Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

istanbulda yasıyorum cnm 24 yasındayım okulum bitti uluslararası ticaret mezunuyum ama şimdi boş boş evde takılıyorum hayatım böyle şimdilik :26: :26: sen neler yapıyorsun :26:

Hmm boş durmak sıkıcıdır ben bi pazar günü bile dışarı çıkmasam daralıyorum evde İş arıyormusun başvuru yapıyormusun? Aşk hayatı nasıl peki ufukta evlilik var mı

Dimi ya koca hasretide bi başka olur şimdi

Hmm boş durmak sıkıcıdır ben bi pazar günü bile dışarı çıkmasam daralıyorum evde İş arıyormusun başvuru yapıyormusun? Aşk hayatı nasıl peki ufukta evlilik var mı

cok sıkıcı hemde hiç sorma bunalıyorum cok fazla bi an geliyor başvuru yapıyorum sonra kimse geri dönmüyor vazgeçiyorum cok arada kaldım evdeykende bi ugras bulmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyor sadece yemek yapabiliyorum aşk hayatımda iyi uzun zamandır bir sevgilim var 4 5 ay sonrada söz yada nişan düşünüyoruz

Allah yardımcın olsun cnm inşallah tez zmnda iş bulursun
Aa ne güzel hadi bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin tamamına erdirsin

prenses kamu denetçiliği başvurusu vardı bak belki şartların uyuyordur .

abla nassın

abla sen bana bakma benim ruhum hasta hele kıskançlık konusunda hepten hasta
sen evlisin çocuklarda var hiç böyle oluyon mu sen yaaa(problem bende zaten belli de)
hani diğer insanlar nasıl acaba diye merakımdan soruyorum

yok canım her insanda vardır eşini sevdiğini kıskanmak nerde duracağını bilirse ben kıskanmam demek sen benim yerimde olsan adımı direk öldürürdün benim eşim bayanla vardiya tuttu başbaşa mesela :) sorun yok iş arkadaşı idi ama benim için eşimin karşı cinse yaklaşımı önemli bizdede sorun bu zaten bizimki nerde duracağını bilmiyor..

hatta iş yerinden genel müdürlükten 3 5 bayan gelmişti buraya aldı yemeğe getirdi eve yok demedim, birinin tayini çıktı ikimiz yemeğe çıkardık kadını yani sorun yok ama o yinede bana sen kıskançsın der...

amanıınnn bayanla vardiya haa vallaha koca katili olurum ablaaa
benimki bankada gişecii ya yıl sonunda şubede pasta kesmişler resim çekmişler
diğer bayan gişecide benimkinin yanında durmuş temas yok birşey yok ama çemkirdim ben o senin dibinde ne arıyor diyee
sanki başka duracak yer yokk hıhhh son anda geldi durdu yanıma ben napim diyo

abla herşeyin başı güven zaten de bu kıskançlığın ne başı nede sonu güvenle alakası valla
benim içimde var o kıskanmaya programlıyım ben gözüm dönüyo yaa anlatamam sana
varya bdv ye konu açsam beni linç ederler o derece yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…