Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ayy en sonunda çekicem kulakalrınızı heee tartışma yok artık böylee aşk varrr ne güzel aileler anlaştı ısındı biribirine azıcık kanınız kaynamasın sakin olun

olsun kuzum yaa merak ederiz biz göster ucundan ucundan aldıklarını annesiyle mi yaşıycaktınız siz kuzum sanki öyle hatırlıyorum yanıyo muyum yoksa?

kuzucum buralar toz duman in cin top oynuyo bende şu sıra ilgi alanım hamilelik olunca her topikten bal alıyorum napim vakit geçiriyorum bazı bi şeyler öğreniyorum falan işte. henüz bi şey yok adet bitsin çalışmalara devam inşallah hakkımızda hayırlısı allahım doktorsuz ilaçsız sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

ama iyi beslenmiyorum bu ara bak sabahtan beri daha bi şey yemedim kaç gündür öyleyim gündüz yemek aklıma bile gelmyor akşam eşim geliyo da onla yiyorum sonra çay tatlı abur cubur birden iştahım açılıyo aslında düzenli beslenmem lazım da işte çok uyuyorum ondan heralde sabah 11-12 de kalkıyorum yataktan sonra biraz ev işi topik falan zaman geçip gidiyor:26:

AY NE BİLEYİM ARADA GELİYORLAR BÖYLE BİZE
tamam kuzum ozaman bi ara çeker fotolarını gösteririrm

evet annesi ile yaşayacaktık ama aileler tanıştı o konu konuşuldu annesi ile yaşamamaya ayrı evde olmaya karar verildi canım

aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
ama olmaz öyle
sen şuanda çok ulvi birşey için çalışmalar peşindesin ve kendine çok iyi bakmalısın sağlıklı olmalısın ki aslında herzamna kendine iyi bakmalısın böyle olmazz

düzenli ve sağlıklı beslen canım bak gerçekten madem bukadar cok istiyorsun ozaman bir düzene oturt kendini hatta sabahları kalkınca eşini yolla sende çık bi saat falan koşu yap iyi gelir hem sağlık için hemde bebe olayı hızlanır sağlığın nekadar iyi olursa sizin için okadar iyi

evet morinci haklı tosbik özellikle folik asit almalısın çok ince ayarlarda var onları doktorunuz söylemiştir zaten hamile kalma olsalığının yüksek olduğu dönemler gibi mesela sonraaaaa mesela ağır işler yasak ...... stres yok vs

zaman çok çabuk geçiyor çıtırlarım evleniyorsunuz hamilede kalıyorsunuz ama önemli olan bunları yaşarken güzel yaşamak herşeyin kıymetini bilin çok yaşlı gibi konuştum ama benim duygusallığım üzerimde canımda sıkkın o yüzden sanırım inşallah hepinizin gönlüne göre olur herşey....

hayırdır neden canın sıkkın :26:

çok ciddi ve uzun konular tatlım buraya yazılacak gibi değil ve neyse işte .............. en kötüsü paylaşamamak belkide ...... bilmiyorum işte..... gözlerim dolu eğer tek kelime daha edersem ağlayabilirim işyerindeyim...... boşverinnnn

sizin tatlı heycanınızı paylaşmak daha güzel

ama ne oldu sana :26:

canım sıkkın sizinle moral bulurum diye geliyorum ama kimse yok 14:
geldik geldik
ohh bu çok iyi olmus canım en iyi kv ne kadar iyi olursa olsun yakın olması hoş olmuyo şekil a da gözüküyodur heralde

aslında haklısın ama çalışmaların yoğun oldugu zamanlarda kendımı hiç yormıyım dıyorum o yüzden yatışfekşin yapmaktayım ama aç susuz salak gibi ayy valla su bile içmedim :18::18: yarından tezi yok düzene sokuyorum kendimi

canım sıkkın sizinle moral bulurum diye geliyorum ama kimse yok 14:
geldik geldik
ohh bu çok iyi olmus canım en iyi kv ne kadar iyi olursa olsun yakın olması hoş olmuyo şekil a da gözüküyodur heralde

aslında haklısın ama çalışmaların yoğun oldugu zamanlarda kendımı hiç yormıyım dıyorum o yüzden yatışfekşin yapmaktayım ama aç susuz salak gibi ayy valla su bile içmedim :18::18: yarından tezi yok düzene sokuyorum kendimi

bencede hemen düzene sokmalısın olmaz böyle sağlık demek yatış demek değilki deli
oooh ooohhh hanımefendi rahatına düşkün tabiiisi
ama olmaz olsada çocuk sağlıklı olmaz allah korusun senin dinç ve sağlıklı olman lazım
zaten namaza adetten sonra başlarsan sabah namazı çok güzel ayıltıyor insanı hem ruh hem beden olarak süper başlarsın güne öyle öyle düzene oturur herşey

bak yaaa olayı nasıl yine namaza bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…