• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

morinciimmm çamsakızını nerde buldun sonra? ben istanbulda hiç denk gelmedim henüz yaa çok sinir oluyrum onsuz olmuyooo :26:eczanede var mıdır :26:

ivet daha kahvaltı yapmadım zaten ama kahvaltı yapmıcam biraz daha acıkıyım karnabahar yemeğinden yicem :56: dün tadına doyamadım ayıptır söylemesi:27::27:

kız millet kızının sevgilisini öğrenince hemen işi resmiyete taşımak ister annen olmaz düğün isterler diyo :27::27: kız bi şey olmaz allah bi kolaylığını veriyo illa ki hele bi nişan olsun ondan sora bi sene nişanlı kalırsınız bi şey olmaz:34:

içini biliyorummmmmmmmm içiniiiiiiiii :27::27: diyip abartmıyorum tımam:17:
21:

bnim annem ben gibi deNişik biraz :27::27:

bu seneyi bi atlatalım bakalımda.

morinciimmm çamsakızını nerde buldun sonra? ben istanbulda hiç denk gelmedim henüz yaa çok sinir oluyrum onsuz olmuyooo :26:eczanede var mıdır :26:

canımmm ben bizim orada incik boncuk krem detejan ıvır zıvır satan biryer var oradan aldım ama eczanelerde yok bildiğim kadarıyla :26: sen yine sor eczaneye orada bulamazsan ben buradan alır gönderirim sana canım

canımmm ben bizim orada incik boncuk krem detejan ıvır zıvır satan biryer var oradan aldım ama eczanelerde yok bildiğim kadarıyla :26: sen yine sor eczaneye orada bulamazsan ben buradan alır gönderirim sana canım

kocama dedim bana çamsakızı bul yoksa yoksaaaa :27::27::27: top sakal sever misin diye sorsa mıydım yoksa:27::27: ben sana bulurum dedi ama daha tık yok :1: oyy kuzum benim yaa bakıcam artık başımın çaresine olmazsa eldivenle girişicem:27:

laf ağızdan bi kere çıkar yevruuuuuuuuuu:27::27::27:

anammmmmmmmmmmm çok saol kuzum akşama kocişe diyim bi ekmek bi çamsakızı:27::27::52::52: a101 uzak accık gidemem o kadar:27::27:

oha ya adama mı aldırcan onu :52:

ben bimde falan ped alan adamlara :27: yaparak bakıyorum ahahahahaha :D:D:D

Son düzenleme:
Günaydıııııııınnnnnnn kaç gündür gelemiyorum yavrular sabah erkenden vizelerim oluyo sonrada sevdicekle oluyorum :16:

Nazoooommmm bibiğimmmmmm yoldaymış hadi hayırlı olsun sağsalim kavuştursun Allahım sizi :16:

:54::54::54:

oha ya adama mı aldırcan onu :52:

ben bimde falan ped alan adamlara :27: yaparak bakıyorum ahahahahaha :D:D:D
ne olcak kız alsın valla benim babam koliyle alırdı toptan:27::27: annem e bi de 3 kızdık maşallah yetiştiremiyodu:27::27:
Günaydıııııııınnnnnnn kaç gündür gelemiyorum yavrular sabah erkenden vizelerim oluyo sonrada sevdicekle oluyorum :16:

Nazoooommmm bibiğimmmmmm yoldaymış hadi hayırlı olsun sağsalim kavuştursun Allahım sizi :16:

:54::54::54:

neyse güzel bi iş yapıyomuşsun sevdicekle geziyomuşsun:27::27: mazeretin geçerli sayıldı:27::27:

Back
X