Yeşil Işık Yaksam mı?

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Arkadaşlar bir kliniğe gidiyorum. Adam çok yakışıklı. Ben başta bişey düşünmedim. Ama kendisi ilgi duyuyor. Belli çünkü her gidişimde biryere gitme sohbet edelim diyor. Boş vakti oluyor birkaç saat konuşuyoruz.bazen tedaviye geliyorlar. İşlerini halledip geri yanıma geliyor. Sorun şu ki bir fotoğraf paylaşmış eskiden duvarında gördüm. Bir hanımla ilişkisi var gibi. Gel gör ki bu hanım klinikten iş arkadaşı.Aralarında hala bişey var mıdır bilmem. Ama benle kaç saat ilgilenmeye cesaret ediyor. O hanım geçen yanımıza geldi normal konuştu.bir ara bozulmuş gibi bakınca birşeyler sezdim. Bu adama yeşil ışık yamsam mı? Acaba kızla arkadaş mı kaldılar? Ne bileyim bu ne cesaret hem kız niye sesini çıkarmıyor?

Diyetısyenın sızle sohbet etmesı normal degıl mı

Karışık bi durum. Biraz bekleyip olayları iyice anlayın derim.

bi sarı bi yeşil ışık sellektör şeklinde yakmışsınız sanki

Zaten sizin de gitmeyip sohbet etmeniz yeşil ışık değil mi ki?

O kızı kıskandırmak için maşa ya da kızla biten ilişkisinden dolayı yara bandı olarak kullanılmamaya dikkat edin. Adamın yaptığı çok masum gelmedi. Biraz gösteriş ve göze sokma gibi geldi hareketleri.

siz ışık falan yakmayın bence öyle birşey isteseydi zaten sizin bütün iletişim bilgileriniz kendisinde mevcuttur kendisi atardı ilk adımı

İstiyorsan yak
Tanımadan bilemezsin

Adam hoşlanıyor olsa dışarıda kahve içmeyi teklif ederdi
Burda kal sohbet edelim demek aşırı saçma
Sanki o kızın gözlem alanında olup kıskandırma çabası gibi
Dikkat et yeşil ışık yandı diye düşünüp yola atlama sağına soluna iyice bak önce neler dönüyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…