• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahha evet :52:

hergün ağlayan pastalar, sigara börekleri, tatlılar havada uçuşuyo ama bize koklatmıyo bile dimi bebişim :25:

varsa yoksa kocası :19: :27::27:

cw güzel :1:

tekrar tekrar hayırlı olsun :21:

canım kocacım benim yaa :16::16::16: bi insanı sev sev doyamazsın yaa öyle seviyorum minnakımı:16: kız ağlayan pasta dedin kesin yapmam lazım önümüzdeki hafta kaç zamandır canı istiyo yapamadım haftaya c.tesi memlekete gidiyorum benle gelicek ama bi gün kalıp dönücek bi hafta hasret çekicez kız çok zor:25::25::25::ssz:

yok şekerim bugüne yapmadım onları aslında pazar kahvaltısında kullanmayı düşünüyorum hem ugün evde yokuz gibi henüz kesinleşmedi eşimden haber bekliyorum ama gitmezsek mantar yaparım kesim çok canım istiyor:56::56:

5 çayında keyif yaparız o zaman :27:

tam isabet canımcım lunnada tokmuş zaten :1::1::1:

nicoo hayırlı olsun inşallah bu kez daha sıkı sarılırsınız birbirinize :16:

Pazar kahvaltılarına bayılıyoruuuuum:56:
Bende geçen akşam mantar yaptım sevdiceğime yarım kilo mantarı tek başına yedim aç kurtum benim:9::9:

Ayyyy çok romantik:16::16:
Mutluluğunuz daim olsun cnm benim. Sende hatanı anlamışsın ne güzel inşallah bundan sonra daha sağlam adımlarla ilerlersinz. Çok sevindim senin adına :29:

Amin canım evet anladım ama atmasaydım geç kalacakmışım gene. O çok inattır unutursa bir daha asla dönmezdi :19::21:
5. sınıfta teklif etmişti o bana eskiden :27: Çocukluk aşkı işte. O zamandan gözüne kestirmiş çakal :15::27:

yok şekerim bugüne yapmadım onları aslında pazar kahvaltısında kullanmayı düşünüyorum hem ugün evde yokuz gibi henüz kesinleşmedi eşimden haber bekliyorum ama gitmezsek mantar yaparım kesim çok canım istiyor:56::56:

5 çayında keyif yaparız o zaman :27:

tam isabet canımcım lunnada tokmuş zaten :1::1::1:

nicoo hayırlı olsun inşallah bu kez daha sıkı sarılırsınız birbirinize :16:
Gezenti nereye gidiceksin yine
ahahha evet :52:

hergün ağlayan pastalar, sigara börekleri, tatlılar havada uçuşuyo ama bize koklatmıyo bile dimi bebişim :25:

varsa yoksa kocası :19: :27::27:

cw güzel :1:

tekrar tekrar hayırlı olsun :21:
Valla ya kocayı buldu unuttu iyice bizi Tospik Hanım kocişiniz uzaktayken biz teselli ettik seni unutulmasın bunlar:19:
nayırrrr nolamazzz:19::19: bu lafın altında kalamam adres ver kargoyla göndercem:27:
Geçti artık geçti hıııh
Geçer not aldı o zaman :27::27:

Tekrar teşekkürler balım.
Tek kötü yanı azıcık odun onu da ben yontucam artık ne yapayım :10:

Odun olmayan erkek var mı Nicom ya onu da görmezden geliceksin:1:

Geçer not aldı o zaman :27::27:

Tekrar teşekkürler balım.
Tek kötü yanı azıcık odun onu da ben yontucam artık ne yapayım :10:
her erkeğin içinde bi odunluk vardır , fazla düşünmemek lazım :1:

canım kocacım benim yaa :16::16::16: bi insanı sev sev doyamazsın yaa öyle seviyorum minnakımı:16: kız ağlayan pasta dedin kesin yapmam lazım önümüzdeki hafta kaç zamandır canı istiyo yapamadım haftaya c.tesi memlekete gidiyorum benle gelicek ama bi gün kalıp dönücek bi hafta hasret çekicez kız çok zor:25::25::25::ssz:

al işteeeee :27:
bi hafta ailenle olcaksın ama, bunu düşün.

Pazar kahvaltılarına bayılıyoruuuuum:56:
Bende geçen akşam mantar yaptım sevdiceğime yarım kilo mantarı tek başına yedim aç kurtum benim:9::9:

aynen hele sevdicekli olunca baldan tatlı oluyo:16::16: bi de utanmadan kv istiyo ki pazar kahvaltılarını onda yapıyım hıı oldu canım :19:

ayyy bi de yanında şöyle benim özel sosumdan yapılmış makarna ne güzel gidiyo oyhhşşş acıktımmm:56::56:

İlk defa ayrı kalıcaksınız dimi:ssz: Azcık ayrılık iyidir iyi özleyin biraz birbirinizi:16:
Aşkınızada her zmn olduğu gibi kocamaaaan bi maşallah diyorum cnm benim bizim evliliğimizde böyle mutlu huzurlu olur inşallah:nazar::nazar::nazar:
Amin canım evet anladım ama atmasaydım geç kalacakmışım gene. O çok inattır unutursa bir daha asla dönmezdi :19::21:
5. sınıfta teklif etmişti o bana eskiden :27: Çocukluk aşkı işte. O zamandan gözüne kestirmiş çakal :15::27:

aaa bizde 6. sınıf aşkıyız:1: Çok güzel ama bana hep diyo torunlarımıza anlatıcağımız hikayemiz var:9:
ben ayrılma hikayenizi bilmiyorum ne kadar zmn birlikteydiniz ne zmn ayrıldınız:26:

