• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Birazdan 1000. sayfaya ulaşacağız. Kimse pasta neyin paylaşmasın litfeeen :36::36::36:

nolsun canım işte bildiğin gibi:31:
sende bir gelişme var mıı

dimi yaa keşkeee:9::9:
ne yapalım artık misafirlerin bahtınaa:1:
gerçi benimki erkek kuzen fln dinlemez yatırtmaz evde bana diyor abimle bile tokalaşmanı istemiyorum
hoş geldin beş gittin okadaaarrr:27::27:

bugün herkes beni okula sepetlemek istiyorr yaaaaa:1::1:

canımm üşütmüşüm biraz burnum akmak istiyor akamıyor:26:
sabah kalktığım gibi çay yaptımm kaşık kaşık bal yedim dahada ilerlemez inşAllah
uyanık olduğuma bakma valla daha yataktayımm kalkmaya gücüm yokk:2:

yaaa kıyamammm geçmiş olsun canımmmmm :26: dikkat et kendine gitme madem okula bugun dinlen bol vitamin al. bak yaaa birgün esti hava hemen hasta olsun
dikkatli ol kuzum sıkı gıyınmeye basla yavas yavas ....
hadi yaaaa o derece kıskanç yani desene ... :44::18::37::27:

$indir (1).webp $indir.webp

pasta paylaşan olursa sizin olsun afiyet olsun 1000 sayfa gırgırımızda hayırlı olsun paylaştıklarımda benım olsun :56::56:

yaaa kıyamammm geçmiş olsun canımmmmm :26: dikkat et kendine gitme madem okula bugun dinlen bol vitamin al. bak yaaa birgün esti hava hemen hasta olsun
dikkatli ol kuzum sıkı gıyınmeye basla yavas yavas ....
hadi yaaaa o derece kıskanç yani desene ... :44::18::37::27:
yok canım bugün kimseye ders yok zaten
okulun kuruluş yıl dönümü tatil bugün ondan gitmedim

aynen oyle cınımmmmmmmmmmmm
neler çekiyorum o yataktan ayrılırkene bir bilsen :25::50:
Tahmin edebiliyorum, ben 6 da kalktığımı bilirim Taaa Adapazrına gidiyodum dersim 8 deydiii yetişebilene aşkolsun. hep geç kalmışımdır.
ama ama olmaz kiiiiiiiiiiiiiiii
1000 sayfada kutlama yapacaktık söz vermiştin hemde sen ısmarlayacaksın topik annesi olarak :33::1::9::9:

Bu bana yapılır mıııııııığğğğ

ben kenardan köşeden izlerim sizi :17:karnım doymasın gözüm doysun :27: .

Tahmin edebiliyorum, ben 6 da kalktığımı bilirim Taaa Adapazrına gidiyodum dersim 8 deydiii yetişebilene aşkolsun. hep geç kalmışımdır.

bi dilimden bişi olmaazz:56:

olmaaaaaaaaaaaaaağğzz öyle kenardan köşeden izlemek sen ısmarayacaksın pastayı sözün var :16::33:
ozaman bize başka şeyler ısmarla
takı toka falan :52:

olmaaaaaaaaaaaaaağğzz öyle kenardan köşeden izlemek sen ısmarayacaksın pastayı sözün var :16::33:
ozaman bize başka şeyler ısmarla
takı toka falan :52:

sajkdgjhsgdhagsdhgsad onlar oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrr kiiiiiii yemeli içmeli olmasın , çok içmek istiyosanız su içelim :37:

Back
X