• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet söylersin canımm :21: bakalım işte bana pilasten çok mekik aletleri lazım bu karnım için şöyle bir şey alsam nasıl olur yorumlarda çok kullanışlı mekik çekmeyi kolaylaştırıyo falan demişlerde :44::44:
BU;

Eki Görüntüle 799008 Eki Görüntüle 799009

YADA BU ;
Eki Görüntüle 799010 Eki Görüntüle 799011

olabilir canım bi alıp denemek lazım....
mekik için kullanışlı bir alete benziyor bence denemeye değer ama fiyatı ne .çok pahallı birşeye benzemiyor çok para verme cnm

olabilir canım bi alıp denemek lazım....
mekik için kullanışlı bir alete benziyor bence denemeye değer ama fiyatı ne .çok pahallı birşeye benzemiyor çok para verme cnm

en ucuz bunlar o yüzden iştee :1: 20-40 tl arası , aslında mekik çekme aleti var bak şunlar var canım baya bir işe yarar çok güzel ama 70-90 tl arası pahalı birazzz :ssz::ssz:

$Baltis-ab-100abroller.webp $ab_-rocket.webp

iyiyim canım sağol sen nasılsın

valla şimdilik birşey kaynatmıyoruz tatil dönüşü mahmur moddayız hepiciğimiz:)
biz seninle tanışmadık sanırım.
nerede yaşıyorsun evlimisin çalışıyor musun :1::1::1::9:

ohh ne güzel :) evet canım tanışmadık bu topiğe ilk defa yazıyorum:)
manisada yaşıyorum bekarım çalışıyorum bi kıskmet arıyorum dermişim :)

8-5 burdayım canım sürekli takip ediyorum konuları burası gözüme takıldı azcık okudum hoşuma gitti yaziyim dedim canm sen nerdensin evlimisin çalışıyomus neler yapıosun ?

en ucuz bunlar o yüzden iştee :1: 20-40 tl arası , aslında mekik çekme aleti var bak şunlar var canım baya bir işe yarar çok güzel ama 70-90 tl arası pahalı birazzz :ssz::ssz:

Eki Görüntüle 799059 Eki Görüntüle 799058

hmm bunlarda güzelmiş ama o ilk gönderdiğin lastikli şeyde işe yarar gibi geliyor bana sonuçta amaç mekik çekmek değilmi .. uygun olanını al ve başla her akşam en az 20 ile başla zamanla 30 40 yükselirsin. eminim faydasını ilk haftadan itibaren görmeye başlarsın

hmm bunlarda güzelmiş ama o ilk gönderdiğin lastikli şeyde işe yarar gibi geliyor bana sonuçta amaç mekik çekmek değilmi .. uygun olanını al ve başla her akşam en az 20 ile başla zamanla 30 40 yükselirsin. eminim faydasını ilk haftadan itibaren görmeye başlarsın

öyle yapıcam artık önce küçükten başlıyım sonra yükselirim aletlere doğruuu :1: ama nasıl üşeniyorum anlatamam uğraşamam gibi geliyooo :30: :1:

niye kimse yok bugün yaaa nerde bu millettt :15::15: :ssz:

ohh ne güzel :) evet canım tanışmadık bu topiğe ilk defa yazıyorum:)
manisada yaşıyorum bekarım çalışıyorum bi kıskmet arıyorum dermişim :)

8-5 burdayım canım sürekli takip ediyorum konuları burası gözüme takıldı azcık okudum hoşuma gitti yaziyim dedim canm sen nerdensin evlimisin çalışıyomus neler yapıosun ?

iyi ettin canım
hoşgeldin ozaman aramıza :16:
bende istanbulda yaşıyorum bekarım çalışıyorum. 2 yıllıkda bir ilişkim var 3. yılımıza gireli bir ay oluyor bakalım :16:
topiğimiz aslında çok hareketlidir ama bu raalar böyle herkes bi telaşta çoğumuzda evlilik telaşında topiğimizde çok evlenen nişanlanan var o sebepten durgunuz bu aralar:)

öyle yapıcam artık önce küçükten başlıyım sonra yükselirim aletlere doğruuu :1: ama nasıl üşeniyorum anlatamam uğraşamam gibi geliyooo :30: :1:

niye kimse yok bugün yaaa nerde bu millettt :15::15: :ssz:

offf her konuda olduğu gibi bu konudada olumsuz düşünüyorsun yineeeeeee.......................
sen başla ama olummlu düşünerek başla neticeyi gördükçe heveslenirsin gerisi gelir zaten kuzum:27:

offf her konuda olduğu gibi bu konudada olumsuz düşünüyorsun yineeeeeee.......................
sen başla ama olummlu düşünerek başla neticeyi gördükçe heveslenirsin gerisi gelir zaten kuzum:27:
ihihhii :60: taam alıcam kuzummm , puff yemek yedim şiştim yinee halbuki çok az yemiştimmm :56: :31:
ne olmuş anlamadım :26::26:

aaa harbii niye pasif olmuşş ladyyy :44:

Back
X