ablacım yaa doktora gitmedim dha hiç zaten ikinci denemeye başlıcaz bu ay daha erken diye kendi çapımızda deniyoruz işteevet morinci haklı tosbik özellikle folik asit almalısın çok ince ayarlarda var onları doktorunuz söylemiştir zaten hamile kalma olsalığının yüksek olduğu dönemler gibi mesela sonraaaaa mesela ağır işler yasak ...... stres yok vs
zaman çok çabuk geçiyor çıtırlarım evleniyorsunuz hamilede kalıyorsunuz ama önemli olan bunları yaşarken güzel yaşamak herşeyin kıymetini bilin çok yaşlı gibi konuştum ama benim duygusallığım üzerimde canımda sıkkın o yüzden sanırım inşallah hepinizin gönlüne göre olur herşey....
tospaaanın sağlıksız alışkanlıkalrı
hoş geldin bebeğim dal bi yerden topik topiğin çekinme
.selaaamlar
bencede hemen düzene sokmalısın olmaz böyle sağlık demek yatış demek değilki deli
oooh ooohhh hanımefendi rahatına düşkün tabiiisi
ama olmaz olsada çocuk sağlıklı olmaz allah korusun senin dinç ve sağlıklı olman lazım
zaten namaza adetten sonra başlarsan sabah namazı çok güzel ayıltıyor insanı hem ruh hem beden olarak süper başlarsın güne öyle öyle düzene oturur herşey
bak yaaa olayı nasıl yine namaza bağladım
ablacım yaa doktora gitmedim dha hiç zaten ikinci denemeye başlıcaz bu ay daha erken diye kendi çapımızda deniyoruz işte
yaaa ama lütfen böyle konuşma abla dediğimize bakma hatta hülyaa bile derim benyeter ki iyi hisset hem insanın yaşı önemli değil öneml olan ne hissettiğin ne hissetmek istediğin daha sık gel neşelenelim hep beraber
çekelim kulaklarını
tosbik. hıııııımmm,seni seniiiiiiiiiiii
sigara içen yok dimi bizden
kızzz ne biliyim yatışa bağladım bu ara aman yorulmıyım aman şöyle yapmıyımgerçi kursa başlıyom hat sanatı öğrenicem iki haftadır erteliyorum ama bu hafta gidicem inşallah c.tesi günü
iyi yapıyosun canım valla gerekirse hep uyar beni bari sen söyleye söyleye alışırım ben de düzene oturturum. eşimin kahvaltısını hazırlıyorum işe ugurluyorum sonra direk yatağa giriyorum artık allah ne verdiye 11-12
çekelim kulaklarını
tosbik. hıııııımmm,seni seniiiiiiiiiiii
sigara içen yok dimi bizden
kızzz ne biliyim yatışa bağladım bu ara aman yorulmıyım aman şöyle yapmıyımgerçi kursa başlıyom hat sanatı öğrenicem iki haftadır erteliyorum ama bu hafta gidicem inşallah c.tesi günü
iyi yapıyosun canım valla gerekirse hep uyar beni bari sen söyleye söyleye alışırım ben de düzene oturturum. eşimin kahvaltısını hazırlıyorum işe ugurluyorum sonra direk yatağa giriyorum artık allah ne verdiye 11-12
keşke paylaşsan elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız emin ol hem bi şey yapamasak bile içini dökmek seni rahatlatır:26:yok tatlım be abla demen sorun değil ne istersen diyebülürüsün emmi bile :)
benim sorunum büyük çok çok büyük
bebiş konusundada hayırlısı olsun tatlım doktorlar derki bebek istemeye başaldıktan sonra 1 yıla kadarda olmaması normal eğer bir yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa işte o zaman doktora görünün derler.
ama çıkcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok tatlım be abla demen sorun değil ne istersen diyebülürüsün emmi bile :)
benim sorunum büyük çok çok büyük
bebiş konusundada hayırlısı olsun tatlım doktorlar derki bebek istemeye başaldıktan sonra 1 yıla kadarda olmaması normal eğer bir yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa işte o zaman doktora görünün derler.
yok valla sigara içmiyorum bendün koçiş yalvardı bi paket alıyım sen verikçe içerim diye ama yokkkkkk yokk yokkk söz verdi içmiyo hiç artık bi daha içmicek hem diyo sağlıklı beslen hem sigara istiyo benden. savunması da şu o kadar sigara içen erkek var onların çocuğu olmuyo mu bana ne bi kere söz verdin dedim müslümanın sözü senettir can evinden vurdiimmm oniii
tanıdığım sigara içen bütün anne adayları erken doğum yaptı insan çocuğuna bunu bile bile nasıl yapar ya
ben çıkıyorum
sizi öpüyorum
benimde çıkmam lazım kendinize iyi bakın iyi akşamlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?