• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Okul başlayınca bende pek girmiyorum akşamları sadece
12de yatıyorum tavuk gibi en geç 2de falan :27::27:
kışın ben çok uyuyorum ya :1:

Adamı cinnete getircen sende hee :52::52::52:

Duzenlı olmak guzel canım yaa valla boyle duzen mı olur ?:ssz:Gecelerımız gunduz oldu:ssz:Suraya bak sabah 10:30 da kalkmıstım ama uykum yok:14:Bas agrısı hıc olmazdı sırf bu duzensızlık yuzunden basımın agrısı eksık olmuyor:ssz:

Duzenlı olmak guzel canım yaa valla boyle duzen mı olur ?:ssz:Gecelerımız gunduz oldu:ssz:Suraya bak sabah 10:30 da kalkmıstım ama uykum yok:14:Bas agrısı hıc olmazdı sırf bu duzensızlık yuzunden basımın agrısı eksık olmuyor:ssz:

Eveeet çok fena olduk bitince de 1 hafta falan daha böyle devam ederm ben sonra sonra düzelirim herhalde :26:

İstanbul Bugün Yorgun

Üzgün ve Yaşlanmış Biraz Kilo Almış

Ağlamış Yine, Rimelleri Akıyorrr..

Akşama Doğru Azalırsa Yağmur...

Kız Kulesi ve Adalar Ah burda Olsan Çok Güzel Halaaa..

:123:​

Eylülümmm kurabiyeleri gördüm bayıldım yaaaa. O pastalar büyük kurabiyeler muhteşemler. Bunları sevgilim bana yaptırsın istiyorum. Yaptırdığın yerin sevgiliyi dürtüp aklına sokmak gibi bi hizmeti yokmuymuş:ssz:

Olsun kuzum ya 1 geceden ne olur baksana hiç hesapta yokken 1 ay burda muhteşem bişey bu:16:
Geldi kiiii geldi kiii :16:
Nasıl özlemişimmmm. :16:

bocuuum nörüyon beya,nasıl oldu asker? :3:

Dün geldi abla, Allah'a şükür çok iyi :nazar:

Kavuştuk. :21:
Darısı sana bebişim.
Bayrama ne kaldı zaten.

Aynen öyle tatlım hayırlısıylaa :21::21:

Off sinirden ölücem yaaa benim olduğum odada 2 kişiyiz bu yüzden birimiz izin alınca birimiz kalması gerekiyor . bende direksiyon dersi iftarı geçiyo çok geç bitiyo diye bugün 1e aldırdım dersi akşamki derse de gidemem bir yere gidicem mecburen işten çıkınca , e burda ki çocukta hiiç haber vermiyo şimdi sordum gelmiyo musun diye ben bugün izinliyim diyo ayy o kadar sinir oldum ki ben şimdi derse nasıl gidicem allah aşkına yaa akşam da gidemem :41: dün de ben hocayla konuşurken duydu yani öğlende gideceğimi ne kadar sorumsuzluk yaa insan bir dün der ben yarın yokum diye cumartesi sınav var ne yapıcam benn :47::47:

Kimse yokmuuu:(:(:( Ben şimdi yükliyimde sabah bakarsınız aşkolarımKına gecesi için kitap ayracı yaptım.
Bi bakın bakalım hangisi hoş olmuş.Eki Görüntüle 768845
ben ortadakini beğendim canım ama işin zor şimdi her kafadan bi ses çıkar karar vermen zor olur:1:

Dusuncelerın cok guzel canım Allah gonlune gore versınn :16:

Istanbul'a yanı buraya gelıyorsun heeeee :52:
ivet :1::1: sen de ordasın anlaşılan:23::23:

Günaydın geleceğin gelinleri :27:

boncuum günaydın gözün aydın kavuşmuşsunuz askerinle bol bol enerji depoluyosun aşk depoluyosun kalan günleri de askerin gidince yiyip bitiryoruz inşallah:21::21:

eylülümmmmm :3::3: çocuğun yaptığı sorumsuzluk bi nevi ama illaki ayarla bi şekilde git bugün canım iftardan sonra falan olsun ya da bugünkü dersini yarınla birleştir olmaz mı? c.tesi sınav diyosun pratik yapmış olursun:34:

Aynen öyle tatlım hayırlısıylaa :21::21:

Off sinirden ölücem yaaa benim olduğum odada 2 kişiyiz bu yüzden birimiz izin alınca birimiz kalması gerekiyor . bende direksiyon dersi iftarı geçiyo çok geç bitiyo diye bugün 1e aldırdım dersi akşamki derse de gidemem bir yere gidicem mecburen işten çıkınca , e burda ki çocukta hiiç haber vermiyo şimdi sordum gelmiyo musun diye ben bugün izinliyim diyo ayy o kadar sinir oldum ki ben şimdi derse nasıl gidicem allah aşkına yaa akşam da gidemem :41: dün de ben hocayla konuşurken duydu yani öğlende gideceğimi ne kadar sorumsuzluk yaa insan bir dün der ben yarın yokum diye cumartesi sınav var ne yapıcam benn :47::47:
Çıkkmazdasın.
Bilemedim. :26:
Bu akşam gideceğin yere gitmesen?

günaydınnn :3:
gözünaydın nazarım :24::24::24:
Sğolasın pembişim :38:
günaydın bonncuum hadi gözün aydın,değerlendirin zamanınızı,gülün :23:

Sağolasın abla.:38:

eylülümmmmm :3::3: çocuğun yaptığı sorumsuzluk bi nevi ama illaki ayarla bi şekilde git bugün canım iftardan sonra falan olsun ya da bugünkü dersini yarınla birleştir olmaz mı? c.tesi sınav diyosun pratik yapmış olursun:34:

günaydın tatlımm :3: Biliyosun bir de yani o zaman söyle bende dünkü derse gideyim dimi :47: gidemem canım tek kişi kaldım burda gönderilmez , akşam ki derste 6 da ona da gidemem bir yere gitmem gerekiyor , yarın da ders var ona gidicem ama yeterli olmayacak ki sinirden ağlıycam yaa off :41:

Back
X