• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Heyyy kimse beni merak etmemiş miiii :19::19: :5:

Zor günler geçiriyorum kızlar sağlıkla ilgili fırsat buldukça girmeye çalışıcam öptüm hepiniziii :54:

Günaydın kızçelerimmm:21:
Heyyy kimse beni merak etmemiş miiii :19::19: :5:

Zor günler geçiriyorum kızlar sağlıkla ilgili fırsat buldukça girmeye çalışıcam öptüm hepiniziii :54:

Eylülüm ne oldu bebeğim ben takip edemedim son zmnlarda son durum ne bilgi ver:26:

aynen tatlım eşyalar geldikçe daha bi ısınıyorum ben şu an için fotoğraflarla görebiliyorum anca evimi ama yine içim içime sığmıyor:16::16: bugün salon takımımız da geldi çok şükür bizim gelecek bi şeyimiz kalmaadı bi tek ben burdan çeyizi götürücem ve yerleştirmeler başlayacak:16::16:

lunnammmmmmmm balımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun canım benim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:16: ama ben de isterim fotoğraf:52::52:

bizimde herseyimiz tamamlandı mobilyalarımız halılarımız perdelerimiz çeyizimi de götürdük herşey harika oldu :16::16:
sadece 1 hafta kaldı kızlar cok heyecanlıyım :52::52::52::52::52::52:
düğünümde cok güzel olur insallah :69::123:

Yavrum rastlaşamamışız yaaa :26:

Dğüne çok az kalmış kıııız nasıl gidiyo hazırlıklar

5aydan son 7 günü gördük görüyo musun :52::52::52::52::52:

Geçmez geçmiyo diyip duruyodun :9:

Ayakkabının altına ismimi yaz :27: tospikte yazdı sende yaz silinsin :27: gerçek adımı yaz he :1:

Yavrum rastlaşamamışız yaaa :26:

Dğüne çok az kalmış kıııız nasıl gidiyo hazırlıklar

5aydan son 7 günü gördük görüyo musun :52::52::52::52::52:

Geçmez geçmiyo diyip duruyodun :9:

Ayakkabının altına ismimi yaz :27: tospikte yazdı sende yaz silinsin :27: gerçek adımı yaz he :1:

evet cok az kaldı :52::52::52:
hersey tmamlandı cok sükür ve harika oldu evim esylarım gelinliğim hepsi cok içime sindi :16::16:
düğünde cok güzel gecer inşallah :32:
dış çekim fotoları için heyecanlıyım :32::52:
yazarım yazarım daha onu yazmaya sıra gelmedi :34:
sadece 7 gün inanamıorummmmmmm:27::27::27::27:
haftaya bu saatlerde dğüğünümde göbek atıyo olcammmm :1::1::1:

evet cok az kaldı :52::52::52:
hersey tmamlandı cok sükür ve harika oldu evim esylarım gelinliğim hepsi cok içime sindi :16::16:
düğünde cok güzel gecer inşallah :32:
dış çekim fotoları için heyecanlıyım :32::52:
yazarım yazarım daha onu yazmaya sıra gelmedi :34:
sadece 7 gün inanamıorummmmmmm:27::27::27::27:
haftaya bu saatlerde dğüğünümde göbek atıyo olcammmm :1::1::1:

Şakaa gibi dimii kıız çok merak ederim evini çeker atarsın ev topiklerine :1:
Nazar değmesin kuzuuuumm video yaptırcakmısın düğün videoları da çok güzel oluyor
Kuaföre giderkenden itibaren çekmeye başlıyolar :12:

Şakaa gibi dimii kıız çok merak ederim evini çeker atarsın ev topiklerine :1:
Nazar değmesin kuzuuuumm video yaptırcakmısın düğün videoları da çok güzel oluyor
Kuaföre giderkenden itibaren çekmeye başlıyolar :12:

valla şaka gibi :16:
nasıl geldi bu günler hala ınanamıyorum :16:
yok canm video yaptırmıcaz sadece foto :32:
evimi gösteririm tabi düğünden sonra inş kocişimden fırsat bulup nete girebilirsem :27::27::27:
amin kuzucum allah nazardan saklasın hepimizi :nazar:
ayy balayı rezervasyonumuzu bile yaptırdı sevdicegim cok heyecanlııııı :46::46:

valla şaka gibi :16:
nasıl geldi bu günler hala ınanamıyorum :16:
yok canm video yaptırmıcaz sadece foto :32:
evimi gösteririm tabi düğünden sonra inş kocişimden fırsat bulup nete girebilirsem :27::27::27:
amin kuzucum allah nazardan saklasın hepimizi :nazar:
ayy balayı rezervasyonumuzu bile yaptırdı sevdicegim cok heyecanlııııı :46::46:

:23::23: nereye gidiyosunuz çok aksiyonlu gnler seni bekliyo balayında pembişim :23::23: :27::27::27::27:

Günaydın kızçelerimmm:21:

Eylülüm ne oldu bebeğim ben takip edemedim son zmnlarda son durum ne bilgi ver:26:

Ediyoruz canım geçmiş olsun ne oldu ki :2:
Sağolun kızlarr 1 hafta biraz rahatsızdım izindeydim , hormon testi sonuçlaırmı aldım çok kötü bir şey çıkmadı ama doktor ilaç verdi hasta olmak için 6 ay o ilacı içmem gerekiyormuş ama doğm kontrl hapı değilmiş sadece düzenleyici bir ilaçmış:31: doktor 4-5 kilo vermen gerekiyo dedi bende istiyorum da nasıl olacak bilmiyorum :ssz::ssz: bir de ilerde bebek düşündüğüm zaman öncesinde ilaç kullanmam gerekiebilirmiş ama çok korkulacak bir şey değil sadece ilaçla hamile kalmam gerekebilir belkide gerekmeyebilirde dedi işte kızlarrr :ssz::ssz:

bizimde herseyimiz tamamlandı mobilyalarımız halılarımız perdelerimiz çeyizimi de götürdük herşey harika oldu :16::16:
sadece 1 hafta kaldı kızlar cok heyecanlıyım :52::52::52::52::52::52:
düğünümde cok güzel olur insallah :69::123:

öyle kuzum onun için iyi düşünmek öyle bi adım atmak lazım, rabbim hayırlısını versin ne diyelim:34:
pembegelin , tospaaa gözünüz aydınnn çok az kalmışşş :3: çok mutlu olun inşallahh herşey mükemmel olsun :nazar: tüm güzellikler sizinle olsunnnn :54::16::16:
Lunnaa nişanlanmışsın kuzummm hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin :nazar: gelin olduğun günleri de burda görürüz inşallahh :54::16: darısı başımızaa ben pissko nazar lady ve morinciminn :nazar:

Günaydın Kızlarrrr Ben Geldimmmm :3::3::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
hmmmmmmmmmm kimse yok mu :31:
eylül canımmm nasılsın sonuçlar ne oldu sağlığın nasıl :44:

sağol canımm ama nasıl kilo vereceğimi düşünüyorumm :ssz::ssz: sen neler yaptınnn :13:

verirsin canım ne var onda ekmeği tuzu şeketri azalt bukadar basit :34:
ne yapayım cnm ya süper bir tatil sonrası işe geldim bön bön çalışıyorum adapte olamadım bi acayipim :)

Back
X