Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

gerçekten öyle
zaman jet hızı ile geçiyor
dün gibi sanki işten nasıl çıkacaksın da patrona ne diyeceksinde aman nasıl yüzüstü bırakacaksında.. şimdi 4 aylık evlisin bile

iyilik tatlım senden naber

pek bi durgunum ... iyiyiym ama istemsiz durgunum işte.. konuşmaya mecalim yok :)...

kk da vakit geçirmeye geldimmmmmmmmm

iyi ettin. bende iyiyim gibi. tekim bugün buralardayım .

eski günlerdeki gibi yağdıralım mı bugün

şimdi şöyleki biz bu aysonu beylikdüzünden ev bakmaya başlıyoruz İNŞALLAH. normal şartlarda benımkının abisi orada emlakçı idi o bize yardım edecekti ama bunca olaydan sonra artık ondan yardım isteyemeyiz.. başka tanıdığımız falanda yok.. emlakçılara gidip kazıklanmakta istemiyoruz. senin bildiğin uygun fiyatlı daireler yada tanıdığın bize yardımcı olabilecek bir emlakçı varmı orada cnm

Biz 3 sene önce taşındık buraya..
Baştan aldığımız ewi bize emlakçı göstermişti..
Delta emlakk..
Ama bizimkiler ewi gezdikten sonra bizim aldığımız ewin kendisine ait satış ofisi olduğunu görmüşler..
Site bizim oturduğumuz yer..
Satış ofisini görünce, emlakçıdan bi şekilde uzaklaşıp gidip orayla görüşmüşler..
Yoksa 5 bin TL fazladan vericekmişiz, satış ofisinde ki fiyatı duyunca..
Yani anlayacağın tanıdık bi emlakçımız yok burda..
Bizim bulunduğumuz yerde de en az 200 bin TL den aşşağıya ew yok..
Varsa da eski, içine masraf yapman lazım..
Metrobüste geldiya fiyatlar uçtu burda kuzum..
Biz 3 sene önce 115 bin TL aldık sıfır ew..
Şimdi 190 bin TL satıyo millet

hmm anladım kuzum bide 180 200 bin arası düşünüyoruz taş çatlasa 250 ye çıkarım diyor ama oda zor bi ihtimal ama kazıklanmakta istemiyoruz :/:/:/

ben inşaat firmaları ucuza veriyor diye duydum ama nekadar doğru bilmiyorum... sanırım kendi başımıza kazıklanmadan halletmeye çalışacağız.. satış ofisi olduğunu nereden anladınız siz.. satış ofisi dediğin inşaat firmasımı oluyor..
aynen o migrosun arka taraflarında düşünüyor çok aşağılara inmek istemiyor babamda. keşke bi tanıdık olaydı :26:

aaaa
beğenilerde mesaj olarak geliyor
kk yine yapıyor birşeyler facebook gibi habire değişiyorlar

ne konusu kuzum

beğeniler bildirim olrak geliyodu galiba.
alıntılar mesaj olarak geliyor kuzu.

bişiler bulup konuşalım, öyle devam etsin diye şeyettim. evlerden konuşuyosunuz bende araya ekliyim madem ki.

kendiniz gidip araştrın kesinlikle emlakçı karıştırmayın. İzmit düşünseydniz ayarllardık bişiler

malum burda yap-sat yapıyoruz

yap sat nasıl kuzum dahamı ucuza geliyor... aslında annem bi ara gidelim ya izmit ya düzce taraflarına çocuklar bu evde kalsın haftasonu gelir bize demişti biliyormusun
sonra bizden ayrılmayı göze alamadılar ..
ya evet emlakçı karıştırmak istemiyoruz ama ne yapacağımızıda şaşırdık bu iş bozulunca kaldık ortada biz tamamen onun abisine güvenmiştik hiç araştırmadık içimiz rahattı :/:/:/

ay evet alıntılar mesaj olarak geliyor pardon
ama ben hiç sevedim.. diğer türlü daha rahattı şimdi tek tek mesajları açta alıntıları görde vs
zor böyle

Bizde migrosun oraya yakınız ewett,, gell komşu ol bana
O dediğin fiyatlarda kesin bulursun cnm, hafta sonu gel dolaş cnm..
Bayağı war satılık ew..
Sitenin önünde satış ofisi olduğunu görmüş bizimkiler, tesadüf yanii..
İnşaat firması ewet kuzumm

yap sat derken, adamlar arsa alıp, binayı dikiyolar. satıyolar.

baya prosedürü var bu işin, temelden girdiğin zaman daireye, 3-5 bin tl indirim yapıyolar.

çevrenizden yapılan sitelere bi bakın, muhakkak numaraları vardır. satış ofisine görüşmeye gidin.

keşke geleydinizzz

şimdi şuanda netten karven yapı diye bir inşaat firması buldum

kııııız oradamısınız sizdeee. hee kısa bir süre sonra komşu olacağız ozaman demekkii allah izin verirse
sen benımknıı tanıyorsundur belkide he :26:
oda tam migrosun arkasında birazcık ilerde oturuyor hatta biliyorsan şöyle söylim papatya residance var onun bir arka sokağında ..
ben şuanda babamı olabildiğinde oradan uzakta oturmaya ikna etmeye çalışıyorum ama babamda metrobüse yakın diye orayı istiyor.. aah derti başım

Cnm günaydın, özelden mesaj yazdım sana görmedin mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…