• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hmm anladım allah şifa versin sebebi bilinemeyen hastalıklarınıza inşallahhhh:26:... ama baş dönmesinin sebebini nasıl bulamazlar yaaa hani tıpp çooooğk ilerlemişti noluyorrr:27:
bencede çok gençsin neredeyse aynı yaşlardayız tekrar evlenmelsini doğru zamanda ve doğru kişi ile:16:
iyi ediyorsun bende arada başka topiklerde dolanıyorum ama bu topik başka tabi buraya ait hissediyorum kndmi :16::52:

bizim banka anadolu yakasında.. finans merkezi yakınlarındayız yakında hepimiz aynı yerde olacağız zaten:27:

severek ayrılık deme deme yaaaaa...:50:....

saygı gerçekten çok önemli ama tekrar kazanılamazmıydı ki arada sevgi varken :50:

tşkler. tıp bizim için bir ilerleme kaydedemedi maalesef. her dr başka bi sebeple ameliyat diyor ayrıca ama biri vertigodan, biri beyinden, biri boyun fıtığından uzuyor gidiyor :)
biz taşınmayı düşünmüyoruz ama. salı günü yemekteydik ik gmy si ile taşınma gbi bir planımız yok dedi :32:
saygı olmadan sevgi hiçbi işe yaramıyor. bir daha olmasının mümkünatı yok. ben yapamam seviyesiz bir ilişki ile..

tanışmadık tabiii:22::22::22::22:Ama artık tanışıyokk:27::27::27::27::27:
anüü daha evlenmedin mi gızz niye gız bak doğru söyle evde kaldın demiii:27::27::27::27::27::27::27:
Nazar değmesi balımm:nazar::nazar::nazar::nazar:Sen beni biliyon mu tanıtım mı kendimi:27::27:

heralde tanıt yaniğğğğğğğğğğğğğ

sadece sevgilin varmış 2 yıllık onu biliyrum gerisini annatttttttttttttt:40:
kalmadım kiğğ evlencem bennnnnn senide göreceğiz bakalım sevgi kelebeğiiiiii:66: askerlikti iş kurmaydı maddi durumu toparlamadyı derken öyle kolay diiiğl evlilik. :63:
amin nazar değmesin inşallahhhh sevdiceğimle bana :16:

hadi yaaaa :16:
bende bazen kısaca bankacı diyorum ama diiiiğğğlim işte :26::27::27:

ben büro yönetimi ve yönetici asist mezunuyum zaten ama işletmeye tamamlıyorum bu sene son sınıftayım :82:

sen ne mezunusun....

bende aynı şkeilde. bende son sınıftayım bi yıl kayıt yaptırıp bi yaptırmadım fln o yüzden kaldı hep. aslında geçen yıl bitecekti ama tam boşanma zamanıma denk geldi sınavlar giremedim. 2. ler den ise ortalamam tutmadı ve koşullu geçerdi bende maalesef kaldım..
bu yıl bitecek inşallah. marmara ünv benim 2006 mezunuyım.

morincim bizim bankada değilsin ama eminim. çünkü bizim bankada en küçük asistan benim :6: sen benden de küçüksün kesin başka bankadasın :6:

hehe:1:
yok zaten ben şişlide değilim kuzum anadolu yakansında bizim işyeri :27:
ama evim avrupa yakasında. çok çekiyorum yoldan çok :37:

tşkler. tıp bizim için bir ilerleme kaydedemedi maalesef. her dr başka bi sebeple ameliyat diyor ayrıca ama biri vertigodan, biri beyinden, biri boyun fıtığından uzuyor gidiyor :)
biz taşınmayı düşünmüyoruz ama. salı günü yemekteydik ik gmy si ile taşınma gbi bir planımız yok dedi :32:
saygı olmadan sevgi hiçbi işe yaramıyor. bir daha olmasının mümkünatı yok. ben yapamam seviyesiz bir ilişki ile..

hahaha:52:
ozaman siz kendi kendinizin doktoru olun iyi bakın kendinizeeeee:34:
aaa bütün bankaların genel müdürlüğü buradaki finans merkezine gelecek diye duymuştum ben :44:
doğru söylüyorsun.. benimde en büyük korkum o biliyormusun. çok çok seviyoruz ama birkaçdefa saygıyı bozduk kavga ederken birbirimize karşı. şimdi söz verdik düzeldik ama benim içimde kaldı hep ya evlenince saygımız giderse ya seviyesizleşirse ilişkimiz diye hep bi korku var içimde o sebepten soruyorum:18::18:
mesela evlenmeden önce hiç böyle bikaçdefa saygının gittiği tartışmalar yaşadınızmı. sinayllerini aldın mı hiç saygısızlık olacağının

Son düzenleme:
hehe:1:
yok zaten ben şişlide değilim kuzum anadolu yakansında bizim işyeri :27:
ama evim avrupa yakasında. çok çekiyorum yoldan çok :37:

off çok zor. bende bahçelievlerde oturuyorum o bile zor geliyor. işyeri karşıya taşınsa ya evi de taşırım yada iş değiştirirm heralde.

hahaha:52:
ozaman siz kendi kendinizin doktoru olun iyi bakın kendinizeeeee:34:
aaa bütün bankaların genel müdürlüğü buradaki finans merkezine gelecek diye duymuştum ben :44:
doğru söylüyorsun.. benimde en büyük korkum o biliyormusun. çok çok seviyoruz ama birkaçdefa saygıyı bozduk kavga ederken birbirimize karşı. şimdi söz verdik düzeldik ama benim içimde kaldı hep ya evlenince saygımız giderse ya seviyesizleşirse ilişkimiz diye hep bi korku var içimde o sebepten soruyorum:18::18:
mesela evlenmeden önce hiç böyle bikaçdefa saygının gittiği tartışmalar yaşadınızmı. sinayllerini aldın mı hiç saygısızlık olacağının

almaz mıyım. aldım tabiiki ama işte evleneceğiz diye gözleri kör, kulakları sağır oluyor insanın. e bide akşam farklı yerlerdesiniz eve dağılıyorsunuz ertesi gün özlemişsiniz birbirinizi hemen olay kapanıveriyor. ama evliyken öyle olmuyor. eğer evlenmeyi düşünüsem kesinlikle benimle 1 kere bile kavga etmeyeck biriyle olmalı..

Back
X