Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayırl ıolsun canım vardiyalı çalışmak zor iş allah yardımcısı olsun
hülya ablacım nasılsın gelmiyosun hiç hoşş bu kızlarda gelemez oldu beni yalnız bırakıyolar
iyiyim tatlım, sen nasılsın

sağol ablacım.

işinden çok memnun. e kadroya girdi ya bide, hevesle gidiyo

iyiyim ben de kuzum kalktığım gibi geldim işte birazdan kalkar evi toparlarım çok bi işim yok zaten bugün yatış yapicam

sevgilin için de sevindim valla inşallah daha iyileri de olur çabucak alır seni

İnşallaaaaaahhh sağolasın canım.

yatmaktan sıkılınca kalkar yaparsın 5 dk

hayırl ıolsun canım vardiyalı çalışmak zor iş allah yardımcısı olsun

ayy evet bende bı ara vardıyalı calısmıstım 4 ay dayanabıldım zor hele bayan ıcın cok daha zor
dengesını bozuyor ınsanın
ama sartları ıyı boncugun sevdıcegının calıstıgı ısın oyle hatırlıyorum
sartlar ıyı olunca her turlu katlanılır

kıııızzz
işin yok maden neredesin sen bakıyımmm

ben burdayımmm sen nerdesinnnnnnn

kalktım evi toparladım tel.de çene çaldım annişimle ablamla geldim yine

kesintiliyim hala utandım şimdi cidden:26:

hee iyi evi topladıysan sıkıntı yk

şimdi ikindiyi kılmaya gidiyorum gelince çene çalarız kuzum hadi al abdestini sende kıl ikindi namazını

inşallah kuzucum anlat bakalım nasıl gidiyo en heyecanlı dönemlerin sen de çeyiz topiği açıcak mısın neler aldın nişandan sonra düğüne çok beklicek misiniz meraklardayımm

İŞTE BÖYLE SORULARLA GEL BANAKİ ÇENE ÇALABİLELİM BİRACICIK

kuzum çok heeyecanlı olduğumu söyleyemeyeceğim açıkçası... :/
saçma sapan bi sebepten takıştık ve bir gündür konuşmuyoruz
yok niye soğuk konuştun bilmemne falan
yani sebep bile yok ortada
bende aramıyorum oda
ya ben çeyiz topiği açmak isterdim ama çok oluyor tüm eşyalarımı alalı onun için artık geç sanırım
en fazla 1 yıl bekleriz kuzum 2015 de düğün yaparız diye konuştuk ama hayırlısı hiç belli olmuyor bu işler cidden.. hep hayırlısı diye dua ediyorum bakalım ne olacak

sen ne yapıyorsun kuzum erken hamilelik topiğinde bi yazını gördüm ama geçmişe gitmeye üşendim hayırdır varmı bi durum noluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…