Dudak Makyajı Yeşil ruj - Sihirli ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kızlar eskıden olan yeşıl ruj murekkep gıbı dudaga yapısıyor sankı dudagın rengı gıbı duruyor yanı bır katman olusturmuyodu kaygan bır katman yoktra dudagın dıgal dokusu gıbı duruyodu bu yenıler nasıl bılmem fıyatları urkuttu benı bırde sadece pazarlarda olmaları

yaaa kaç haftadır pazarda görüyorum daaa alsammı karar veremedim düzineyle var tezgahlarda :) sizce güvenip alıyımmı yeşili hoş yakışan bir pembemidirki:uhm:

evvveet işte buu hem kırmızı hemde pembe olanı vardı.rahmetli teyzem kullanırdı.
bende ondan habersiz sürerdim dudağıma kıpkırmızı olurdu,gelecek,görecek korkusuyla silmeye çabalardım ama çıkmazdı.keşke üretimi olsa da alsam.kesinlikle çok doğal bi ruj.

yurtdışında üretiliyor olabilir belki..

ewweet iste bu yaaaa.....bende de vardi 15- 16 yasindayken kullaniyodum...bende o zamandan beri türkiyeye geldikce baktim ama bulamamistim ....harika biseydi bu yaaaa...ertesi güne kadar dudaktan cikmazdi ...ve dudagida kurutmazdi simdiki cikmayan rujlardaki gibi...

Arkadaşım geçen gün aldı ama artık yeşil değil pembe renkleri... :lepi:
Dudağa hoş ve kalıcı bir renk veriyor...
yerimseniben
Şu an nereden aldığını unuttum ama kozmetik satan bir yerden almıştı. Büyük ünlü parfümeri tarzı bir yerden...
naniknanik

kızlar bu rujlar genelde arabistandan geliyor bizim burada hacca giden herkes kesin bu rujdan getirir ve gerçekten rengi yeşil sürünce pembe kırmızı arası bi renk oluyor bence siz hacca gidecek yakınlarınıza sipariş verin a.s

kızlar o ruj üretiliyor hala.. ben kullanıyorum ve çok memnunum :) ve hala aynı şekilde dışı altın sarısı gbi içi yeşil :) ben alanyada yaşıyorum ordan aldım küçük bi kozmetikçide buldum

anılarım canlandı...
kucukken annemın vardı
gızlıce alıp surerdım sonrada sıldıgımı sanırdım tabı annem yakalardı hemen
bende gormedım coktandır bulursam bende alırım

kızlar bu rujlardan hala var tekrardan çıkarmışlar ben geçen gün alışveriş merkezinden aldım fiyatıda kalıcı rujlara oranla çok ama çok ucuz ben 7.5 tlye ladım ama halkketen çok kalıcı yağ bebek yağıyla çıkıyor vede hep ilk sürüldüğü gibi duruyor ben çok memnunum

bende hatırladım o ruju
bizimde vardı
arkadaşlarla gizlice sürerdik
hepte yakalanırdık anneme (

Ben bu ruju hep bizim pazarda görüyorum,merak ediyorum ama açıkçası pazardan da kozmetik almaya korkuyorum. Sonuçta bu tarz kozmetik şeyler cilde zarar verebilr.

ben 2005 den beri kullanıorum 5 yıldır ve çok memnunum evet hala sarı ambalajda ve yeşil fuşya pembe oluyo sürünce ve naparsan yap çıkmıo
en sevdiğim rujum yani yemek ye naparsan yap saatlerce çıkmıo hatta ben kalıcı makyaj temizleyicisiyle bile zorla çıkarıorum ve o kadar pahalı rujlarım var hepsi hemen çıkar bunu ise o kadar ucuz aldım ki bütün arkadaşlarım armasına rağmen sonra bulamadılar ama ben buluorum ohhhh bursada var yanii canım rujumm her gören şaşırıyo bide nasıl oluyo o die hahabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…