• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

valla evlerinin fotolarını bile isteriz dimi morincim :1:

hey gelinler, sesimizi duyun :3::3::3::3:

anaa, demek frns. şartmış. kzın başına o çıktı şimdide :27:
zamanla öğrenirdi yahu, sıkılıyo mu acaba derslerde. bana Fransızca sevimsiz gelmiştir her zaman. Ama italyanca öğrenmek isterdim.

gidiyore geliyoreeee, sinyoreeee
ahahaahhahahahahahahahaha :52:

tabikisideeeeeeeeeeee herşeyin herşeyin fotosunu isteriz kiiii:16:
evini görmüştüm bu arada kırmızının fransadaki evi muhteşemmmm:16:.. dublex ve çok çok güzel bir yeşillik manzarası var balkonunun tam huzur mekanı yani:16:
evet tüm gelinlerr sesimizi duyunnn evinizi ve düğün fotolarınızı merakla ve heyecanla bekliyoruuuuuuuuuuuuuuzzzz:27:
evet canım zaten bir aydır falan gidiyordu kursa yok yok çokkkkk sevdi kursu harıl harıl ders çalışıyordu kısa süredede bayağı öğrendi ya zeki bizim kızımız :46::16:
az kaldı yani...akşamları falan hep ödev yaptı ders çalıştı deli gibi:16:...

ahahahahahahhahah:52::52:
sen italyanca öğren kuzum italyancana bayıldım:33::52:

tabikisideeeeeeeeeeee herşeyin herşeyin fotosunu isteriz kiiii:16:
evini görmüştüm bu arada kırmızının fransadaki evi muhteşemmmm:16:.. dublex ve çok çok güzel bir yeşillik manzarası var balkonunun tam huzur mekanı yani:16:
evet tüm gelinlerr sesimizi duyunnn evinizi ve düğün fotolarınızı merakla ve heyecanla bekliyoruuuuuuuuuuuuuuzzzz:27:
evet canım zaten bir aydır falan gidiyordu kursa yok yok çokkkkk sevdi kursu harıl harıl ders çalışıyordu kısa süredede bayağı öğrendi ya zeki bizim kızımız :46::16:
az kaldı yani...akşamları falan hep ödev yaptı ders çalıştı deli gibi:16:...

ahahahahahahhahah:52::52:
sen italyanca öğren kuzum italyancana bayıldım:33::52:

ay gözümde canlandı :16: çok mutlu olsun yariyle.
en olmadık şeylerin bile fotosunu isteyelim bence ahaha :27:

aferin valla. helal olsun bizim geline :46:

kız italyanca'da bişi yok ki. her keilmenin sonuna RE ekliyoreeee. :52:

ay bayıldım bayıldım , bende italyalara mı gitsem napsam :52:

Aslında ben balık hafızalıyım biliyo musun?
Böyle abuk sabuk , gereksiz , önemsiz, ve ayrıntıları unutmam hiç.

ama unutulmıcak ne varsa unutrum :27::27:

hehe:16::16::16:
sende bugun amma pot kırdın heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:16:
şimdi bizim kaynaşma hikayemiz için abuk sabuk önemsiz gereksiz mi diyorsun yani :20::19::19::27::27::27::27::27::27:

sorumsuz mu:26: bilmem ki ben o günleri göremiycekmişim gibi :44: bir şeyi çok istersen olmazmış ya ondan mı acaba :ssz:

seninki bana biraz sorumsuz duyarsız gibi geliyo canım, anlattıklarından dolayı yani.
bazen öyle bi anlatıyosun ki. bu cocukla niye beraberki dediğim bile oluyo cidden. :26:

o yüzden sorumsuz dedim, sen daha iiyi bilirsin tabi, ben senin anlattıklarına dayanarak öyle dedim,yanlış anlama . :17:

Son düzenleme:
aminnn, kızdırma yaa :1:

uff size de oluyo mu yaa sanki ben hiç evlenemiycekmişim çocuklarım olamıycakmış gibi geliyo niye böyleee :44::ssz:

yok bana olmuyor....... sende şu olumsuz düşüncelerden kurtar artık kendini yavrucum ya. kendi kendinin felaket tellalı gibisin :37:

hehe:16::16::16:
sende bugun amma pot kırdın heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:16:
şimdi bizim kaynaşma hikayemiz için abuk sabuk önemsiz gereksiz mi diyorsun yani :20::19::19::27::27::27::27::27::27:

cınım cınım, bak o cmleyi iyi oku en sonunda ayrıntı demişim, yani seninle tanışmamız bi ayrıntı :27:

evet ben biraz patavatsızım bunu kabul ediyorum :18:

ay gözümde canlandı :16: çok mutlu olsun yariyle.
en olmadık şeylerin bile fotosunu isteyelim bence ahaha :27:

