hosbuldum kacak boncugummnasılsın
selam kızlarrrrr
Hoşgeldin Edacım nasılsın
hosbuldum kacak boncugummnasılsın
selam kızlarrrrr
iyiyim canım sen =) kacak kızlar sizi bizim oraya hic gelmeyn siz
Tv kanallarını geziyodum. Seda Sayan'ın bi programı varmış. azcık izledim. Soru damada.
-Felaket anında önce eşini mi kurtarırsın anneni mi
Kavga çıkarrr
Annemi derse boşarım o adamı
annenlerin hepsi 'beni' yazmış
Tabiside beni seçicek başka şansı yok , o zaman evlenmeseydi
Canım canıııım.İyiyim, seni gördüm daha iyi oldum . sen nasılsın canım. kuaförle konuştun mu? ne zaman konuşcaksın :18:
Tv kanallarını geziyodum. Seda Sayan'ın bi programı varmış. azcık izledim. Soru damada.
-Felaket anında önce eşini mi kurtarırsın anneni mi
Kavga çıkarrr
ilk geldiginde öyle olur kuzum sonra alısırsınnBen 1-2 geldim ama adapte olamadım giremedim konulara bi türlü. aslında tamda bizlik topik takibe almak lazım
sagol canım benim bende seni görünce daha iyi oldumevet canım dün aksam gittim ama cok konusamadık tel geldi diger tarafa gecti sonra benim cıkmam gerek dedi sanırım bi telası vardı :44: fiyat falan hic konusmadık..sadece 1.5 -2 saatte biter diyo banada imkansız gelmişti bide giyinmek var bugün meraktan 3-4 kuaför aradım hepsi aynı şeyi söyledi dedim nasıl yetişicek uzun sürmüyomu tek siz olacaksınız kimseyi alamayız dedi ve merak etmeyin olur dediler ama ben istemiyorum en azından 6 da acsınlar dedigim gibi tam konusamadık ama merak etme yaparız elimizden geleni konusuruz yine dedi büyle iştee :44:bide sac konusu var onlar sacı klasik gelin topuzu varya ondan yapalım diyolar hatta bi tanesi duvagı tepeden takarız dedi ama bende dagınık topuz tarzında saclarım önümde bukle bukle düşerek istiyodum sence? bide şey var tabi onca saat o sacı bozmadan durabilmek
:
Tatlm senin düğünün olacakmıydı karıştırıyormuyum ben acaba:44:sagol canım benim bende seni görünce daha iyi oldumevet canım dün aksam gittim ama cok konusamadık tel geldi diger tarafa gecti sonra benim cıkmam gerek dedi sanırım bi telası vardı :44: fiyat falan hic konusmadık..sadece 1.5 -2 saatte biter diyo banada imkansız gelmişti bide giyinmek var bugün meraktan 3-4 kuaför aradım hepsi aynı şeyi söyledi dedim nasıl yetişicek uzun sürmüyomu tek siz olacaksınız kimseyi alamayız dedi ve merak etmeyin olur dediler ama ben istemiyorum en azından 6 da acsınlar dedigim gibi tam konusamadık ama merak etme yaparız elimizden geleni konusuruz yine dedi büyle iştee :44:bide sac konusu var onlar sacı klasik gelin topuzu varya ondan yapalım diyolar hatta bi tanesi duvagı tepeden takarız dedi ama bende dagınık topuz tarzında saclarım önümde bukle bukle düşerek istiyodum sence? bide şey var tabi onca saat o sacı bozmadan durabilmek
enemmmm
ilk geldiginde öyle olur kuzum sonra alısırsınn
aahahahahah
canım hicbilmiyorum yakısacakmı sadece şey dedim yanlarım bos kalmasın yanlarda saclarım seyrek benimkına için dalgalı, ertesi gün için klasik yaptır (yakışıyorsa tabi) çünkü kuaföre cok erken gidiceksin. saat 4 e kadar bozulabilme ihtimali çok yüksek
6 da olur 7 de. 3-4 saat sürmez kuaför sen rahat ol .
sen duvağını nasıl istiyosun.
klasik topuz olup duvak üstte olunca güzel oluyo, yakışana yakışıyo valla
nikah olucak canım inşallah 11 mayıs saat 16:00Tatlm senin düğünün olacakmıydı karıştırıyormuyum ben acaba:44:
canım hicbilmiyorum yakısacakmı sadece şey dedim yanlarım bos kalmasın yanlarda saclarım seyrek benimonların kapanması lazım ya ortadan ayrılacak bişey olacka bilemiyorum evde dedim hosta oluyo haklısın canım zor olur :44:
sende böyle diyince içim rahatladı canım ne bileyim herkesin uzun sürüyor ya :44:
kararsızım aslında asagıdan istiyorum :44: sen mesela nasıl isterdin ? ama üstte olunca sıradısı gelin gibi oluyo asagıda olunca klasik gelin%70 asagıda olur ama
nikah olucak canım inşallah 11 mayıs saat 16:00
dıs cekim içinde yıldız parkı ortaköy falan uygun mu bide oralarda müze mi varmıs cok yakın sanki fotocu öyle bişeyler demişti gibi düşünün karar verin dedi :44:
ayyy yarabbim bana her yer gelin topigi baksanızla
hiii ben sayılmam problemlibazı gelinler problemli olduğu için uzun sürüyo
aslına bakarsan ben yukardan istiyorumama benim fikrimi illa değiştirtirler aşağıdan olur.
bizim burdada evlenecekler var ya . hepimizin ilgi alanı şuan evlilik-kına-gelinlik vs. o yüzden hiç sıkıntı yok.
Rabbim inşallah hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvanızı kurmanızı nasip eder bitanem çok güzel heyecanlar bunlarcanım hicbilmiyorum yakısacakmı sadece şey dedim yanlarım bos kalmasın yanlarda saclarım seyrek benimonların kapanması lazım ya ortadan ayrılacak bişey olacka bilemiyorum evde dedim hosta oluyo haklısın canım zor olur :44:
sende böyle diyince içim rahatladı canım ne bileyim herkesin uzun sürüyor ya :44:
kararsızım aslında asagıdan istiyorum :44: sen mesela nasıl isterdin ? ama üstte olunca sıradısı gelin gibi oluyo asagıda olunca klasik gelin%70 asagıda olur ama
nikah olucak canım inşallah 11 mayıs saat 16:00
dıs cekim içinde yıldız parkı ortaköy falan uygun mu bide oralarda müze mi varmıs cok yakın sanki fotocu öyle bişeyler demişti gibi düşünün karar verin dedi :44:
Aynen aynen bende sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum annem bıktı bendenbizim burdada evlenecekler var ya . hepimizin ilgi alanı şuan evlilik-kına-gelinlik vs. o yüzden hiç sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?