• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Slm kızçelerimm bn geldim..Öldüm Öldüm bu hazırlıklar bitirdi benii:((( nabersiniz bakalımm canlarım:ssz::ssz:

İyiyiz canım sen nasılsınn
Çok mu yoğun geçiyor kız niye yoğun bu kdar :44:

Ya bebeğim kına gecesi elbiselerim ve gelinlik provoları canımı sıkıo.Çünkü ewin boyanması mobilyalar hepsi birden geldiler üst üste:((( Daha ewin yerleşmesi bilmemnesi var.Kına alışverişi var.bnm sadece haftasonlarım var üstüne...bnm anlamadığım zayıflıyorum stresten kalçam büyüyo:)))) :9::9::9::9::9::9::9::9:
Oturmaktan masa başı.

Ya bebeğim kına gecesi elbiselerim ve gelinlik provoları canımı sıkıo.Çünkü ewin boyanması mobilyalar hepsi birden geldiler üst üste:((( Daha ewin yerleşmesi bilmemnesi var.Kına alışverişi var.bnm sadece haftasonlarım var üstüne...bnm anlamadığım zayıflıyorum stresten kalçam büyüyo:)))) :9::9::9::9::9::9::9::9:
Oturmaktan masa başı.

Ayyy işte izin alsan ya :44:
Nişanlın ilgilensin evin boyasıyla valla dediğin gibi üstüste gelmiş hep:52::52::52::52:
Yıllık iznini al işte dicem ama onu balayına saklıyorsundur :1::1:

Hııı durup durup ayaklarımı gösteriyorum sana saçmalama da artık sus :27::27::27:

Oturmaktan masa başı.

La hanzo leydi kok , oraya gelirsem ağzını yüzünü rujla boyarım ! :27::27:

Almiş , hayırlı olsun kuzucuk ..
Az kalmış :)

Back
X