Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

amin cnm inşallah
seninde tamanına mutlu mesut etsin Rabbim inşallah düğünün ne zmn belli mi
Yok tatlm düğün tarihi belli değil bu yaz sonuda olabilir 2015 yazıda olabilir iş durumuna bağlı
Noktaaaa işte o kadarrr
Gelemem ben öyle ama o benim kardeşim gibi laflarınaaaa keserimm yakarımm yıkarımm uleeennn
Sakin ol atom karınca
bu arada mevlit kandiliniz şimdiden mübarek olsun banada dua edin lütfen ...

Sağol ablam seninde kandilin mübarek olsun

ya abla eve getirsin zaten ben bi tanışim yanii
yamuk birşey görürsem iki bakışım yeter kadınlara mesajı iletmek için

ama bide biz uzaktayız ya işten sonra bana gelmiyor ki anasının evine gidiyor evli olsak belki bi gıdım yatışırım..

ama benimki çok fena korkuyo benden geçen öğlen arasında aradım
bayan gişeci kahve istermisiniz dedi herkese tabi benimki duyuyorum benim kahvem var diye seslendi
döndü sonra telefona diyor senin korkuna kahvem olmadığı halde var dedim sırf alırsam kızdan burnumdan getircen diye
ohhh iyi oluyo valla böylee

ayy kız bu neee
benimkini desem hayatta böyle birşey yapmaz
benim bakışlarımı değil başkalarının bana bakışlarını kıskanıyo o
ben böyle olurum desemm nikah günümde kimseyi gözüm görmezzz
uçarm ki beeenn o gün kanat çıkar bendeee

o zaman şunu dinle bizimki bayanla gece vardiyası tutuyor sabaha kadar ve biz yeni evliyiz tayinimiz olmamış o başka ilde ayda bir iki gün eve geliyor ve o zzaman nerde böyle cep her yerde çekmiyor evden işyerini arıyorum konuşuyorum eşimle lan tam muhabbetin ortasında karşımdaki ses bayan sesi oluyor ve bunu sık sık yapıyor ya yeni evliyim belki özel bişey diycem eşime sen aniden ne giriyon araya kadına bişey demezdim eşime derdim bak aniden araya girmesin hoşuma gitmiyor insan gibi istesin telefonu zaten konuşurum herşeyin ususlü adabı var yok derdi arkadaş işte muhabbet ediyor sen kıskançlık ediyorsun ya diyorum belki ben ayıp özel bişey söyliycem niye duysunki o yok sen kıskançlık ediyorsun derdi o zaman derdim sen buna niye aniden konuşmanın ortasına girecek kadar yüz veriyorsun yine sen kıskançsın derdi kafayı yerdim halada böyle şeyler yapıyor ve ben çıldırıyorum sen napardın acaba yada kızlar hepinize soruyorum ne yapardınız

ve ayrıca diğer çalışanlardan hiçbiri eşinin bir bayanla vardiya tutmasını kabul etmemişken ben ses çıkarmamışım ama kıskanç olan benim :))

Cincon mu:120::120::120:
dilini ısııırrrr

abla yaaa biraz kocadada bitiyor herşey sanırımm
herşeyine kıskançlık diyor ama gayette mantıklı senin rahatsız olduğun şeyler
yeni evlisiniz birde kaldı ki olmasanız bile insanın eşiyle özel konuşacak birşeyleri illaki olur
bende senin dediğin gibi derdim kesinn sen yüz veriyorsun buna yoksa ne münasebet nerden bulacak o cesareti aramıza girecek derdim ben birazda lafımı esirgemem hani saygısızlığa kadar gitmem tabikide ama baktım kocam tınlamıyo
o zaman kadına ben müdahale ederdim... kendi işimi kendim görürüm temiz iş

ve ayrıca diğer çalışanlardan hiçbiri eşinin bir bayanla vardiya tutmasını kabul etmemişken ben ses çıkarmamışım ama kıskanç olan benim :))
valla abla öylede böyle kıskanç diyor o zaman bırak anlayışlı davranmayı
içinden nasıl geliyorsa öyle davran yani melek gibi kadınsın karışmıyon etmiyon hala kıskançsın diyor
bende kabul etmezdim valla sabaha kadar bayan çalışanla...
ha güvensizlikten değil güvenmesem zaten evlenmem ama izin vermem yani
içim içimi yiyeceğine varsın ömür billah kıskanç desin

ya sonuçta iş arkadaşı diyordum bibimki yüz vermiş diyede bozmak istemiyordum o yüzden eşime söylüyordum ama doğrusu bu değilmiş öğrenmem çok geç oldu ve buna benzer yığınla şey yaşadım

doğrusu bu değilmiş derkenn...?
nasıl yani abla kocan yüz vermemişte kadın mı yılışmış:26:

Allah sabır versin abla yaa ben çekemem yeminle

daha komiği ne biliyormusun birde gelip bana işte benim arkadaşım kötü niyeti yok biz sandalyeleri yanyana koyup uyuyoruz karşılıklı vs diyor aklınca birde benimi kışkırtıyordu yoksa uyduruyormuydu bilmiyorum sonuçta gece ve orda kalmak zorundalar uyuyacak tabii diyorum kendi kendime ya amannnn hiç anlatamadım ben kendimi ona ben ne kadar alttan alıp anlayışlı davransamda kıskanç olan ben oldum ona göre ee o geriğini yapmayınca hep bana kalıyor du iş ben yapıncada kabahat bende oluyordu halbuki baştan dediğin gibi yapsam belki daha iyi olurdu herşey yani sen doğru yoldasın boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…