- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım benimsağol tatlımmmm
yok amerikan mutfak degil tük usulü
benımde beyaz eşyalarım yarın gelip kurulacak allahın izniyle
cumartesi günü de mobilyalarım gelicek inşallah herşey cok güzel olacak
sağol kuzucum
evet çok şükür canım allahım gönlüne göre verdi![]()
Yine kimse yook![]()
aynen canım benimbizim bi tek salon kaldı o da yarın gelecek inşallah
![]()
kız ben düğün telaşındayım diğer kızlardan çok geliyorumyani gündüz gelmesem bile akşamları geliyorum dayanamıyorum sizsiz
![]()
Valla herkezten çok geliyosun he dağıldı bi millet
Neyse kış geliyo kışınn eski haline döner buralar![]()
pc min şarjı bozulduuuu son %90 şarjım var sonraa kapancaaakkk ve taa tamir edince yada yenisini alınca açılcakk![]()
canım işte bilmiyorum evde internet var pc var herşey elimin altında diye televizyonda koymadık eveyavrumhemen tamir ettir ya sensiz bırakma bizleri bak zaten tadımız yok eskisi gibi gelmez oldu kızlar
noldu yavrum niye ceza aldın?
aynen canım benimbizim bi tek salon kaldı o da yarın gelecek inşallah
![]()
kız ben düğün telaşındayım diğer kızlardan çok geliyorumyani gündüz gelmesem bile akşamları geliyorum dayanamıyorum sizsiz
![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nişanlandım ben tazecik 1 günlük nişanlıyım çoook mutluyum![]()
Kuzuuuummmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam
Allahım aşkımla nişanlanmayı bana da nasip eylesin
Nasııll geçti hemen fotoğraf koy albüm yap nasıl oldun merak ettim hadi koooyyy =))
Canımmmmmm çok sağ ol. İnşallah sana da nasip edecek Rabbim. Sende çok çok çok mutlu olacaksın aşkınla. Bende fotoğraf yok kuzum ya yani az bişey var senin için koyayım sonra siler düzgün bi albüm yaparım![]()
Tamam kuzum koy hadi inşallah bitanem ya inşaallaaaah hep duamda dilimde Rabbim nasip eder inşallah aniden oldu seninde ya şaka gibi
Nasıl geçti kalabalık mıydınız![]()
Tuzlu kahve mi içirdin çocuğa kıız suratını ekşite ekşite içmiş yazık ya nasıl kıydın ben kıyamammmm![]()
O kadar ani oldu ki son karara göre 2 hafta sonra olacaktı sonra salı akşamı annesi bize geldi işte nasıl yapıcaz vs. konuşma konuşmaya sonra hooop perşembe akşamı diye gün koyduk. Daha toplu iğne almamıştık nasıl yetiştik bende anlamadımAnnemle kv 1 günde herşeyi halletti. Bohçalarım yapıldı, yüzüklerimizi aldık,elbiselerimizi aldık
Dün gecede ilk adımı atmış olduk. 50-60 kişi vardı cnm. Ben büyük nişan mı evde mi diye çok kararsızdım ama böyle çok iyi oldu. Söz nişan hepsi çıktı aradan.
Fotoğraf koydum ama bilgisayarda başka yok. Sonra daha detaylı albüm yaparım bebeğim
Hahahhhh sorma ya ekşitti mekşitti ama hepsini içti benim bitanemBence mutlaka içir çok güzel hatıra oluyo
![]()
Valla bravo jet hızında seeen artık nişanlı bi kızsııııınnnnnnn
Kıııız kıyaaaaamaaaaaaaaam içim acır o suratını falan ekşitirken sonradan çıkarır acısını benden
Tamam tatlm yap güzel bi albüm de görelim damat beyi![]()
Eveeet ben artık nişanlı bi kızım. Birbirimize nişanlım napıyosun nişanlım günaydın fln deyip duruyoruz. Nişanlım in askım out hahahahh![]()
Eylülde topikte bi mürvet havası esti bende faydalanayım dedim işte
Eee sen napıyosun nasıl gidiyo balım
Hahaha görmemişin nişanlısı olmuş tutmuş habire nişanlım demiş heves işte aşkım lafını artk uzun bi süre kullanmazsnz herhalde
Napiim kuzum okul açılcak işte 16sında 9unda ders kaydı falan yaptırcam bekliyorm günler geçsin diye![]()
Aynen öyle hevesimizi alalım azıcıkBu yazı da atlattın okuluna!!!
kavuşuyosun Ladymmm
Nazar ne yaptı araları düzeldi mi askeriyle