derdime ortak olabilirsin
istanbulda yasıyorum cnm 24 yasındayım okulum bitti uluslararası ticaret mezunuyum ama şimdi boş boş evde takılıyorum hayatım böyle şimdilik :26: :26: sen neler yapıyorsun :26:
herifin tipe bak yaaa gerizekalııı hayvaannn öküüüzzzz ooo say say bitmez valla
herifin tipe bak yaaa gerizekalııı hayvaannn öküüüzzzz ooo say say bitmez valla
evet canım ama bu seferde eşime hasret kalıcam kız kara kara düşünüyorum şimdiden evlendikten sonra hiç ayrı kalmadık. beni götürcek beraber gidicez bi güncük kalıp dönücek malum iş çalışması gerek ben de ondan bi hafta sonra kardeşimle beraber dönücem
anovvv kız cadı nerelerdesin sevgiline gittin geldin hiç gelmez oldun
Hmm boş durmak sıkıcıdır ben bi pazar günü bile dışarı çıkmasam daralıyorum evdeİş arıyormusun başvuru yapıyormusun? Aşk hayatı nasıl peki ufukta evlilik var mı
cok sıkıcı hemde hiç sorma bunalıyorum cok fazla bi an geliyor başvuru yapıyorum sonra kimse geri dönmüyor vazgeçiyorum cok arada kaldımevdeykende bi ugras bulmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyor sadece yemek yapabiliyorum aşk hayatımda iyi uzun zamandır bir sevgilim var 4 5 ay sonrada söz yada nişan düşünüyoruz
cok sıkıcı hemde hiç sorma bunalıyorum cok fazla bi an geliyor başvuru yapıyorum sonra kimse geri dönmüyor vazgeçiyorum cok arada kaldımevdeykende bi ugras bulmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyor sadece yemek yapabiliyorum aşk hayatımda iyi uzun zamandır bir sevgilim var 4 5 ay sonrada söz yada nişan düşünüyoruz
Allah yardımcın olsun cnm inşallah tez zmnda iş bulursun
Aa ne güzel hadi bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin tamamına erdirsin
aa hiç haberim yoktu bi bakayım cnm cok teşekkür ederimm :107: :107:prenses kamu denetçiliği başvurusu vardı bak belki şartların uyuyordur .
aa hiç haberim yoktu bi bakayım cnm cok teşekkür ederimm :107: :107:
Noktaaaa işte o kadarrrPiskkommm bu karikatür senin için bebeğim
Noktaaaa işte o kadarrr
Gelemem ben öyle ama o benim kardeşim gibi laflarınaaaa keserimm yakarımm yıkarımm uleeennn
abla nassınalemsiniz :))))
sağol abla sende dualarını esirgeme bizdenbu arada mevlit kandiliniz şimdiden mübarek olsun banada dua edin lütfen ...
abla nassın
abla sen bana bakma benim ruhum hasta hele kıskançlık konusunda hepten hasta
sen evlisin çocuklarda var hiç böyle oluyon mu sen yaaa(problem bende zaten belli de)
hani diğer insanlar nasıl acaba diye merakımdan soruyorum
sağol abla sende dualarını esirgeme bizden
seninde mübarek olsun şimdiden
pazar akşamı dimi kandil:26:
abla nassın
abla sen bana bakma benim ruhum hasta hele kıskançlık konusunda hepten hasta
sen evlisin çocuklarda var hiç böyle oluyon mu sen yaaa(problem bende zaten belli de)
hani diğer insanlar nasıl acaba diye merakımdan soruyorum
yok canım her insanda vardır eşini sevdiğini kıskanmak nerde duracağını bilirse ben kıskanmam demek sen benim yerimde olsan adımı direk öldürürdün benim eşim bayanla vardiya tuttu başbaşa mesela :) sorun yok iş arkadaşı idi ama benim için eşimin karşı cinse yaklaşımı önemli bizdede sorun bu zaten bizimki nerde duracağını bilmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?