Onu göze aldım zaten lunnacım mecbur :9:

Nicooo sana sevgililer günü hediyesi buldum
images
:9::9:

aynen hele sevdicekli olunca baldan tatlı oluyo:16::16: bi de utanmadan kv istiyo ki pazar kahvaltılarını onda yapıyım hıı oldu canım :19:

ayyy bi de yanında şöyle benim özel sosumdan yapılmış makarna ne güzel gidiyo oyhhşşş acıktımmm:56::56:

Neymiş senin o özel sosun bakiiiim anlat bizde yapalım:26:

aaa bizde 6. sınıf aşkıyız:1: Çok güzel ama bana hep diyo torunlarımıza anlatıcağımız hikayemiz var:9:
ben ayrılma hikayenizi bilmiyorum ne kadar zmn birlikteydiniz ne zmn ayrıldınız:26:

Siz de demek öylesiniz. :8::8: Ayrılma işte benim takıntılarım ve onun odunluğu yüzündendi. Ayrıl barış falan oldu topla 1 sene eder. Ama mazimiz 8 sene falan :27:

Siz de demek öylesiniz. :8::8: Ayrılma işte benim takıntılarım ve onun odunluğu yüzündendi. Ayrıl barış falan oldu topla 1 sene eder. Ama mazimiz 8 sene falan :27:

Hep eski sevgiliden yeni olmaz fln derlerde ben ona inanmıyorum sonuçta hatalarını farkettiysen hiç bi sorun olmaz. Zaten yeni birini hayatına alıp tanımak çok daha zor bişey:26:
Tekrar hayırlı olsun bitanem:54:

Gezenti nereye gidiceksin yine

Valla ya kocayı buldu unuttu iyice bizi Tospik Hanım kocişiniz uzaktayken biz teselli ettik seni unutulmasın bunlar:19:

Geçti artık geçti hıııh

Odun olmayan erkek var mı Nicom ya onu da görmezden geliceksin:1:
akraba ziyareti ama yemekli ayy sevmiyorum c.tesi dışarı çıkmayı ama napimm işte kociş için çiğ tavuk yenirmiş:1:
aaaa çok ayıp iyice vefasız bellediniz beni :25: sizi de çok seviyorum valla billa kız:29::29:

Teşekkür ederim canım amin :16: Sevgisinden asla şüphem yok zaten sadece gösterme sorunu var :29:
o normal canım boşver ama seven erkek illaki ekstra bi şey yapmasa da belli ediyo sevgisini kız biliyoruz sevildiğimizi biz kızlar ama illa bi hareket bekliyoruz işte napalım bizimde huyumuz bu:1:
her erkeğin içinde bi odunluk vardır , fazla düşünmemek lazım :1:

al işteeeee :27:
bi hafta ailenle olcaksın ama, bunu düşün.
ikisiyle de aynı anda birlikte olsam keşke ama benim hayatımda özlem hep olucak maalesef:31:
İlk defa ayrı kalıcaksınız dimi:ssz: Azcık ayrılık iyidir iyi özleyin biraz birbirinizi:16:
Aşkınızada her zmn olduğu gibi kocamaaaan bi maşallah diyorum cnm benim bizim evliliğimizde böyle mutlu huzurlu olur inşallah:nazar::nazar::nazar:

amin canım ben eminim sizin evliiğinizde çok mükemmel olucak aşk dolu olucak:16::16: anacım vallahi billahi abartmıyorum ama ben eşim gidince bile akşama kadar onu özleyen biriyim ekstra özleme gerek yok aslında ama işte mecbur napalım:31:
Neymiş senin o özel sosun bakiiiim anlat bizde yapalım:26:

fesleğen soslu makarnam bebeğim ama fesleğenim doğal anacuğumdan aldım kendi kuruttu belki de o yüzden lezzetli oluyor:21::21:

ama özetle malzemeler sarımsak az sıvı yağ domates tereyağ biraz tuz biraz su ve tabiki fesleğen:21::21:

akraba ziyareti ama yemekli ayy sevmiyorum c.tesi dışarı çıkmayı ama napimm işte kociş için çiğ tavuk yenirmiş:1:
aaaa çok ayı
ikisiyle de aynı anda birlikte olsam keşke ama benim hayatımda özlem hep olucak maalesef:31:

fesleğen soslu makarnam bebeğim ama fesleğenim doğal anacuğumdan aldım kendi kuruttu belki de o yüzden lezzetli oluyor:21::21:

ama özetle malzemeler sarımsak az sıvı yağ domates tereyağ biraz tuz biraz su ve tabiki fesleğen:21::21:

seninde sınavın bu şekilde demekki canım, canları sağolsun yeter ki.

bende kekiği cok severim. domates sosuna atarım. makarnanın üstünde offf diyorummmm :56:

Back
X