Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Anammmm ben hic beyaz esya almadim erkek tarafi almisti
Hepsini onlarda oyleymis adet kiz tarafi sadece yatak odasini almistik
Halisindan perdesine mobilyasina falan iste

Ama kizlar gelin adaylari canlarim cigerlerim beyaz esya icin sadece bosch oneriyorum
Ben bulasik makinemden de camasir makinemden de cok memnunum cok sukur
Guvenle alabilirsiniz der ve iyi geceler diler kocamin koynuna dalar uyurum

Gunaydinnnnn henuz topigi şeriflendirmeyen guzeller

Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn canıııııııııııııııımmmmmmmmm

hayırlı huzurlu bereketli cumalarrrrrrrrrrr
bugun bol bol dua ediiiiinnnnnnn

Aslında bizde de sadece yatak odası alınır beyaz eşyayı hiç duymadm. Gerçi annem yatak odasını yerine koltuk takımı fln alırız diyo ayıp geliyomuş yatak odasını almak
Gunaydinnnnn henuz topigi şeriflendirmeyen guzeller

Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah
Günaydın bebeğimmm seninde cuman hayırlı olsn
Mavişimmmmmmmm

evet bebeğim onun için sabah erkenden kalktım uyumadım öğlenlere kadar yıkandım abdest aldım bugünü boş geçirmicem bol bol dua edicem inşallah

bizde de adetler daha farklıdır aslında kız tarafı bulaşık mak. çamaşır mak. alır diğer kalanları erkek alır ayrıca kız oturma odasını alır ve halı alır yine oturma odasına. perdeler erkeğe ait. e benim eşimin ailesinde öyle değilmiş bi yatak odası ve çeyizim vardı bizden olan

ayy aman bunlar çok sıkıcı şeyler aslında en güzeli iki insanın birikimi olucak elbirliğiyle evlenicekler. işe aileler girince işin tadı kaçabiliyo bazen. çok şükür bizde öyle olmadı babam dedi ki farklı adetlerimiz yörelerimiz farklı o yüzden biz kız tarafı olarak size uyucaz. neyse bize düşen yapmaya hazırız ve konu kapandı. mesela nişanda bana altın takıldı ya işte onun öncesinde eşim bana sordu istediğiniz bi şey var mı adetlerinizde yani şu kadar takılmalı gibi. yok dedim saçmalama ne takmak istiyosanız takın öyle bi isteyimiz olmaz.
ama bi arkadaşım var resmen pazarlığa oturdu erkek tarafıyla çok ayıp gerçekten

Dualarını Rabbim kabul etsin tatlım.
Bizimde memleketler farklı olduğundan bize her olayda sordular adetleriniz nasıl ona göre bişey atlamayalım diye. Ama zaten aynıymış hemen hemen hepsi. Arada sevdicekle dalga geçiyoruz. Ona diyorumki bizde herşeyi erkek tarafı yapar bide düğünde külçe altın takar ona göre. O da diyoki bizdede kız tarafı yapar bide kızın babası damada araba alır başlık parasıda vermeniz lazım ama ben sizden istemycem
Evet kuzum ya banada çok ayıp geliyo. Sonuçta karşındakinin durumunu az çok biliyorsun. Ona göre davranmak lazım. Gücü varsa zaten bişeyini esirgemez. Ne diye zor duruma sokuyorsun ki. Çok yanlış işler
burdayımm burdaaaa

Heh Tospiğim ses ver arada

o kadar da olsun eğlencemiz dimi ama ben onu dini nikahı kıydırmadan önce demiştim mehir için konuşuyoruz ne kadar istiyim diyorum eşime o da ben ne biliyim sana kalmış bi şey e dedim baban olmıcaksa yanımızda ağırlığımca altın derim baban olursa utanırım sonra öğrendim ki o mehir için kadın da zekat vermeliymiş sahi siz naptınız nişanlın nikahı istiyo mu hala?

Bu aralar konusu geçmiyo tatlm. Aklına geldikçe soruyo bende geçiştiriyorum napıyım
Tospiğim eşinin alyansı altın mı bizde o da çok sorun oluyo. Ben diyorum evlenene kadar bunu tak evlenince gümüş takarsın beni günaha sokuyosun değiştiricem bunu deyip duruyo

yok bebeğim altın takmaz benim eşim aslında ben de biraz başlarda sorun ettim bunu hatta alyansımı ben de beyaz altın alıcaktım onun ki gümüş diye ama vazgeçtim benimki yeşil altın eşimin ki gümüş. ama bi şey itiraf ediyim mi bence eşimin yüzüğü daha güzel görünüyor sanki seçtiğimiz modele gümüş çok yakıştı gibi geldi bana

Ya tatlm senelerdir gümüş yüzük takıyodk o kadar sıkıldım ki alyansım illede sarı altın olucak diye tutturmuştum beyaz altınlara göz ucuyla bile bakmadım. Sırf nişanlı olduğumuz resmi olduğu belli olsun diye. Şimdide aynısını yaptırıcam gümüş olduğu belli olmycak diyo ama bana yine dışardan nişanlı olduğu belli olmycakmış ciddiye alınmycakmş gibi geliyo

kız benim eşim yüzüğünü hala sağ parmağına takıyo ona ne demeli sol parmağına yüzük sığmıyo kızıyorum bu ne böyle hala sanki sevgilinle yüzük takmışsın gibi sola tak sığmıyo diyo hakkatende sığmıyo git büyüt biraz dedim ama gümüş olduğu için kırılabilirmiş değiştirmek de istemiyorum ömür boyu bu yüzükleri takalım istiyorum

aynı şey bende de oldu kuzum bizde gümüş takıyoduk sevgiliyken o yüzden hep yeşil altın istedim altın olduğu belli olsun falan hatta şimdi beraber bi yere giderken yüzüğümü gösterebilecek şekilde yürüyorum biz evliyizzzzzzzzzz dercesine çok mu çok takıntılıyız kız

atlattım baya. burun spreyi kullanıyorum. burnum tıkanınca iki fısfıs. direkt açılıyo

Napıyosunuz bakıyım, konu ney
alyans bebeğim lunanın nişanlısı gümüş takmak istiyo ama bizim kız altın taksın istiyo nişanlı olduğu belli olsun diye bütün kızlar aynı kafadanız

alyans bebeğim lunanın nişanlısı gümüş takmak istiyo ama bizim kız altın taksın istiyo nişanlı olduğu belli olsun diye bütün kızlar aynı kafadanız

Altının onlara haram olduğunu bildiğimden ben ısrar etmem diye düşünüyorum.

eniştem normalde çelik yüzüğünü ( sözde takılan) takıyo, misafirliğe düğüne derneğe gidince altın takıyomuş.

hiç yüzüksüz dolaşacağına altın*gümüüş frketmez

Ayy onu bende çok yapıyorum. Benm yaşlarımda erkek müşteri gelince öksürüp ağzımı kapatıyorum fln.
Biz yüzüklerimizi ertesi gün değiştirk bu 2. yüzüğümüz
atlattım baya. burun spreyi kullanıyorum. burnum tıkanınca iki fısfıs. direkt açılıyo

Napıyosunuz bakıyım, konu ney

Çok sevindim kuzum. Beyaz eşyadan girdik, dini nikahta durakladık şimdi alyansla tam gaz devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…