• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ne oyunu bu yaaaaaaaaaaa
ben fransız kaldımmmmmmmm

kapat konuyu kapat kapat... tükeeeeeğğğndimm :33::33:

sims diye bir oyun bir ara deli gibi oynardık uyuyamazdım :1: :ssz:

netten baktım yükleniyomuş ama tablete bende niye açılmadı bir de 2 saat yüklenmesini bekledim :41:

aaağğğğğyyyy tükendiğğiimmmm 2 milyonun 2 si bi işe yaramıyo muydu neydi :1:

bak yapan nasıl yapmışş :44: :ssz:

$unnamed.webp

sims diye bir oyun bir ara deli gibi oynardık uyuyamazdım :1: :ssz:

netten baktım yükleniyomuş ama tablete bende niye açılmadı bir de 2 saat yüklenmesini bekledim :41:

aaağğğğğyyyy tükendiğğiimmmm 2 milyonun 2 si bi işe yaramıyo muydu neydi :1:

:1::1::1::1: evet ama ben onu değil kaoat konuyu kapat kapat 'ı söyledim o diğer reklam evlenme teklifi ediyor ya

bayılıyorum yaaa çok tatlı :16:

bilmiyorum ben oyun moyun yaaa nasıl bilmem ...... benimkide sıkıldıkça oynar evlenince banada öğretecek maç yapacağız peraber playstation oynayacağız :16::16:

:1::1::1::1: evet ama ben onu değil kaoat konuyu kapat kapat 'ı söyledim o diğer reklam evlenme teklifi ediyor ya

bayılıyorum yaaa çok tatlı :16:

bilmiyorum ben oyun moyun yaaa nasıl bilmem ...... benimkide sıkıldıkça oynar evlenince banada öğretecek maç yapacağız peraber playstation oynayacağız :16::16:

heeee evet çok güzel reklamm :1::1:

sims i oynamaz ama biraz kız işi gibii :1: ohh ohh ne güzel yapın bakalım maçlar :23::23:

gördüm enterasannn :27: akşamları takipte olacağım artıkkk h. sonları daaa :21::21:

ooo oldu mu şimdi bu :53: ben istanbul :43:

hee baban sana pc almış dimi, hadi hayırlı olsun :21:

eve gidince pc açasım gelmiyor, zaten tüm gün başındayım, telefondan takip ediyorum :40:

Back
X