Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

benimkilerde öyle

küçük küçük oyalar 2 günde bitiriyo annem. bişicik olmaz. ellerimizi silerken anneciklerimizi anarız hep
Kız birde renklerini uyduruyo, uyumlu yapıyo hepsinii
Zaten annelerimizi hep anıcaz neye dokunsak dimii

Çeyiz listesi varda. hangini alsam karar veremiyorum

ay bide doğalgaz gelmiş 250 lira. kredi kartı gelmiş 500 .

bu ay bişey alamıcam gibi.

Bizede doğalgaz 180 TL gelmiş
Ben kredi kartı kullanmıyorum, hep kartlamı aldın kız çeyizi 500 gelmiş öylee

Bizede doğalgaz 180 TL gelmiş
Ben kredi kartı kullanmıyorum, hep kartlamı aldın kız çeyizi 500 gelmiş öylee

kıyafetleri kartla alıyoruz 4 kişiyiz
arabanın sigortası, evin daskı bilmem nesi. bidaki ay 300 e düşüyo

kıyafetleri kartla alıyoruz 4 kişiyiz
arabanın sigortası, evin daskı bilmem nesi. bidaki ay 300 e düşüyo

Hmm anladım cnm, kıyafet dedinde hiç vaktim olmuyo benim alışveriş yapmaya..
Bende netten bakıp alıyorum napim

aslında cumartesi pazar izinlisin :44:

Ewett izinliyim, cumartesi günü ailemle vakit geçiriyorum ewde işlerim oluyor..
Pazarda sewdiceğimle buluşuyoruz..
Birde alışveriş merkezinde ben nadir istediğim gibi birşey bulabiliyorum..
Sosyete pazarı war bizim burda, harika şeyler war aklın durur..
Birde kaliteli, pazar malı demeye bin şahit lazım, kredi kartı bile geçiyor..
Ama pazar günleri kuruluyor bende pazar günü benimki ile buluşuyorum gidemiyrum uzun süredir..
Şimdi netten bi site buldum, ikidir ordan alıyorum bişi kendime..
Hem şık hem bayağı indirimde

e sevdiceğinle git ben olsam takar peşime götürürüm. biz beraber alışveriş yapmayı çok severiz. (gerçi o pek sevmez ya ben kararsızım diye ) ben seviyorum desem daha doğru olcak

hangi siteymiş o özelden yazar mısın?

idare eder tosbişim, sende durumlar nasıl

ehh işte kuzum dün çok yordum kendimi bi uyumuşum ki kalktığımda öğlen olmuştu nerdeyse ama bugün full yatış yapıcam inşallah

bu gece benim için zor bi gece olacak eşim dayısının yanında refakatçi olarak kalıcak sıra onda napıcam yalnız başıma ilk defa öyle kalıcam bilmiyorum bi de gittim öğlene kadar uyudum artık gecelere kadar gelmez uykum

sen de ne var ne yok canım?

eşine kadar refakatçi olacak kimse yok muydu :26:

bende bi değişiklik yok canımcım, aynı. grip olmanın verdiği halsizlik var üstümde. keşke cumartesi olsaydı bugün

Ne güzell en azından sesini çıkartmıyor geliyor seninle, ben çözemedim hala sewiyor mu alışverişi sewmiyor mu diye..
Bi kaç kez alışveriş merkezinde bi kaç şey gösterdim kendim için beğendiğim, hiç beğenmedi güzel dedğil bence aşkım dedi..
Ulenn zevklerimizde uymuyo sankii hee :26:
Gerçi benim ona doğum gününde aldığım gömleği hep giyiyor, dün buluştuk o gömlek üstündeydi

Ya erkek arkadşımla bizim ewlerimiz birbirine çok uzak..
Ben avrupa yakası, oda anadolu yakasında oturuyor..
Bi görüşme günümüz war, onuda pazarda alışveriş yaparak geçirmiyeyim diyorum..
Birde o sosyete pazarı bizim ewe bir minübüs uzaklıkta, tanıdık falan çıkar şimdii :18::18:

Tamam cnm yazıyorum şimdi

hımm, haklısın o zaman.

çocuğun kaç yaşındaydı lili? ailen biliyor mu sevgilini?

eşine kadar refakatçi olacak kimse yok muydu :26:

bende bi değişiklik yok canımcım, aynı. grip olmanın verdiği halsizlik var üstümde. keşke cumartesi olsaydı bugün

ayy yok maalesef adamın hiç oğlu yok hep kız erkek kardeşi desen bi tane sadece e haliyle sıra eşime de geldi:26: diyorum beni de götür ben de sana refakatçi olurum 3 numaralı bakışını atıyor sadece

kız deprem mi oldu ben mı sallandım anlamadım tam şu anda istanbuldan bildiriyorum benden başka sallanan oldu mu?

accık canım sıkkın geceyi yalnız geçireceğim için pembişim ama onun dışında güzel her şey maşallah sizinde ay dönümünüz kutlu olsun canım nice aylara yıllara ömürlere inşallah

dün de bizim 4. ayımızdı pasta yapmıştım eşim de diyo ki çok çabuk geçti 4 ay hakkaten ne ara 4 aylık evli olduk hiç anlamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…