• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

destan yazmışsın mübarek :27::27::27:
manyak hatun desene evleniyorum ben hacı dünyadan haberin yok diyeeeeee :27::27::27::27:

evet tatlım dün bende okudum aynısını ben hep kaç gündür kendim için dua ediyodum :14:
bilmiyodum ki :43:
ama artık öğrenmiş oldum
kız daha tedaya girsem boğardın dimek beni:27::27: hayırlı ossun pro hatun:1::1:
huuh maşallah:)
yalnız adam resmen bırakmıyor
kız bu babanı aramasın şimdi şikayet içn
babanda diyormuş evlenecek o falan diye :27::27::27:
ayy iyi ki çıkmadan okudum dediğini morincim:18::18: el elden üstündür diye boşuna demiyolar:27::27: hem de:kkk::kkk: babama söyledim böyle böyle oldu sne renk verme:27::27:

bende anlamadım ne kürküü :28:

allah seniii yaaaa:1: ben oslam söylerdim benene yaaa :23:

hee git seç bakalım gözlükkk :32:
napim kız o kadar dedim bak evlenebilirim ona göre bul birini adam yok bırakmam diyo:27::27: sanki ona sorucam ne zaman evleniceğimi:27::27:

iveeet ben pro oldum :32::32:

ohhh yandan yandannn :21::21:

forumda en başta pro kart özellikleri diye bölüm var tatlm ordan olunuyor

30 tl yatırıyorsun ama yöneticelere gitmiyor o para geçen sene tekerlekli sandalye almışlar

bu sene öğrenciler burs olarak gidiyormuş

yardım amaçlı parayı veriyorsun ve pro üye oluyorsun :21::21:

aa ne güzel etmişsinnn hayırlı olsun yiiivruuum :46::46:

Kızçeler :16:
Tatil programı yapan varmı tatile çıkacaklar falan
:1:
tatil yoktaa annem izmir e gidelim istiyo orda akrabası var hep o gelir biz hiç gitmedik aslında merakta ediyorum izmir i de görmüş olurdum amaa benimki izmir e göndermez sanırsamm :27:

kız daha tedaya girsem boğardın dimek beni:27::27: hayırlı ossun pro hatun:1::1:
ayy iyi ki çıkmadan okudum dediğini morincim:18::18: el elden üstündür diye boşuna demiyolar:27::27: hem de:kkk::kkk: babama söyledim böyle böyle oldu sne renk verme:27::27:

napim kız o kadar dedim bak evlenebilirim ona göre bul birini adam yok bırakmam diyo:27::27: sanki ona sorucam ne zaman evleniceğimi:27::27:

baban ne dedi kızzz :23: amaann o zaman boşver kendi düşen ağlamaz derler bir sabah işe gitmeyip posta atarsın davetiyeniiii :52::32::51:

Kızçeler :16:
Tatil programı yapan varmı tatile çıkacaklar falan
:1:
ben düğünden sonra yapıcam ki balayımı tatilimi:27::27::27::32::32::32:
bizede anlatınnnn ne bu kürkkk :)

kuzucum lady parayı basmış kürkü almış işte:27::27: ekstra haklar tanınmış mesela forumda görünmez olarak gezebiliyomuş mesaj attıktan sonra bi diğer mesajı atmak için bizim gibi 600 sn beklemesi gerekmiyomuş. yazı rengini kayıt edebiliyo gibi işte özellikler kazanmış oldu:27::27:

Son düzenleme:
bi görünmez olabilyosunbaşka ne var ki.
bi de özel mej gönderirken 5 dk engeli yok?:44:

lady,pro üye olmuş morinciimcimm.:27:

olsn ben yardm etmek için aldm bayadır da aklımdaydı şmdi nasip oldu işte

aa ne güzel etmişsinnn hayırlı olsun yiiivruuum :46::46:

tşk ederm bibiğim

kuzucum lady parayı basmış kürkü almış işte:27::27: ekstra haklar tanınmış mesela forumda görünmez olarak gezebiliyomuş mesaj attıktan sonra bi diğer mesajı atmak için bizim gibi 600 sn beklemesi gerekmiyomuş. yazı rengini kayıt edebiliyo gibi işte özellikler kazanmış oldu:27::27:

vurucam kırbacı vurucam kırbacı :27::27::27::27:

hee iyi iyi babanda inşallah satmasın seni :27::27::1::1:
sen nereye çıkıyorsun kii

tatil yoktaa annem izmir e gidelim istiyo orda akrabası var hep o gelir biz hiç gitmedik aslında merakta ediyorum izmir i de görmüş olurdum amaa benimki izmir e göndermez sanırsamm :27:

baban ne dedi kızzz :23: amaann o zaman boşver kendi düşen ağlamaz derler bir sabah işe gitmeyip posta atarsın davetiyeniiii :52::32::51:

gözlükçünün yanında artistik hareketlerde bulunamadı:27::27: tamam dedi gözlükleri gösterdi. yalnız sanırım bi gözlüğe aşık oldum ben de alıcam bi tane hem belki kullanırım kör gibi dolanmam:27::27:

Evet şekerim senin herşey belli zaman belli :):16::16:

Balayında nerdesin bakalım ????
:21:

Erkek arkadaşın sorun çıkartırmı ki ailenle gidilecek yerlereeeee ????

hee iyi iyi babanda inşallah satmasın seni :27::27::1::1:
sen nereye çıkıyorsun kii
5 dk çıktım canım babam kendine gözlük alıyomuş gel sen de bak dedi gittim geldim hemen:1::1:
olsn ben yardm etmek için aldm bayadır da aklımdaydı şmdi nasip oldu işte

tşk ederm bibiğim

vurucam kırbacı vurucam kırbacı :27::27::27::27:
vur kız vur :27::27: yalnız bu renk yazma kız gözümü alıyo zaten körüm:27::27:

Evet şekerim senin herşey belli zaman belli :):16::16:

Balayında nerdesin bakalım ????
:21:

işte bi o belli değil kız karar veremedik henüz:27::27:

hııııhııı anladım :23:okudum varmış onun topiği bebeğimm sağolll açıklaman içinn :16:

balayına nereye:10:

Back
X