• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeşil pasaport sorunu

Yesil pasaportun sira beklememeye yaradigi gibi birsey yok ki... yani bir prestij su bu getirmez ya da oyle bir imaj cizmez...vize sorunu kalmaz bircok ulke icin, buyuk kolaylik. boyle bir hakkiniz varsa muhakkak kullanin konu sahibesi...

vize için
boş yere 120 euro vermiyorsun.
boş yere 10 gün beklemiyorsun.
biletini alıyorsun tatil planını yapıyorsun. erken alırsan öyle de ucuza geliyor ki.
sıra beklemeyenler olduğunu da biliyorum ki öyle bir hak varsa paşa paşa kullanırım. neticede verilmiş bir haktır.
yeşil pasaport candır. 3-4 yılım kaldı bitince hemen alacağım.

En saygı duyduğum devlet adamlarından biri Ahmet Necdet Sezer dir.
Adam cumhurbaşkanı halinde kırmızı ışıkta da durmuştur, bilmem nerede sırasını da beklemiştir.
Ben çok hasta olduğum zamanda da o kuyrukta bekledim. Şahsen vip miş bilmem neymiş gelip hooop diye renginden dolayı önüme geçmesi benim bakış açıma ters.
benim babam askerdi. Bir gün bekarken ordu evine gittim saçımı yaptırmaya. Asker: alamam dedi.
Neden dedim: kuvvet kom. eşi gelecek dedi.
Ben: ee nolcak ne zamn gelecek yapıver gelene kadar.
O: valla alayım o zaman da gelir gelmez saçın boyalı olsa bırakmak zorundayım.
Buna benzer bir şey.
tamam da yesil pasaportun oyle VIP sagladigi nerde gorulmus?
yurtdisina cikilacagi zaman vizesiyle ugrasmaz biletini alip kolaylikla gidebilir...cocugu da ayni ssekilde...

vize için
boş yere 120 euro vermiyorsun.
boş yere 10 gün beklemiyorsun.
biletini alıyorsun tatil planını yapıyorsun. erken alırsan öyle de ucuza geliyor ki.
sıra beklemeyenler olduğunu da biliyorum ki öyle bir hak varsa paşa paşa kullanırım. neticede verilmiş bir haktır.
yeşil pasaport candır. 3-4 yılım kaldı bitince hemen alacağım.
dimi ama .

onsuz da gidebilirim .Onlu da giderim onsuz da giderim .Kızımla giderim .Zamana ve şartlara göre değişir.Kocamdan dolayı benim de hakkım olacak o sebep istiyorum .Hakkımız gitmeden faydalanalım .
İşte pasaport almamasının altında yatan nedeni bulun bence. Üşendiği için olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen gezmeyi tozmayı gereksiz masraf olarak görüyordur. Sizin de onsuz yurtdışına çıkmanızı kolaylaştırmak istemiyordur.

İşte pasaport almamasının altında yatan nedeni bulun bence. Üşendiği için olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen gezmeyi tozmayı gereksiz masraf olarak görüyordur. Sizin de onsuz yurtdışına çıkmanızı kolaylaştırmak istemiyordur.
bilemem artık . :)

babamdan dolayı yeşil pasaport hakkım vardı.evlendım o hakkım yandı.içim paramparca :( ben olsam degerlendırırm...havası bıle yeter ya :)

O zaman kesin yurtdışına çıkmak ve dolayısıyla sizinde çıkmanızı istemiyor. Bence tatil planına müteakiben mecburiyetten çıkarırsa çıkarır.

Bordo var bende ama bir an once 6 7 yil gecsin de yesil pasaport hakkim olsun istiyorum.
Annem ve babamin pasaport islemlerini kendiminkiyle beraber hallettim.Onlar sadece 75 lira verdiler ben 250 hatta acentayada 80 lira bayildim.Ocak ayinda vizem doluyor.Ama subat tatilinde yurtdisi istiyorum yine.Yesil olsa bas git ne zaman istiyorsan ama simdi vizeye gore tatil plani yap.Sikinti ve bosuna para.Yesil iyidir.Dursun kenarda.

Yahu anlamıyorum prestij için bir ton masraf yapıp yurt dışına çıkıcam ya demişsiniz birine yorum yaparken eğer çıkmaya durumunuz müsait değilse neden pasaport almak istiyorsunuz ki öyle pasaport hakkının elden alınacağı filan yok nereden çıkarıyorsunuz adam haklı gitmeyecekseniz neden uğraşsın. Öyle dolapta beklesin diye mi? ayrıca süresi var onların o süresi dolunca yeniletmeniz lazım filan bunun yerine gideceğiniz zaman alırsınız yeşil pasaport daha kolay veriliyor zaten konu açmış olmak için mi açıyorsunuz anlamadım adamı sık boğaz etmeye değer mi ne büyük dert ama sırf yeşil pasaportum var demek için millete pasaport almak istiyorsunuz durum bundan ibaret benim de eşimden dolayı var valla kısmet olmadı daha yurtdışına çıkmak Almanya işimiz vardı o yüzden almıştım iptal oldu gidemedik yoksa bana da alalım demek aklıma hiç gelmedi durup dururken ya da sorun çıkarmak bunun için.

Back
X