İŞTE BÖYLE SORULARLA GEL BANAKİ ÇENE ÇALABİLELİM BİRACICIK
kuzum çok heeyecanlı olduğumu söyleyemeyeceğim açıkçası... :/
saçma sapan bi sebepten takıştık ve bir gündür konuşmuyoruz
yok niye soğuk konuştun bilmemne falan
yani sebep bile yok ortada
bende aramıyorum oda
ya ben çeyiz topiği açmak isterdim ama çok oluyor tüm eşyalarımı alalı onun için artık geç sanırım
en fazla 1 yıl bekleriz kuzum 2015 de düğün yaparız diye konuştuk ama hayırlısı hiç belli olmuyor bu işler cidden.. hep hayırlısı diye dua ediyorum bakalım ne olacak
sen ne yapıyorsun kuzum erken hamilelik topiğinde bi yazını gördüm ama geçmişe gitmeye üşendim hayırdır varmı bi durum noluyoruz
ayy en sonunda çekicem kulakalrınızı heee tartışma yok artıkböylee aşk varrr ne güzel aileler anlaştı ısındı biribirine azıcık kanınız kaynamasın sakin olun
olsun kuzum yaa merak ederiz biz göster ucundan ucundan aldıklarınıannesiyle mi yaşıycaktınız siz kuzum sanki öyle hatırlıyorum yanıyo muyum yoksa?
kuzucum buralar toz duman in cin top oynuyo bende şu sıra ilgi alanım hamilelik olunca her topikten bal alıyorum napim vakit geçiriyorum bazı bi şeyler öğreniyorum falan işte. henüz bi şey yok adet bitsin çalışmalara devam inşallah hakkımızda hayırlısı allahım doktorsuz ilaçsız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
ama iyi beslenmiyorum bu ara bak sabahtan beri daha bi şey yemedim kaç gündür öyleyim gündüz yemek aklıma bile gelmyor akşam eşim geliyo da onla yiyorum sonra çay tatlı abur cubur birden iştahım açılıyo aslında düzenli beslenmem lazım da işte çok uyuyorum ondan heralde sabah 11-12 de kalkıyorum yataktan sonra biraz ev işi topik falan zaman geçip gidiyor:26:
hemencik kaçmışsın amaaaaa
canım sıkkın sizinle moral bulurum diye geliyorum ama kimse yok14:
hayırdır neden canın sıkkın :26:
zaman çok çabuk geçiyor çıtırlarım evleniyorsunuz hamilede kalıyorsunuz ama önemli olan bunları yaşarken güzel yaşamak herşeyin kıymetini bilin çok yaşlı gibi konuştum ama benim duygusallığım üzerimde canımda sıkkın o yüzden sanırım inşallah hepinizin gönlüne göre olur herşey....
geldik geldikcanım sıkkın sizinle moral bulurum diye geliyorum ama kimse yok14:
ohh bu çok iyi olmus canım en iyi kv ne kadar iyi olursa olsun yakın olması hoş olmuyo şekil a da gözüküyodur heraldeAY NE BİLEYİM ARADA GELİYORLAR BÖYLE BİZE
tamam kuzum ozaman bi ara çeker fotolarını gösteririrm
evet annesi ile yaşayacaktık ama aileler tanıştı o konu konuşuldu annesi ile yaşamamaya ayrı evde olmaya karar verildi canım
aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
ama olmaz öyle
sen şuanda çok ulvi birşey için çalışmalar peşindesin ve kendine çok iyi bakmalısın sağlıklı olmalısın ki aslında herzamna kendine iyi bakmalısın böyle olmazz
düzenli ve sağlıklı beslen canım bak gerçekten madem bukadar cok istiyorsun ozaman bir düzene oturt kendini hatta sabahları kalkınca eşini yolla sende çık bi saat falan koşu yap iyi gelir hem sağlık için hemde bebe olayı hızlanır sağlığın nekadar iyi olursa sizin için okadar iyi
geldik geldikcanım sıkkın sizinle moral bulurum diye geliyorum ama kimse yok14:
ohh bu çok iyi olmus canım en iyi kv ne kadar iyi olursa olsun yakın olması hoş olmuyo şekil a da gözüküyodur heraldeAY NE BİLEYİM ARADA GELİYORLAR BÖYLE BİZE
tamam kuzum ozaman bi ara çeker fotolarını gösteririrm
evet annesi ile yaşayacaktık ama aileler tanıştı o konu konuşuldu annesi ile yaşamamaya ayrı evde olmaya karar verildi canım
aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
ama olmaz öyle
sen şuanda çok ulvi birşey için çalışmalar peşindesin ve kendine çok iyi bakmalısın sağlıklı olmalısın ki aslında herzamna kendine iyi bakmalısın böyle olmazz
düzenli ve sağlıklı beslen canım bak gerçekten madem bukadar cok istiyorsun ozaman bir düzene oturt kendini hatta sabahları kalkınca eşini yolla sende çık bi saat falan koşu yap iyi gelir hem sağlık için hemde bebe olayı hızlanır sağlığın nekadar iyi olursa sizin için okadar iyi
geldik geldik
ohh bu çok iyi olmus canım en iyi kv ne kadar iyi olursa olsun yakın olması hoş olmuyo şekil a da gözüküyodur heralde
aslında haklısın ama çalışmaların yoğun oldugu zamanlarda kendımı hiç yormıyım dıyorum o yüzden yatışfekşin yapmaktayım ama aç susuz salak gibi ayy valla su bile içmedim :18::18: yarından tezi yok düzene sokuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?