misafirin bizim için geldiğini düğünümüze gelememişler şimdi kv ye gelmek istemişler hem ona da evi için hayırlı olsuna gelmiş oldular. o gün de yukarı çıktım yanına misafirim gelecek dedi ama siz de gelirsiniz ya da sizin için geliyolar falan demedi. ben de indim aşağı evime. akşam eşim geldi anası o söylemiş misafirlerin bizim için geldiğini yarın siz de gelin. çıldırdım kriz geçirdim resmen. ertesi gün pazar günü aradı beni kv tam duşa geçiyorum gelmiyo musunuz dedi evet dedim gelicez ama yine bana söylememişsin oğluna söylemişsin böyle yapınca üzülüyorum haberin olsun. eveledi geveledi bizde öyle değil benim kv me misafir gelicek olsa kendim giderim yanına falan dedi. ben de yapıştırdım cevabı valla bi pazar günümüz var sonuçta bizde artık bi aileyiz ve başka bi program yapmış oluyoruz kendimize bana erkenden söylesen daha iyi olur. kadına bak madem söylemene gerek yok niye oğluna söylüyosunneyse tamam sana pasta yaptırıcaktım yetişmez artık yıkanır gelirsiniz iyi dedim kapattık teli. 5 gibi çıktık yukarı eltimi de çağırmış onlar da bizden 10 dk önce gelmiş. oldu canım tek gelinin bendim ben yapıcam sana her şeyi hıh hiçbi şey olmamış gibi sarıldı öptü
mantıklıayyy karar veremedim ne alsam ne alsam
o zaman aynı önümüzdei hafta bi haftalık hamiş çizelgesi yapalım senle kız ne üzülmesi üzülmek yok daha yeniyiz biz ben artık üzülmicem çünkü inanıyorum rabbim evlat hasretiyle bırakmıcak bizi biz de anne olucaz inşallaholdum bile
benimki 28 günde bir geliyo
ayın 4 ünde geldi ben cağırmadan
ama ya tutmazsa moralimiz bozulmaz mı
FUŞYA AL
siyah-kırmızı forever
o zaman aynı önümüzdei hafta bi haftalık hamiş çizelgesi yapalım senle kız ne üzülmesi üzülmek yok daha yeniyiz biz ben artık üzülmicem çünkü inanıyorum rabbim evlat hasretiyle bırakmıcak bizi biz de anne olucaz inşallah
kırmızıyı direk eliyorum bakmıyorum bile hiç sevmiyorsiyah number one:129::129:
o zaman aynı önümüzdei hafta bi haftalık hamiş çizelgesi yapalım senle kız ne üzülmesi üzülmek yok daha yeniyiz biz ben artık üzülmicem çünkü inanıyorum rabbim evlat hasretiyle bırakmıcak bizi biz de anne olucaz inşallah
kırmızıyı direk eliyorum bakmıyorum bile hiç sevmiyorsiyah number one:129::129:
totemmi yapıyonuz
tosbiğim bana çok stres yapıyosun gbi geliyo ya
aslında yapmıyorum ama burda çeneme vuruyo vallaevet ilk olduğumda o an üzüldüm ama sonra bi sarstım kendimi düzeldim
ayy ne bilim tırstım
tamam yapalım bakalım belli mi olur ısrara dayanamz belki de bebişler
arka arkaya gelirler
tabi kırmızılar siyahlar da baya etken bu konuda
pembem biliyosun ki kırmızılara ve siyahlara odaklanmak önemli olan gerisi zaten allahın takdiri
üzülmek yok.
zamanını bekliyodur bebiş
aynen yavrumsen de artık yavaştan aldıklarını bize göstert yaneee çeyizliklerini alıyomuşsn madem ıvır zıvır
aynen aynen
allah büyük
biz durmadan yola devam edelim
gösteriyim kuşuum ama hepsi ıvır zıvır
sen çıkıcakmışsın amaaa
evet yarına bırakalım belki diğer kızlarda gelmiş olur o zaman. hatta keşke kalksam hemen çünkü önce pazar sonra hazır dışarı gitmişken gidiyim bi hırka almış kuşum bana ama büyük geldi değiştiriyim diyorum iki gün sonra bi aylık süresi dolucak değiştiremicem
ayy bi de şu kesintiler olmasa hayır gelsin bi an da gitsin işte adet hele sonlarda sinir ediyo gıdım gıdım oyalıyo insanı
1 aydır nerdesin kıızm sen, git değiştir
çeyiz topiği açıcaktım ben ama pek kayda değer pek bişeyim yok diye açmıyorum bekletiyorum
aynen aynen
ama olsun o da gerekli allah yoklugunu göstermesin
ne biliyim ne zaman avm ye gitsem unutuyorum yanıma almayıama bugün unutmıcam hem gezme olur bana yalnız başıma belki ordan ciciler bakarım kendime
yavrum aç bence aldıkça eklersin hem senin topik kaybolmaz biz oldukça canlandırır dururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?