• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet öyle , o kadar rahattı ki her ilişki biter yapıcak bişey yok , unutucam seni ,whatsapı ne için yüklediğin belli oldu ne haltlar yediğin belli , umarım rahatsındır beni kaybettin falan dedi :50::50::50:

kişi kendinden bilir işi................
kendisi yapıyor suçu sana atmaya calısıyor

hangi birini kadlırıcam :5: her yerde bir şey daha bir ay bile olmadı yıldönümümüzü kutladık :43:

bence de , ailelerimiz birbirini tanıyo ya ilerde karşılaşırsak :30: o kadar çok anı yaşanmışlık var ki :5:

Aşktan ölen yok be güzelim, tamam biliyorum çok zor. anlamaya çalışıyorum ama değecek bi insan olsa ayrılmaman için canla başla uğraşırdık emin ol. seni düşündüğümüz için, bu çocuğun seni yıprattığını bildiğimiz için, olaya bu şekilde yaklaşıyoruz. yoksa seni kırmak, üzmek gibi bi amacımız yok, lütfen sende bizi anla. :31:

bencede pişman olacak mutlaka
ama sen güçlü dur ve birkere daha ona yenilme
o nasıl olsa emın senın tekrar affedeceğinden
affetme de kendini bir halt aznnetmeye devamm etmesin

kişi kendinden bilir işi................
kendisi yapıyor suçu sana atmaya calısıyor

yok bitti artık bir değil iki değil , ve hiç değişmeyecek :ssz: benimde ona karşı inancım güvrnim kırıldı artık söyledim de ona , ne olucaksa olsun artık bende bittimm :5:

çok beddua ettim o kadar laf söyledim ki inşallah tutar ahlarım inşallah o da aynılarını yaşar :5:

Aşktan ölen yok be güzelim, tamam biliyorum çok zor. anlamaya çalışıyorum ama değecek bi insan olsa ayrılmaman için canla başla uğraşırdık emin ol. seni düşündüğümüz için, bu çocuğun seni yıprattığını bildiğimiz için, olaya bu şekilde yaklaşıyoruz. yoksa seni kırmak, üzmek gibi bi amacımız yok, lütfen sende bizi anla. :31:

canım size bir şey demedim ki zaten tabiki anlıyorum eminim de zaten :29::29: ama çok tuhafff bu son sene diyorduk seneye nişan yapıcaktık ne biliyiimmm :5:

yok bitti artık bir değil iki değil , ve hiç değişmeyecek :ssz: benimde ona karşı inancım güvrnim kırıldı artık söyledim de ona , ne olucaksa olsun artık bende bittimm :5:

çok beddua ettim o kadar laf söyledim ki inşallah tutar ahlarım inşallah o da aynılarını yaşar :5:

mazlumun ahı yerde kalmaz canım ama sen yinede beduua çok fazla etmemeye çalış döner seni bulur derler allah korusun... Allaha havale etmen en güzeliç rabbim en iyisini bilir..
sen kendini hazır hissettiğinde yeni ve seni asla üzmeyecek güzel bir ilişkiye başlayacaksın ve çok mutlu olacaksın inşallah :16:

Kaderden öteye yol yok :ssz:

mazlumun ahı yerde kalmaz canım ama sen yinede beduua çok fazla etmemeye çalış döner seni bulur derler allah korusun... Allaha havale etmen en güzeliç rabbim en iyisini bilir..
sen kendini hazır hissettiğinde yeni ve seni asla üzmeyecek güzel bir ilişkiye başlayacaksın ve çok mutlu olacaksın inşallah :16:

aminn inşallah kızlar bakalım , çabuk toparlanacağımı sanmıyorum allah büyük :ssz:

ilişki falan da istemiyorum o kadar soğudum ki herşeyden umudum kalmadı ,

içimden gelen beddua yı ettim canım hak yerini bulsun , o daüzülsün acı çeksin :5:

aminn inşallah kızlar bakalım , çabuk toparlanacağımı sanmıyorum allah büyük :ssz:

ilişki falan da istemiyorum o kadar soğudum ki herşeyden umudum kalmadı ,

içimden gelen beddua yı ettim canım hak yerini bulsun , o daüzülsün acı çeksin :5:

beddua etme, döner dolaşır seni bulur.:50:

allaha havale et,gerisini boşver

sarı şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:103::103::103:

Back
X