Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hiii ben sayılmam problemli hadi benim fikrimi sen degiştiriyosunda seninkini kim degiştiriyo

ohh iyi bari kac kişiyiz burada

Bende yukardan klasik topuz istiyorum ama benimki topuzdan nefretttt ediyo. Bence gelinliğede en çok topuz yakışıyo

hiii ben sayılmam problemli hadi benim fikrimi sen degiştiriyosunda seninkini kim degiştiriyo

ohh iyi bari kac kişiyiz burada
aşkit-ablam-annem

4-5 kişi var

Rabbim inşallah hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvanızı kurmanızı nasip eder bitanem çok güzel heyecanlar bunlar

Aynen aynen bende sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum annem bıktı benden

annem kızıyo acele ediyoruz diye

Rabbim inşallah hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvanızı kurmanızı nasip eder bitanem çok güzel heyecanlar bunlar

Aynen aynen bende sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum annem bıktı benden
Aminnnn canım tabi ya cok güzel

Bende yukardan klasik topuz istiyorum ama benimki topuzdan nefretttt ediyo. Bence gelinliğede en çok topuz yakışıyo
sevdigimde sacların önüne düssün diyodu
aşkit-ablam-annem

4-5 kişi var

annem kızıyo acele ediyoruz diye
masallah
aman bırak analar hep aynı

ihiihih

beyaz eşyaların alınmış mıydı kuzum,kız tarafı alıyormş birini..sen ne aldın

Aaa öylemiymiş ben bunu hiç bilmiyordum. Öyleyse ben kurutma makinesi aldırırm. Şimdiden kara kara onlardan nasıl istycem çok fuzuli görünücek diye düşünüyodum

merhaba kızlar ne güzel heyecanlar unlar allaj hepinizi mutlu etsin inşallah....
morincim iyi olmadığını söylemiştin şuam iyimisin tatlım

Aaa öylemiymiş ben bunu hiç bilmiyordum. Öyleyse ben kurutma makinesi aldırırm. Şimdiden kara kara onlardan nasıl istycem çok fuzuli görünücek diye düşünüyodum

evet kuzum burda öyle

kurutma makinesi gereksiz değil mi?:26: almam da aldırmam da heralde.

ihiihih

beyaz eşyaların alınmış mıydı kuzum,kız tarafı alıyormş birini..sen ne aldın

yok kuzum almadık..bizdede normalde 1 beyaz eşya alınır son zamanlarda almıyo kızlar ama neyse efendim ben biliyosun bulasık makinesini hiiiiiiiiiiiiiiiiic istemiyorum gecen bohca götürdügümüzde annem dahil akrabalar burnumdan getirdiler beni odaya kapatıp baskı kurdular zaten baban alıcak bırak alsın rahat edersin diye sonra düşündüm 1 gün sonra buradada danıstım kızlara neyse..yine o aksam aynı kadro akrabada yemekteyiz tamam dedin makine alın anammmm bide demezlermi ne biz alıcakmısız erkek tarafı almalıymısız onlara ne kalıyomus hele yengem en cokda o saydırıyo dedim siz dediniz alıcaz diye bende kalbiniz kırılmasın diye tamam dedim istemedigim halde ama ben biliyodum daha bastan burnumdan getirdiniz dedim sanki yengemler alıyo aptal kadın ya
bugünde sabah bi kalktım annemin akradası kızı ve kızının kızı sabahın 07:45 inde onlarka uyandım kahvaltıda sordu annemin arkadası ne alcanız diye bende dedim suna abla böyle böyle kadın aaaaaa olurmu tabi kız alır damada yüklemek ne ayıp dedi annem tabi alıcaz dedi ama istemiyorum
böyleeede uzun işte bak yine bi sordun bin laf duydun valla

merhaba kızlar ne güzel heyecanlar unlar allaj hepinizi mutlu etsin inşallah....
morincim iyi olmadığını söylemiştin şuam iyimisin tatlım

Amin bu arada kurutmalı makine yada beyaz eşyada sakın vestel almayın :26: kısa süre teknik serviste calıstım orada herkes sakın ha diyodu tabi şans bi tanıdık var oda ben cok memnunum diyo

sen destan yaz ben yine okurum biliyosun

senin yengende cok fena he. bi işe herkes karışınca işin içinden cıkılmıyo valla.

nasıl istiyosan, nasıl biliyosan öyle yap canım. fazla müdahale etmesin dışardakiler

Mesaim burda biter, bende evime giderim.

Yarın görüşürüz

Öpüldünüz.

ayyy sagol canım benim ama bak deme öyle daha uzun yazarım
tabi ne fena hemde iyidir hostur ama
ayyy susmuyolarki sonucda bildigimi okuyorum gerci genelde ama

Yarın görüşürüz

Öpüldünüz.

vayyy arkadasss darısı basıma ben bu aksam ikeaya gidicem annemler akrabalar falan hadi sonu hayır ola

evet kuzum burda öyle

kurutma makinesi gereksiz değil mi?:26: almam da aldırmam da heralde.
Ya bilmiyorum heves heralde gerekli gereksiz herşeyi almak istiyorum
Niye bulaşık makinesi istemiyosun tatlm bana göre çok gerekli büyük rahatlık
şimdi kurutmalı makineler var kızlar onları araştırın
Ablam onlar çok az çamaşır alıyomuş galiba 2-3 parça bişey kurutuyomuş
Amin bu arada kurutmalı makine yada beyaz eşyada sakın vestel almayın :26: kısa süre teknik serviste calıstım orada herkes sakın ha diyodu tabi şans bi tanıdık var oda ben cok memnunum diyo
Hmm aklımızda olsun bu. Peki sen hangi markayı öneriyosn tatlm

Yarın görüşürüz

Öpüldünüz.
Görüşürüz boncuğum
iyi akşamlar hepinize

Ablam iyi akşamlar

Niye bulaşık makinesi istemiyosun tatlm bana göre çok gerekli büyük rahatlık

Hmm aklımızda olsun bu. Peki sen hangi markayı öneriyosn tatlm

Ya hem bulasıkları çiziyo hem desenlerini cıkarıyo hemde ben ondan daha kısa sürede yıkıyorum ( cekememezlik var aramızda )
ama bak bi gercek varki inkar edemem benden daha az su harcıyo
İşte orada bende tıkanıyorumc anım inan bilgim 0 dediigm gibi kısa süre calıstım 2 ay kadar ama tek bildigim vestelin kötü oldugu..he bide orada biri sürekli en iyisi bosch diyodu ama bu bilinen bişey zaten parasıda ispatlıyo gerci gecen bekoya baktıkta cok aralarında fark yoktu yani en azından baktıgım modeller arasında

Özellikle kışın ben bulaşığa elimi bile sürmüyorum hooop makineye hem zmndan hem sudan hemn enerjiden tasarruf bana göre. Ama tabiki karar senin güzelim.
Ben beyaz eşya işine hiç girmedim daha, fiyatlar modeller nasıldır bilmiyorum. Sen yakın zmnda uzman olur aydınlatırsın bizide kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…