Yeşil akinti ve kaşıntı

mutlusonsuz56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
1
0
1
23
Herkese merhaba 22 yaşındayım elbette tecrübe yaşla olmaz o yüzden bilgi ve tecrübenizle içimi biraz rahatlatırsaniz çok memnun olurum ve şimdiden teşekkür ediyorum
Söyle ki bundan yaklaşık 4 gün önce hafif bir kaşıntım vardı 2 gündür epey kaşınıyor vajinamin iç ve dış kısımlarında hafif şişlik var içerden kontrol ettiğim de beyaz olan akinti tuvalete gidince yani disari cikinca beyaz yeşil rengini alıyor ağrım ateşim vajina dışında yara ve kızarıklık yok hamile değilim sadece deli gibi kaşınıyor ve su biraz iyi geliyor bir süre rahatlama sağlıyor sonra yine başlıyor idrarimda hafif yanma var ve sürekli tuvalete gidesim geliyor bundan 6 ay önce de olmuştu ama onda akinti yoktu en azından yeşil değildi 13 yaşımda da böyle olmuştum ama akintiyi yine hatırlamıyorum pazartesi doktora gidicem ama ne olduğunu tahmin edemediğim için çok korkuyorum yardim ederseniz sevinirim çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…