• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Biri bnmde diğerini blmiyorum :1:
diğeri de kaçtı zaten:27::27:
abuk subuk bi şey için ekledim adam havaya girdi engelledim , şimdi çocuk gibi trip yapıyo konuşmuyo falan..
Ha konuşmasın umrumda değil ama anlam veremiyorum kendisine :27:

aman salla eğer adamdan hoşlaşmadıysan bırak konuşmasın boşuna ayak bağı yapmasın. ee iş nasıl umduğun gibi mi memnunsun inşallah:31:

diğeri de kaçtı zaten:27::27:

aman salla eğer adamdan hoşlaşmadıysan bırak konuşmasın boşuna ayak bağı yapmasın. ee iş nasıl umduğun gibi mi memnunsun inşallah:31:

Yani işimi yapar çeker gelirim zaten hergün beraber değiliz :32:
İş çok iyi gidiyo çok şükür umduğum gibi hatta daha fazlası ..
Bugün istirahatteyim akşam 4 te gidecem yarın sabaha kadar çalışıp pazartesiye kadar çalışmayacam :51: :51:

Yani işimi yapar çeker gelirim zaten hergün beraber değiliz :32:
İş çok iyi gidiyo çok şükür umduğum gibi hatta daha fazlası ..
Bugün istirahatteyim akşam 4 te gidecem yarın sabaha kadar çalışıp pazartesiye kadar çalışmayacam :51: :51:

böyle işe can kurban kız hemşirelerde öyle oluyodu:27::27: senin görevin ne orda canım?

Tıbbi sekreterlik yapıyorum canım , evet rahatlık açısından güzel ama sürekli hasta oluyorum :2: :2:

e hastanedesin bi sürü hasta gelip gidiyo ne kadar hijenik olsa da daha çabuk hastanman normal. bak ben mesela hiç hasta olmam ama yanımda grip olmuş biri dursa aynı havayı solusak hemen hastalanrım bundan çok şikayetçiyim aslında bağışıklık sistemim sıfır:26:

e hastanedesin bi sürü hasta gelip gidiyo ne kadar hijenik olsa da daha çabuk hastanman normal. bak ben mesela hiç hasta olmam ama yanımda grip olmuş biri dursa aynı havayı solusak hemen hastalanrım bundan çok şikayetçiyim aslında bağışıklık sistemim sıfır:26:

benim bağışıklık sistemimde aynı durumda , bir hafta çalışıyorum hafta sonu kafamı kaldıramıyorum..
Çalıştığım poliklinik biraz küçük ve çok sıcak daha çabuk hasta oluyoruz bu sayede :2:

Şaşammmm kıyamam sana aşı fln olsaydın binbirtürlü hastalıkla karşılaşıyosundur:50:

aşım var canım ya , anlatsam inanmazsınız canı skılan geliyo :27:

benim bağışıklık sistemimde aynı durumda , bir hafta çalışıyorum hafta sonu kafamı kaldıramıyorum..
Çalıştığım poliklinik biraz küçük ve çok sıcak daha çabuk hasta oluyoruz bu sayede :2:

aşım var canım ya , anlatsam inanmazsınız canı skılan geliyo :27:

haklısın canım küçük yer havasız kalıyodur e doğal hasta olman. napalım bu da işinin nazarı olsun sen daha çok dikkat et kendine:34:
hastalık hastaları doluşuyodur dimi:27::27:

haklısın canım küçük yer havasız kalıyodur e doğal hasta olman. napalım bu da işinin nazarı olsun sen daha çok dikkat et kendine:34:
hastalık hastaları doluşuyodur dimi:27::27:

Bol vitamin alıyorum yoksa atlatamam hastalığı :1:
Sorma yaa geçeng ün bi bayan eşim yemeğime fare ilacı kattı zehirledi beni diye geldi :52:

kocama dedim bana çamsakızı bul yoksa yoksaaaa :27::27::27: top sakal sever misin diye sorsa mıydım yoksa:27::27: ben sana bulurum dedi ama daha tık yok :1: oyy kuzum benim yaa bakıcam artık başımın çaresine olmazsa eldivenle girişicem:27:

ahahah :1: ay senin hakkat dilin fena açıldı kız evlenince :27::27::27:
a101de varmış bak o marketler bak istersen hatta a101de varsa bimde diada falanda vardır onlara bak sen

Bol vitamin alıyorum yoksa atlatamam hastalığı :1:
Sorma yaa geçeng ün bi bayan eşim yemeğime fare ilacı kattı zehirledi beni diye geldi :52:
anammm bu psikopat bırak hastalık hastasını:27::27:
ahahah :1: ay senin hakkat dilin fena açıldı kız evlenince :27::27::27:
a101de varmış bak o marketler bak istersen hatta a101de varsa bimde diada falanda vardır onlara bak sen

kız alsın nolcak sanki ekmek alırken o da arada kaynar:27::27: ayarsız dilimi izninizle ısırmak istiyorummmm:26::27::27::27:

Back
X