accık canım sıkkın geceyi yalnız geçireceğim için pembişim ama onun dışında güzel her şey maşallahsizinde ay dönümünüz kutlu olsun canım nice aylara yıllara ömürlere inşallah
dün de bizim 4. ayımızdı pasta yapmıştım eşim de diyo ki çok çabuk geçti 4 ay hakkaten ne ara 4 aylık evli olduk hiç anlamadım bile
hmm keske kalıcak başka biri olsaymış canım eşinin yerine ya
neyse bi gecelik nasıl olsa demi
allah daha büyük ayrılık göstermesin bebeğim
sağol canımcım hepimiz mutlu nice aylara yıllar inş
aynen ya zaman su gibi geciyo sevdiğin insanın yanında olunca
düğüne gün sayarken hiç gecmiyodu bu günler aylar
bende bugün bi süpriz yapıyım eşime
keşke canım ama dediğim gibi aile küçük mecbur kalıcak eşim de:26:
yap canım yap canım kocam çok sever tatlıyı bende onun için pasta yaptımhem böylece inceden inceye günü akıllarına kazımış oluyoruz eylül 14 unutursa oyarımmmmmmm yıl dönümüne ondan güzel bi şeyler bekliyorum
demi demi
simdi küçük yatırımlar yapalım ki yıldönümü hiç unutulmasın:103::119:
ben hissetmedim. :26:ayy yok maalesef adamın hiç oğlu yok hep kız erkek kardeşi desen bi tane sadece e haliyle sıra eşime de geldi:26: diyorum beni de götür ben de sana refakatçi olurum 3 numaralı bakışını atıyor sadece
kız deprem mi oldu ben mı sallandım anlamadım tam şu anda istanbuldan bildiriyorum benden başka sallanan oldu mu?
5 yaşına yeni girdi..
Annem biliyor cnm
aynen hele ki ilk sene unutulursaaaaheralde çok büyük bi trip içine girerim
o değil de nasıl bi açlıkla yemek yemeye başladıysam dudağımı da yedim çok fena ağrıyo:26::26:
yok yok unutmaz bizim kocişler
unutacak olsada biz unutturmayız alttan alttan hatırlatırız
o nasıl bi açlıktı kız
ne biliyim kaç gündür kahvaltı yapmıyorum akşama kadar yemek aramıyodum bugün iştahım yerinde gidiyim kahvaltı yapıyım dedim ikinci lokmada gitti dudak akşam kociş de yok öpsün geçsin
aaa hiç mi gelmeyecek
söyle de eve ugrayıp öyle geçsin bari şekerim
bi baksın nolmuş iyimisin
yemeğe gelirim dedi de belli olmaz kesin değil dedi bakalım inşallah gelir zaten sabah arkasından kalkmadım canım kocam benim yaaa yataktan kalkmama müsaade etmiyo bile uyu diyobaksın gelsin baksın bana baksın çok baksın
ben hissetmedim. :26:
Allah bağışlasın.
evlilik ne zaman?
eyvah eyvah bu işin sonu kötü olacak
arada bi gider artık tospiğim eşin bu kadar özlendiğini görünce
baksın tabi canım hem sana bakmayıp kime bakıcak
gitmesin pembişimm yaa ben yine özlerim onuayhh
yanımdayken bile özlerim diyosun yani
maşallah aşkına
neyse ben kacar canlarım
gidiyim de ay dönümümüz için hazırlık yapım kociş gelmeden
öpüldünüz
aynen öyle bebeğim eşim gelince bulaşığa bile elimi sürmem giderim dibinden ayrılmam sabah yaparım o derece
tamam canım güle güle akşama güzel bi gece geçirmeniz dileğiyle
[sıze=3]ne güzell en azından sesini çıkartmıyor geliyor seninle, ben çözemedim hala sewiyor mu alışverişi sewmiyor mu diye..
Bi kaç kez alışveriş merkezinde bi kaç şey gösterdim kendim için beğendiğim, hiç beğenmedi güzel dedğil bence aşkım dedi..
Ulenn zevklerimizde uymuyo sankii hee :26:
Gerçi benim ona doğum gününde aldığım gömleği hep giyiyor, dün buluştuk o gömlek üstündeydi
[/sıze]
[sıze=3]ya erkek arkadşımla bizim ewlerimiz birbirine çok uzak..
Ben avrupa yakası, oda anadolu yakasında oturuyor..
Bi görüşme günümüz war, onuda pazarda alışveriş yaparak geçirmiyeyim diyorum..
Birde o sosyete pazarı bizim ewe bir minübüs uzaklıkta, tanıdık falan çıkar şimdii :18::18:
Tamam cnm yazıyorum şimdi [/sıze]
sosyete pazarı dediğin bakıköydeki pazar mı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?