Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
ya ben aldım bakırköy pazarından bana hiç kullanışlı gelmedi çıkmıor die bişi yok çıkıor hemde dudaklarda kalem çizmiş gibi saçma bir iz bırakıor.ben beğenmedim açıkcası ama bu benim fikrim...

ayy ya valla ben daha 10 yaslarimdayim annemin postanede calisan bir arkadsi vardi hediye etmisti.bende merak sürdümm yesil ve sürünce pembe ve cikmiyordu kalici idi.hem sprer hemde cikarmaya ugrasirdimmmzemuszemus

bende de var yeşil rujdan 2 liraya almıştım pazardan fazla sürünce daha da koyu pembe oluyor dudakları kurutmuyor olması güzel hatta geçen ucuzlukçularda da gördüm sarı kabı olandan 3 liraydı

Bu yeşil ruju burda duydum, şimdiye kadar haberim yoktu, bende istiyorum nerden bulabilirim çok merak ettim.

bende istiyordum sonra kozmetikçide rastladım, sonra bi baktım aynısına pazardada rastladım. sanırım heryerde tekrar satılmaya başladı.

gittigidiyorda rouge marka nın yeşil bide koyu kırmızısı var, koyu kırmızısı ne renk veriyor acaba bilen varmı ? yeşili pembe miydi ?

Her dudakta farklı bir pembe oluyor Magic Kiss denildiğini biliyorum, hem nemlendiriyor hem güzel bir pembe yapıyor içinde aloevera varmış bazı parfümerilerde var..

tabi istediğinizi almakta serbestsiniz bende saygı duyuyorum ama şunu söylemeden de edemeyeceğim;

Piyasada her renkte ve nemlendirme özelliğinde ruj satılırken, ne idüğü belirsiz yeşil birşey almanın alemi var mı sizce? Bunlar pazarlarda falan satılır bundan.. kalitesiz makyaj malzemeri satan yerlerde de bulabilirsiniz. içinde de kimbilir ne kimyasalı var ki böyle renk değiştiriyo siz de sürüyorsunuz.. şakkıdı

Bende geçenlerde gördüm,yeşili pembe renk veriyor. Ve çıkarmanız için suyla-kremle yıkamanız iyice bastırıp silmeniz gerek. Ben kullanmanı tavsiye etmem çok kötü kokuyor ayrıca.
Eskiden yurtdısında olurdu bu rujlardan,herkeste olur yurtdısından gelenler hedıye olarak getırırlerdı Turkıyede yokken.
Artık buralardada var ve 3.5-5 tl arasında bir fiyata satılıyor.Pazar-Kozmetik satan tarz yerlerde oluyor,bulabilirsin.

he kızlar ya küçükken vardı bnde ozmanlar lüxtü bn bugün japon pazarına benzer biyerde gördüm 1.5tl aldım ama eskiyi hatrlatsın nostalji olsun diye arapça bişiler yazıo üstünde bide alma yazıo heralde elma anlamında dışı yeşil sürünce kırmızıya yani iii bişi değil ama belli hakkaten kötü kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…