• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil kaka iştahsızlık

nisanur97

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
22
17
3
28
Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar nedir?

Eklentiler

• IMG_20251027_195915.webp
    IMG_20251027_195915.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar nedir?
Anne sütü ile mi besleniyor mama mı?

Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar ned

Laktoz intoleransından dolayı kolik bir bebekti zaten sürekli ağlıyordu anneliği anlayamadım ilgilenmekten bebeğimi doğru düzgün sevemedim bile henüz.
Tam gaz sancılarımiz azaldı derken böyle bir şeyle karşı karşıya kaldık günde 2 kez anca aktif emiyor sütüm ne kadar daha dayanır bilmiyorum çok yıprandım yıprandık.
Yeşil kakaya normal denilse de asla normal değil böyle olduğundan beri guruldama iştahsızlık var sindirim sisteminde bir sorun var belliki ama probiyotikten başka bir şey önermedi doktor. Ne zaman toparlanir bağırsakları nolur hiç bilmiyorum

Hangisini kullanıyorsun? Demir kakayı yeşile boyar ama 1 yaşa kadar bırakmadan kullansan iyi olur, marka değiştirebilirsin

Hangisini kullanıyorsun? Demir kakayı yeşile boyar ama 1 yaşa kadar bırakmadan kullansan iyi olur, marka değiştirebilirsin
Benim bebeğe malesef her şey yan etki yapıyor bağırsakları çok hassas sanırım bu şekilde nasıl vereyim tekrar bilmiyorum

Benim bebeğe malesef her şey yan etki yapıyor bağırsakları çok hassas sanırım bu şekilde nasıl vereyim tekrar bilmiyorum
Merhabalar son durumunuz ne oldu? Aynı sorun bende de var. Bebeğim doğduğundan beri kolik bağırdakları gaz yapıyor diye alerji mamasına geçtim. Geçtikten sonra yeşil kaka oldu

Merhabalar son durumunuz ne oldu? Aynı sorun bende de var. Bebeğim doğduğundan beri kolik bağırdakları gaz yapıyor diye alerji mamasına geçtim. Geçtikten sonra yeşil kaka oldu
Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Ben Nestle alfamino kullanıyorum ve mamaların içinde Demir gibi vitaminlerde bulunduğu için kaka renginin değiştiğini biliyorum bizde yeşil kakaya eşlik eden huzursuzluk guruldama ve iştahsızlık olunca ben sıkıntı yaptım yoksa tek başına yeşil kaka önemli değilmiş gastroenterolojiye de gittik iki üç kez doktor bilgisi yani

Bu arada kendiniz mi geçtiniz mamaya yoksa doktor mu önerdi daha önce emziriyor muydunuz

Bu arada kendiniz mi geçtiniz mamaya yoksa doktor mu önerdi daha önce emziriyor muydunuz
Evet ben de bugün öğrendim demir içerikli olduğunda yeşil olabiliyormuş zaten mukuslu değildi normal kaka sadece rengi değişmişti.
Benim ilk kızım bebekliğşnde süt alerjisi vardır canım ama onda kanlı kaka, egzama, aşırı kusma beliritsi vardı doktor direk alerji maması çıkarmıştı ona. Bu bebeğimde doğduğundan beri aşırı gaz çığlık çığlığa ağlama karı gurultusu huzursuzluk gibi belirtiler vardı. Ben özelde doktora gittim gaz diyip gönderdiler. Ben çok araştırdım meğer bu belirtiler de laktoz inteloransından olabiliyormuş. Devlette alerji polikliniğine gittim ilk çocuğumun da besin alerjisi olduğunu bu çocuğumda da bu belirtiler var diyince direk alerji maması raporu çıkardı doktor. Şükürler olsun verin aldık

Bu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdı
Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Ben Nestle alfamino kullanıyorum ve mamaların içinde Demir gibi vitaminlerde bulunduğu için kaka renginin değiştiğini biliyorum bizde yeşil kakaya eşlik eden huzursuzluk guruldama ve iştahsızlık olunca ben sıkıntı yaptım yoksa tek başına yeşil kaka önemli değilmiş gastroenterolojiye de gittik iki üç kez doktor bilgisi yani
Canım Aptamin alerji mamasını verdi önce biz de hiç verim alamadım sonra Evolvia Rp1 rapor çıkardı çok memnun kaldık

Canım Aptamin alerji mamasını verdi önce biz de hiç verim alamadım sonra Evolvia Rp1 rapor çıkardı çok memnun kaldık
Yaa laktoz intoleransı çok zor bizde ilk 2.3 ay teşhis alamadık sonra öğrendik. doktorlar bile alerjiyle karıştirabiliyorlar ama ilk bebisten tecrübeli olunca sen ayırt edebilmissin alerjiyle farkını

Kaç aylık şuan bebiş?
Bende laktozsuz mama kullaniyorum hem de alerjiye uyumlu yani alerji mamalarında da laktoz olmuyor o yüzden rahatlamış bebiş muhtemelen

Kaç aylık şuan bebiş?
Bende laktozsuz mama kullaniyorum hem de alerjiye uyumlu yani alerji mamalarında da laktoz olmuyor o yüzden rahatlamıştım

Şuan yani diğer şikayetleri bitti sadece yeşil kaka mi var

Back
X