neyse ben kaçanzi anca hazırlanır giderim hllederim işlerimiöpüyorum hepinizi
tospik canım sorcam unutuyom mens oldu mu ?neyse ben kaçanzi anca hazırlanır giderim hllederim işlerimiöpüyorum hepinizi
asıl kim eksik kaç zamandır biliyo musunuz?
piskooooooooooooooooooo ondan kaç zamandır hiç haber alamadım ben:26: bilen var mı napar ne eder?
misafiri gelicek bana söylemiyor misafirin bizim için geldiğini düğünümüze gelememişler şimdi kv ye gelmek istemişler hem ona da evi için hayırlı olsuna gelmiş oldular. o gün de yukarı çıktım yanına misafirim gelecek dedi ama siz de gelirsiniz ya da sizin için geliyolar falan demedi. ben de indim aşağı evime. akşam eşim geldi anası o söylemiş misafirlerin bizim için geldiğini yarın siz de gelin. çıldırdım kriz geçirdim resmen. ertesi gün pazar günü aradı beni kv tam duşa geçiyorum gelmiyo musunuz dedi evet dedim gelicez ama yine bana söylememişsin oğluna söylemişsin böyle yapınca üzülüyorum haberin olsun. eveledi geveledi bizde öyle değil benim kv me misafir gelicek olsa kendim giderim yanına falan dedi. ben de yapıştırdım cevabı valla bi pazar günümüz var sonuçta bizde artık bi aileyiz ve başka bi program yapmış oluyoruz kendimize bana erkenden söylesen daha iyi olur. kadına bak madem söylemene gerek yok niye oğluna söylüyosunneyse tamam sana pasta yaptırıcaktım yetişmez artık yıkanır gelirsiniz iyi dedim kapattık teli. 5 gibi çıktık yukarı eltimi de çağırmış onlar da bizden 10 dk önce gelmiş. oldu canım tek gelinin bendim ben yapıcam sana her şeyi hıh hiçbi şey olmamış gibi sarıldı öptü
mantıklıayyy karar veremedim ne alsam ne alsam
misafiri gelicek bana söylemiyor misafirin bizim için geldiğini düğünümüze gelememişler şimdi kv ye gelmek istemişler hem ona da evi için hayırlı olsuna gelmiş oldular. o gün de yukarı çıktım yanına misafirim gelecek dedi ama siz de gelirsiniz ya da sizin için geliyolar falan demedi. ben de indim aşağı evime. akşam eşim geldi anası o söylemiş misafirlerin bizim için geldiğini yarın siz de gelin. çıldırdım kriz geçirdim resmen. ertesi gün pazar günü aradı beni kv tam duşa geçiyorum gelmiyo musunuz dedi evet dedim gelicez ama yine bana söylememişsin oğluna söylemişsin böyle yapınca üzülüyorum haberin olsun. eveledi geveledi bizde öyle değil benim kv me misafir gelicek olsa kendim giderim yanına falan dedi. ben de yapıştırdım cevabı valla bi pazar günümüz var sonuçta bizde artık bi aileyiz ve başka bi program yapmış oluyoruz kendimize bana erkenden söylesen daha iyi olur. kadına bak madem söylemene gerek yok niye oğluna söylüyosunneyse tamam sana pasta yaptırıcaktım yetişmez artık yıkanır gelirsiniz iyi dedim kapattık teli. 5 gibi çıktık yukarı eltimi de çağırmış onlar da bizden 10 dk önce gelmiş. oldu canım tek gelinin bendim ben yapıcam sana her şeyi hıh hiçbi şey olmamış gibi sarıldı öptü
mantıklıayyy karar veremedim ne alsam ne alsam
oldu canım kısmet diyip yeni bi sayfa açıyoruztospik canım sorcam unutuyom mens oldu mu ?
cuma konuştuk en son
iyi kuzum sevdiceğini özlüyor fazlaca.. ama aşk sarhoşuydu muhtemelen halada öyledir
tospikcim seni çook iyi anladım,aynısından bitane de bende var napcaz biz bunlarla bilmiyimm
aynen öyle bebeğim ama iyi oldu en azından akıllanır bundan sonra diye umuyorumayyyyyyy cidden çok sinir bozucu
sonunda çatırdadı desene
Selamlaaaaaar hürmetleeeeer güzel hanımlar
günaydınnnnnn hadi sabah oldu gelin bakıyımmmm çabuk
Canım
Naber?
iyi yavrum mis gibi uyuyodum bi yandan eşim arar bi yandan babam arar en son pes ettim kalktım geldim ben desen nasılsın kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?