aferin valla. helal olsun bizim geline :46:

kız italyanca'da bişi yok ki. her keilmenin sonuna RE ekliyoreeee. :52:

ay bayıldım bayıldım , bende italyalara mı gitsem napsam :52:

aynen valla helal olsun bizim geline kaptırdı öğrendi kısa sürede fransızcayı :46:
aynen ya tuvaletteki çöp kovasının dahi resmini isteyelim :52::52::52::52:

hahahahah:52:... tabi tabi seninkide öyle diyordu aşkım sen italyancayı çok svedin bırak beni git bir italyalıya ben çok seviniyooooore :27::33::27::27:

seninki bana biraz sorumsuz duyarsız gibi geliyo canım, anlattıklarından dolayı yani.
bazen öyle bi anlatıyosun ki. bu cocukla niye beraberki dediğim bile oluyo cidden. :26:

o yüzden sorumsuz dedim, sen daha iiyi bilirsin tabi, ben senin anlattıklarına dayanarak öyle dedim,yanlış anlama . :17:

yok kız bazen sorumsuz oluyo evet benimde öyle dediğim oluyo ama işte şeytan kulağına kurşun iyi artık yaa :nazar::nazar:

o yüzden mi böyle hissediyorum acaba çok tuhaf sanki hiç olmıycak gibi ben evlenemezmişim gibi :26::26:

yok bana olmuyor....... sende şu olumsuz düşüncelerden kurtar artık kendini yavrucum ya. kendi kendinin felaket tellalı gibisin :37:

hakkaten yaa niye böyleyimm :18: niye bir tek bana oluyo size de olsun :19: :1: kendi kendimi stresten bitirdim heeee :49::49::49:

aynen valla helal olsun bizim geline kaptırdı öğrendi kısa sürede fransızcayı :46:
aynen ya tuvaletteki çöp kovasının dahi resmini isteyelim :52::52::52::52:

hahahahah:52:... tabi tabi seninkide öyle diyordu aşkım sen italyancayı çok svedin bırak beni git bir italyalıya ben çok seviniyooooore :27::33::27::27:
ahahahaa çok güldüm çoookk :27::27:

yok kız bazen sorumsuz oluyo evet benimde öyle dediğim oluyo ama işte şeytan kulağına kurşun iyi artık yaa :nazar::nazar:

o yüzden mi böyle hissediyorum acaba çok tuhaf sanki hiç olmıycak gibi ben evlenemezmişim gibi :26::26:

bana klırsa o yüzden. ama düşünme böyle şeyler. bak aranız cok iyiymiş, kendi kendini böyle üzersen ona da yansıtır durup dururken aranızı bozarsın . :31:

cınım cınım, bak o cmleyi iyi oku en sonunda ayrıntı demişim, yani seninle tanışmamız bi ayrıntı :27:

evet ben biraz patavatsızım bunu kabul ediyorum :18:

he onca gereksiz abuk sabuk bilmemne lafından sonra oradaki ayrıntıyı ben
gereksiz ayrıntı ,abuk sabuk ayrıntı ,önemsiz ayrıntı ,vs... gibisinden algıladım :52:
neyse tamam bunu sennin temiz kalpliliğine içi dışı bir liğine veriyorum :34:
ya bak sen bana giydiriyorsun sabahtan beri ben hala seni ne çok seviyorum. ayıp ama ya :19::33:

he onca gereksiz abuk sabuk bilmemne lafından sonra oradaki ayrıntıyı ben
gereksiz ayrıntı ,abuk sabuk ayrıntı ,önemsiz ayrıntı ,vs... gibisinden algıladım :52:
neyse tamam bunu sennin temiz kalpliliğine içi dışı bir liğine veriyorum :34:
ya bak sen bana giydiriyorsun sabahtan beri ben hala seni ne çok seviyorum. ayıp ama ya :19::33:

ya ama sen benim canımsın ki. :38:
alınmadığını bildiğim için, sana nazım geçtiği için böyle yapıyorum ki been :38:

bugün beni çok güldürdüüün :1:

$images.webp

:38:

ahahahaa çok güldüm çoookk :27::27:

bana klırsa o yüzden. ama düşünme böyle şeyler. bak aranız cok iyiymiş, kendi kendini böyle üzersen ona da yansıtır durup dururken aranızı bozarsın . :31:

olabilir kuzumm tama düşünmiyeceeem :112: dün nesfit almaya gittim kendime güya diyetteyim yaa nesfit çucuk falan aldım sonra bir de baktım pudinglerr 2 tane de puding aldım küçük çikolata aldım :ssz: maksat bir tane şey için markete gitmiş olmıyım diyeee :1: ahh ahhh :56::56:

Back
X