hiii ben sayılmam problemlihadi benim fikrimi sen degiştiriyosunda seninkini kim degiştiriyo
ohh iyi bari kac kişiyiz burada
aşkit-ablam-annemhiii ben sayılmam problemlihadi benim fikrimi sen degiştiriyosunda seninkini kim degiştiriyo
ohh iyi bari kac kişiyiz burada
Rabbim inşallah hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvanızı kurmanızı nasip eder bitanem çok güzel heyecanlar bunlar
Aynen aynen bende sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum annem bıktı benden
Aminnnn canımRabbim inşallah hayırlısıyla mutlu huzurlu yuvanızı kurmanızı nasip eder bitanem çok güzel heyecanlar bunlar
Aynen aynen bende sürekli bunlardan bahsetmek istiyorum annem bıktı benden
sevdigimde sacların önüne düssün diyoduBende yukardan klasik topuz istiyorum ama benimki topuzdan nefretttt ediyo. Bence gelinliğede en çok topuz yakışıyo
aşkit-ablam-annem
4-5 kişi var
annem kızıyo acele ediyoruz diye
aşkit-ablam-annem
4-5 kişi var
annem kızıyo acele ediyoruz diye
Aminnnn canımtabi ya cok güzel
sevdigimde sacların önüne düssün diyodu
masallah
aman bırak analar hep aynı
ihiihih
beyaz eşyaların alınmış mıydı kuzum,kız tarafı alıyormş birini..sen ne aldın
merhaba kızlar ne güzel heyecanlar unlar allaj hepinizi mutlu etsin inşallah....
morincim iyi olmadığını söylemiştin şuam iyimisin tatlım
Aaa öylemiymiş ben bunu hiç bilmiyordum. Öyleyse ben kurutma makinesi aldırırm. Şimdiden kara kara onlardan nasıl istycem çok fuzuli görünücek diye düşünüyodum
ihiihih
beyaz eşyaların alınmış mıydı kuzum,kız tarafı alıyormş birini..sen ne aldın
merhaba kızlar ne güzel heyecanlar unlar allaj hepinizi mutlu etsin inşallah....
morincim iyi olmadığını söylemiştin şuam iyimisin tatlım
yok kuzum almadık..bizdede normalde 1 beyaz eşya alınır son zamanlarda almıyo kızlar amaneyse efendim ben biliyosun bulasık makinesini hiiiiiiiiiiiiiiiiic istemiyorum gecen bohca götürdügümüzde annem dahil akrabalar burnumdan getirdiler beni odaya kapatıp baskı kurdular zaten baban alıcak bırak alsın rahat edersin diye sonra düşündüm 1 gün sonra buradada danıstım kızlara neyse..yine o aksam aynı kadro akrabada yemekteyiz tamam dedin makine alın anammmm bide demezlermi ne biz alıcakmısız erkek tarafı almalıymısız onlara ne kalıyomus hele yengem en cokda o saydırıyo dedim siz dediniz alıcaz diye bende kalbiniz kırılmasın diye tamam dedim istemedigim halde ama ben biliyodum daha bastan burnumdan getirdiniz dedim sanki yengemler alıyo aptal kadın ya
bugünde sabah bi kalktım annemin akradası kızı ve kızının kızı sabahın 07:45 inde onlarka uyandımkahvaltıda sordu annemin arkadası ne alcanız diye bende dedim suna abla böyle böyle kadın aaaaaa olurmu tabi kız alır damada yüklemek ne ayıp dedi annem tabi alıcaz dedi ama istemiyorum
böyleeede uzun işte bak yine bi sordun bin laf duydun valla
sen destan yaz ben yine okurum biliyosun
senin yengende cok fena he. bi işe herkes karışınca işin içinden cıkılmıyo valla.
nasıl istiyosan, nasıl biliyosan öyle yap canım. fazla müdahale etmesin dışardakiler
Mesaim burda biter, bende evime giderim.
Yarın görüşürüz
Öpüldünüz.
Ya bilmiyorum heves heralde gerekli gereksiz herşeyi almak istiyorum
evet kuzum burda öyle
kurutma makinesi gereksiz değil mi?:26: almam da aldırmam da heralde.
Niye bulaşık makinesi istemiyosun tatlm bana göre çok gerekli büyük rahatlıkyok kuzum almadık..bizdede normalde 1 beyaz eşya alınır son zamanlarda almıyo kızlar amaneyse efendim ben biliyosun bulasık makinesini hiiiiiiiiiiiiiiiiic istemiyorum gecen bohca götürdügümüzde annem dahil akrabalar burnumdan getirdiler beni odaya kapatıp baskı kurdular zaten baban alıcak bırak alsın rahat edersin diye sonra düşündüm 1 gün sonra buradada danıstım kızlara neyse..yine o aksam aynı kadro akrabada yemekteyiz tamam dedin makine alın anammmm bide demezlermi ne biz alıcakmısız erkek tarafı almalıymısız onlara ne kalıyomus hele yengem en cokda o saydırıyo dedim siz dediniz alıcaz diye bende kalbiniz kırılmasın diye tamam dedim istemedigim halde ama ben biliyodum daha bastan burnumdan getirdiniz dedim sanki yengemler alıyo aptal kadın ya
bugünde sabah bi kalktım annemin akradası kızı ve kızının kızı sabahın 07:45 inde onlarka uyandımkahvaltıda sordu annemin arkadası ne alcanız diye bende dedim suna abla böyle böyle kadın aaaaaa olurmu tabi kız alır damada yüklemek ne ayıp dedi annem tabi alıcaz dedi ama istemiyorum
böyleeede uzun işte bak yine bi sordun bin laf duydun valla
Ablam onlar çok az çamaşır alıyomuş galiba 2-3 parça bişey kurutuyomuşşimdi kurutmalı makineler var kızlar onları araştırın
Hmm aklımızda olsun bu. Peki sen hangi markayı öneriyosn tatlmAmin bu arada kurutmalı makine yada beyaz eşyada sakın vestel almayın :26: kısa süre teknik serviste calıstım orada herkes sakın ha diyodutabi şans bi tanıdık var oda ben cok memnunum diyo
Görüşürüz boncuğumMesaim burda biter, bende evime giderim.
Yarın görüşürüz
Öpüldünüz.
iyi akşamlar hepinize
Niye bulaşık makinesi istemiyosun tatlm bana göre çok gerekli büyük rahatlık
Hmm aklımızda olsun bu. Peki sen hangi markayı öneriyosn tatlm
Ya hem bulasıkları çiziyo hem desenlerini cıkarıyo hemde ben ondan daha kısa sürede yıkıyorum( cekememezlik var aramızda )
ama bak bi gercek varki inkar edemem benden daha az su harcıyo
İşte orada bende tıkanıyorumc anım inan bilgim 0dediigm gibi kısa süre calıstım 2 ay kadar ama tek bildigim vestelin kötü oldugu..he bide orada biri sürekli en iyisi bosch diyodu ama bu bilinen bişey zaten parasıda ispatlıyo gerci gecen bekoya baktıkta cok aralarında fark yoktu yani en azından baktıgım modeller arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?