Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası yeşil portakal bebek evi ankara

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

rabiaguven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
50
0
36
Ankara
arkadaşlar kızım 11 aylık kreşe vermeyi düşünüyorum ankara da bebekler için olan kreşlerden araştırıyorum. yeşil portakal bebek evini buldum sadece 0-3 yaş arası bebkler için bana mantıklı geldi ama karar veremiyorum. burayla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirmi. yardımlarınızı bekliyorum

oraya sizden önce bebeğini veren birileriyle görüşün derim...
bakım evinden 1-2 ebeveyinle sizi tanıştırmalarını ve onlardan bilgi almayı deneyin...
artı bebeğini sizin gibi küçüken vermiş olup ilk okula gidene kadar oraya devam eden çocuk var mı araştırın bence...

yine de şansi fikrim 3 yaşına kadar ev ortamı ya da en azından 2 yaşına kadar ..

tşk zlato fikirleriniz için, ben de o yüzden buraya konu açtım daha önce çocuğunu buraya gönderen varsa fikir versin diye. zaten burası sadece 0-3 yaş arası daha büyük çocuklar yok adı bebek bakım evi diye geçiyor,biraz da burayı düşünmemin sebebi bu büyük çocuklar olmadığı için bakımı daha iyi olur

fikirlerinizi bekliyorum...

yeşil portakalı sadece buradan okudugum kadarıyla bılıyorum ama benım bıldıgım bırde dadya bebekleri var 0-36 ay arası grupları var sıtesını ınceledıgımde begenmıstım tabı gıdıp gormek hatta oradakı bı velıyle konusmak lazım, ıkı subesı varmıs bırı umitköyde biride oranda isterseniz bide onu inceleyin

teşekkürler paylaşımınız için orayı da bir inceleyim.

Merhabalar Rabia Hanım, ınanın sırf size yanıt verebilmek için bu siteye üye oldum. Yeşil Portakal Bebekevi hakkında bilgi istemişsiniz.
Ben Yeşil Portakallardan Küçük Demirin annesiyim. Demircim 15 aylık şimdi. Yeşil Portakalla üç aydır tanışığız. Öncelikle, şunu söylemek isterim. Biryer hakkında bilgi edinmenin en iyi yolu, oraya gidip bizzat kendinizin görmesi ve oradakilerle tanışmanız. Yeşil Portakal'a gidip içeriği girdiğiniz anda sizinle muhatap olacak Ayşe Hanım ve öğretmenlerden alacağınız elektrik size verilecek en güzel yanıt olacak aslında. Bunu size söyleyen yeşil portakalın en evhamlı annelerinden biriCADIARZU Herkesin çocuğu kıymetli tabii ama sanki sizinki en kıymetlisi gibi geliyor insana değil mi? ılk ve tek tanıştığım bebekevi yeşil portakal diğerlerine gitmeyi tanımayı bile düşünmedim. Öncelikle, sadece 0-3 yaş grubu, en güzeli bu zaten. Canımı her sabah teslim ettiğim (kafamda en ufak bir soru işareti bırakmaksızın) bu yer gerçekten bir aileevi bebeğiniz için. Zaten kurucumuz psikoloğumuz,vs... Ayşe Hanım ekstra bir insan.a.s Anlatılmaz tanışmak lazım yani...Siz bir gidin ya, ben uzun uzun anlatmayayım. bir görün bir tanışın inanın daha ilk saniyelerde ikna olacaksınız.:1hug:Yeter ki bebeğiniz yeni ve güzel bir ortama girmeye hazır olsun...
Sevgiler... Nilgün :teytey:

Son düzenleme:
Teşekkürler nilgün hanım, bunları duymak beni gerçekten çok rahatlattı. Bu hafta da annem bakıyor kızıma haftaya gidip görüşücem ayşe hanımla. Oraya gitmeden önce oraya bebeğini göndermiş kişilerden bilgi almak istedim memnun olup olmadıkları konusunda. Artık içim daha rahat bir şekilde gider ve bırakabilirim kızımı çok teşekkür ederim ilginiz için. Küçük demirin annesiyle belki orada tanışmak kısmet olur:)) sevgiler..

Mesajımı aldığınıza sevindim... Kesinlikle doğru diğer annelerden o yer hakkında iyi birşeyler duymak rahatlatıyor insanı, kendimden biliyorum haliyle Neyse gelirseniz tanışırız tabii ki, ben demiri akşamüstü 6'dan sonra alıyorum, denk gelirse görüşürüz inşallah... Sevgiler...

şu an çok zor durumdayım ev uzak olmasa ben orayı düşünürdüm fakat nasıl gidicek ben nasıl işe yetişicem 2 si de çok ters yerde bana...

Sevgili Yumy; bana özel mesaj göndermişsiniz ancak yeni üye olduğum için özel yanıt veremiyorum... bu sitede kimseyle yazışmıyorum aslında sadece rabia hanıma yanıt vermek üzere üye olmuştum. sizi hiç tanımıyorum telefonumu da vermek uygun olmaz sanırım. Üstelik kim olduğunuzu ve ne için istediğinizi de belirtmemişsiniz. Ancak bu ortak yazışmalara bakınca gördüm diğer mesajlarınızı.. sizin de bebeğiniz var sanırım bakıcı yada kreş mi arıyorsunuz yanlış anlamadım umarım. yeşil portakal çok ters demişsiniz ev ve işyerine. eviniz, işyeriniz nerde. Tam konuya hakim olmamakla birlikte yeşil portakalın bir servisi var, ama ne şekilde işliyor bilmiyorum. ben demiri kendim bırakıyorum çünkü. Telefon açıp sorsanız çok iyi olur. bebeğiniz kaç aylık merak ettim. bakıcı konusunda kararlı mısınız?

Son düzenleme:
ne yazıkki yakında taşınacağımız için zaten gidemicek oraya görüştümde müdürle uzak bize

o zaman bir an önce iyi bir bakıcı bulmaya çalışın... güvenilir birini bulmak zor biliyorum...ancak tanıdıklar vasıtasıyla bulacağınız biri olsun internetten bulmanız pek sağlıklı olmaz sanırım. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…