Okul başlayınca bende pek girmiyorum akşamları sadece
12de yatıyorum tavuk gibi en geç 2de falan
kışın ben çok uyuyorum ya
Adamı cinnete getircen sende hee![]()
Duzenlı olmak guzel canım yaa valla boyle duzen mı olur ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okul başlayınca bende pek girmiyorum akşamları sadece
12de yatıyorum tavuk gibi en geç 2de falan
kışın ben çok uyuyorum ya
Adamı cinnete getircen sende hee![]()
Duzenlı olmak guzel canım yaa valla boyle duzen mı olur ?Gecelerımız gunduz oldu
Suraya bak sabah 10:30 da kalkmıstım ama uykum yok
Bas agrısı hıc olmazdı sırf bu duzensızlık yuzunden basımın agrısı eksık olmuyor
![]()
Eveeet çok fena olduk bitince de 1 hafta falan daha böyle devam ederm ben sonra sonra düzelirim herhalde :26:
Aynen bende yoksa saglıgımızdan olacagız mazallahZaten benım herıf bırakmaz artık
![]()
hahahahah hiç güleceğim yoktu kız Allah seni![]()
Ama oylee ıyı sabredıyorrSenın herıften ne haberr
![]()
Çok kızıyo çokkkk bilse keseeeer beni![]()
Kessın de gorelımmHıc bırseycıkk yaapamazz
![]()
![]()
Geldi kiiii geldi kiiiEylülümmm kurabiyeleri gördüm bayıldım yaaaa. O pastalar büyük kurabiyeler muhteşemler. Bunları sevgilim bana yaptırsın istiyorum. Yaptırdığın yerin sevgiliyi dürtüp aklına sokmak gibi bi hizmeti yokmuymuş
Olsun kuzum ya 1 geceden ne olur baksana hiç hesapta yokken 1 ay burda muhteşem bişey bu![]()
bocuuum nörüyon beya,nasıl oldu asker?![]()
Günaydın geleceğin gelinleri![]()
Ohh ne güzel kavuştunuzzzhadi bakalımm darısı başımıza benimkide gelsin artıkk ama az kaldı kiiii
Yağmurlu bir İstanbul sabahından Günaydınlarrr :80::80::119:
Kavuştuk.
Darısı sana bebişim.
Bayrama ne kaldı zaten.
Geldi kiiii geldi kiii
Nasıl özlemişimmmm.
Dün geldi abla, Allah'a şükür çok iyi
Geldi kiiii geldi kiii
Nasıl özlemişimmmm.
Dün geldi abla, Allah'a şükür çok iyi
ben ortadakini beğendim canım ama işin zor şimdi her kafadan bi ses çıkar karar vermen zor olurKimse yokmuuuBen şimdi yükliyimde sabah bakarsınız aşkolarımKına gecesi için kitap ayracı yaptım.
Bi bakın bakalım hangisi hoş olmuş.Eki Görüntüle 768845
ivetDusuncelerın cok guzel canım Allah gonlune gore versınn
Istanbul'a yanı buraya gelıyorsun heeeee![]()
Çıkkmazdasın.Aynen öyle tatlım hayırlısıylaa
Off sinirden ölücem yaaa benim olduğum odada 2 kişiyiz bu yüzden birimiz izin alınca birimiz kalması gerekiyor . bende direksiyon dersi iftarı geçiyo çok geç bitiyo diye bugün 1e aldırdım dersi akşamki derse de gidemem bir yere gidicem mecburen işten çıkınca , e burda ki çocukta hiiç haber vermiyo şimdi sordum gelmiyo musun diye ben bugün izinliyim diyo ayy o kadar sinir oldum ki ben şimdi derse nasıl gidicem allah aşkına yaa akşam da gidememdün de ben hocayla konuşurken duydu yani öğlende gideceğimi ne kadar sorumsuzluk yaa insan bir dün der ben yarın yokum diye cumartesi sınav var ne yapıcam benn
![]()
Sğolasın pembişimgünaydınnn
gözünaydın nazarım![]()
günaydın bonncuum hadi gözün aydın,değerlendirin zamanınızı,gülün![]()
eylülümmmmmçocuğun yaptığı sorumsuzluk bi nevi ama illaki ayarla bi şekilde git bugün canım iftardan sonra falan olsun ya da bugünkü dersini yarınla birleştir olmaz mı? c.tesi sınav diyosun pratik yapmış olursun
![]()