Bende tam dicektim ki Tospik beğenip beğenip gidiyosun yazmaya üşeniyomusun
Bi ordayım bi burdayım Tospiğim fırsat buldukça giriyorum işte
Bende seni özledim kiiiii canım benim
Nasıl gidiyo bakalım güzel gelinim
Ablam dur bari pazarlık yapsaydın baştan
kız teldeyimm yegenımle konusuyorum yirim onu yaa oturmuş dün gece uyuyamamış oturmuş dua etmiş minicik bebeğim benim
güzel gidiyo çok şükür kardeşimi bekliyorum o gelicek bugün yarın gidiyo memlekete
Hahahhhh bu çok iyi
Oyy yerim onu
Hmm hadi şimdiden Allah kavuştursun güzelim. Annene babana senden güzel haberler götürüp onlardan sana güzel börekler, turşular, tarhanalar getirsin
özlemiştik kuzucumm güldürdün yinedimi ama ben de gidicem ondan sonra hatta dönüşümüz beraber olucak gerçi ben onun bagaj hakkını da kullanmayı düşünüyorum
Hoşgeldin prensesSeninde ismin ne güzelmiş
rüyaların daha güzel geldi galiba bu saate kdr gelemedim
hoşgeldin ayprensesi tam topiği satıyorduk sen geldin sana mı satsak acaba sahibi kayıpta
cok teşekkür ederim cnm hoşbuldum
Kimler özlediii benniiiiiiii
ee uyumamam için bi sebep yokki ne yapayım
evet canım ama bu seferde eşime hasret kalıcam kız kara kara düşünüyorum şimdiden evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık. beni götürcek beraber gidicez bi güncük kalıp dönücek malum iş çalışması gerek ben de ondan bi hafta sonra kardeşimle beraber dönücemAaa sende mi gideceksin ne güzel. Zaten onlarda yakın zmnda sizdelerdi arayı açmadan görüşüceksiniz yine
Kimler özlediii benniiiiiiii
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişsiniz
Prenses nerdensin kaç yaşındasın ne iş yapıyosun anlatmak istermisin
yerim seni fıstığıımmmmmBen ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
bebeğiiiimmmmm sen görmediysen ben ne yapamevet canım ama bu seferde eşime hasret kalıcam kız kara kara düşünüyorum şimdiden evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık. beni götürcek beraber gidicez bi güncük kalıp dönücek malum iş çalışması gerek ben de ondan bi hafta sonra kardeşimle beraber dönücem
anovvv kız cadı nerelerdesin sevgiline gittin geldin hiç gelmez oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?