Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kız teldeyimm yegenımle konusuyorum yirim onu yaa oturmuş dün gece uyuyamamış oturmuş dua etmiş minicik bebeğim benim
güzel gidiyo çok şükür kardeşimi bekliyorum o gelicek bugün yarın gidiyo memlekete

Oyy yerim onu
Hmm hadi şimdiden Allah kavuştursun güzelim. Annene babana senden güzel haberler götürüp onlardan sana güzel börekler, turşular, tarhanalar getirsin

Hahahhhh bu çok iyi

Oyy yerim onu
Hmm hadi şimdiden Allah kavuştursun güzelim. Annene babana senden güzel haberler götürüp onlardan sana güzel börekler, turşular, tarhanalar getirsin

özlemiştik kuzucumm güldürdün yine dimi ama ben de gidicem ondan sonra hatta dönüşümüz beraber olucak gerçi ben onun bagaj hakkını da kullanmayı düşünüyorum

özlemiştik kuzucumm güldürdün yine dimi ama ben de gidicem ondan sonra hatta dönüşümüz beraber olucak gerçi ben onun bagaj hakkını da kullanmayı düşünüyorum

Aaa sende mi gideceksin ne güzel. Zaten onlarda yakın zmnda sizdelerdi arayı açmadan görüşüceksiniz yine

Aaa sende mi gideceksin ne güzel. Zaten onlarda yakın zmnda sizdelerdi arayı açmadan görüşüceksiniz yine
evet canım ama bu seferde eşime hasret kalıcam kız kara kara düşünüyorum şimdiden evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık. beni götürcek beraber gidicez bi güncük kalıp dönücek malum iş çalışması gerek ben de ondan bi hafta sonra kardeşimle beraber dönücem
Kimler özlediii benniiiiiiii

anovvv kız cadı nerelerdesin sevgiline gittin geldin hiç gelmez oldun

Ben ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
yerim seni fıstığıımmmmm

bebeğiiiimmmmm sen görmediysen ben ne yapam
istanbuldan döndüğüm sabah hemen buraya girdim yazdm zaten upuzun nasıl görmezsin hayret
döndüğüm gibide zaten eve annemlere gittim önce tatil vardı sonra sınav dönemi başladı o yüzden öyle oldu
ama ben öncedende haber vermiştim zaten ocak ayı beni saymayın diye

napıyonuz bakalımmm önemli kaçırdığım bişeyler var mı geçmişi okumaya üşeniyorum daaaaaa:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…