Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ablacım yaa doktora gitmedim dha hiç zaten ikinci denemeye başlıcaz bu ay daha erken diye kendi çapımızda deniyoruz işte

yaaa ama lütfen böyle konuşma abla dediğimize bakma hatta hülyaa bile derim ben yeter ki iyi hisset hem insanın yaşı önemli değil öneml olan ne hissettiğin ne hissetmek istediğin daha sık gel neşelenelim hep beraber

hoş geldin bebeğim dal bi yerden topik topiğin çekinme

kızzz ne biliyim yatışa bağladım bu ara aman yorulmıyım aman şöyle yapmıyım gerçi kursa başlıyom hat sanatı öğrenicem iki haftadır erteliyorum ama bu hafta gidicem inşallah c.tesi günü

iyi yapıyosun canım valla gerekirse hep uyar beni bari sen söyleye söyleye alışırım ben de düzene oturturum. eşimin kahvaltısını hazırlıyorum işe ugurluyorum sonra direk yatağa giriyorum artık allah ne verdiye 11-12

yok tatlım be abla demen sorun değil ne istersen diyebülürüsün emmi bile :)
benim sorunum büyük çok çok büyük
bebiş konusundada hayırlısı olsun tatlım doktorlar derki bebek istemeye başaldıktan sonra 1 yıla kadarda olmaması normal eğer bir yıldır istiyorsanız ve olmuyorsa işte o zaman doktora görünün derler.

çekelim kulaklarını

tosbik. hıııııımmm,seni seniiiiiiiiiiii

sigara içen yok dimi bizden

terrtemiz bir toppiğiz

bildiğim kadarı ile hiçbirimiz sigara içmiyoruz

evet bunlar çok zararlı özellikle anne adayları içinnnnn

ama çıkcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çekelim kulaklarını

tosbik. hıııııımmm,seni seniiiiiiiiiiii

sigara içen yok dimi bizden

yok valla sigara içmiyorum ben dün koçiş yalvardı bi paket alıyım sen verikçe içerim diye ama yokkkkkk yokk yokkk söz verdi içmiyo hiç artık bi daha içmicek hem diyo sağlıklı beslen hem sigara istiyo benden. savunması da şu o kadar sigara içen erkek var onların çocuğu olmuyo mu bana ne bi kere söz verdin dedim müslümanın sözü senettir can evinden vurdiimmm oniii

hee ne güzel bak öyle uğraşlara başla. herşey olabilir yeterki boş olma
ama ben senın yerinde olsam dini bilgileri öğrenmeye çalışır o konuda gendimi geliştirir yetiştiririm ne bileyim arapça kursuna giderdim mesela
şuanda çok istiyorum ama malesef haftasonu olan bi arapça kursu yok :/
hem öğrenmeyi istediğin şeyler bunlar. hem zamanını kıymetli bilgiler öğrenerek geçirirsin hemde daha fazla ertelemekten kurtulursun birşeyleri

ooo sen yeterki uyar de bana kuzum bıkmam yılmam seni alim yapana kadar uğraşırım

keşke paylaşsan elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız emin ol hem bi şey yapamasak bile içini dökmek seni rahatlatır:26:
bakalım allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum
ama çıkcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ama tüm gün kayıplardaydın neyse yarın erken gel olur mu

ya okadar bütyk ne sorunun var
anlat bize cidden rahatlarsın akıl akıldan üstündür belki çaresi vardır
hem hayatta herşey insanlar için. sıkma canını lütfen

aaaaaaaaaaaa

afferim kız sana iyi etmişsin öylede etmeye devam et
tebrik koydum sana bak
sende az değilsin heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…